Hahahahah a moj muz se isto uvijek bojao da ce ga probost iznutra 😂😂😂😂🤦🏽♂️🤦🏽♂️🤷🏼♀️ dok sam mu objasnila da je to ne moguce da ga na ikoji nacin dotakne ahahha al zene su obicno uspaljenije u trudnoci tj u drugom tromjesecju paa je muskima to jos vise zaluđujuce.. Mog cesto nema doma tako da ga ss ionako pozelim 😂
Ah, odnosi, od kad sam zatrudnila apstinencija, prvo zbog krvarenja, pa se sad ne usudim dok ne dobijem blagoslov od ginica. Naravno, koristimo alternativu jer bi poludjeli oboje 😂.
Cure/žene pridružujem se forumu, ja cekam deckica, termin 13.10. :)
Dobrodosla 😀
Evo jedne nove teme. Sto mislite o čuvanju matičnih stanica? Vi koje ste već rodile, da li ste imale iskustva sa privatnim cuvanjem ili doniranjem?
Cure evo nas sa pregleda. Veli ona bebica je napredna 😊😍 par dana smo unaprijed. Ima 650 g i veseli je deckic. Vidim pisete o cickama i odnosima. Meni je danas doc rekla ne, nasmijala se dragom i kaze ajde imate jos malo 😂😂🙈 ugl imali smo par puta odnose i jako bi me poslije boljelo i ona kaze da su to kontrakcije maternice i da u tom slucaju nema odnosa. On je razuman i stalno mi napominje da se ni slucajno ne osjecam lose zbog icega jer je najvaznije da se volimo i dobijemo bebicu, a za ostalo imamo citav zivot pred sobom.
Danas uopće nisam osjetila bebu… Isla sam u Vinogradsku na kontrolu kod endokrinologa, ali inače me vec ujutro lupa… Pojela ja jednu malu cololadicu, nista.. Ma idem ja pustiti njoj svog najdražeg i neprezaljenog Olivera, i pocela me lupati, samo 2 puta doduse, ali lupaaa.. 🤗 Neka dijete odmah navikne na dobru glazbu… 😁A sad, da li plese ili protestira🤷♀️😂😂
Ja sam ovih dana ustanovila da moja voli tamburase (prava Slavonka, tate Slavonca 😊). Kako sam cistila, pustila bi tamburase i osjetila je. Radila sam pokuse, priblizim se muzici, mrda se, udaljim se, prestane ili smanji mrdanje 😊
Danas uopće nisam osjetila bebu… Isla sam u Vinogradsku na kontrolu kod endokrinologa, ali inače me vec ujutro lupa… Pojela ja jednu malu cololadicu, nista.. Ma idem ja pustiti njoj svog najdražeg i neprezaljenog Olivera, i pocela me lupati, samo 2 puta doduse, ali lupaaa.. 🤗 Neka dijete odmah navikne na dobru glazbu… 😁A sad, da li plese ili protestira🤷♀️😂😂
Bome se i moja prestala stalno ritati. U ponedjeljak je baš jako i nisko bila i onda danas osjetim kak je otišla gore, sad negdje u ravnini pupka lupka, ali ne tako često. Možda si je napravila mjesta sada, pa se ne žali
Javi se tu i tamo, pa je ok
Evo i mene padobranac 😊 čitam Vas al ne pisem punoo
ugl došli smo s pregleda zdravi smo veliki taman koliko treba ii dečkić je 💙
Želim Vam svima urednu trudnoću ♥️♥️
Ayla umrla sam od smijeha za ovo kako se brine za stambrni prostor hahaha 😂😂😂 genijalan je 😂😂😂😂
Matea dobro dosla :))
Cura koja je napisala za Olivera, podpisujdm nilad necu prezalit sto nisam bila na zadnjem koncertu 😭😭😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji