Da vas ja utjesim, u prvoj trudnoći su mi se povećale dosta grudi. Dojila sam 7 mjeseci dan i noć pa kasnije do godinu dana i vratile su se više-manje u prvobitno stanje, nisu za pod nož.
Bila sam dosta mlađa a ali ipak u tridesetima.
Vjerovatno ovisi kakve si srece, nadam se da će tako biti i sad.
Samo šta su mi bradavice ostale veće i sad gledam sad su još i vece, ako ostanu baš ovolike bit će zanimljivo.
Ja sam prije trudnoce imala cice 75B. Bolje receno, nisam ih imala 😂 sad sam evo na 85D, to mi nekako najbolje odgovara, iako mi naizgled to uopce nije kao da je naraslo za 2 broja. I ne bole me vise, to je bilo samo neko kratko vrijeme u pocetku.
...
Deja joooj, ne spominji odnose 🙈 ja sam vec luda.. kako od pocetka vucem tu ureaplasmu prvo je doktorica rekla s kondomom, e onda kad je na ponovljenom brisu opet bila pozitivna rekla mi je nek radim kako hocu, ali najbolje da nemam odnose uopce, i ajde, poslusala sam ju, bas bih se htjela toga rijesiti. Tako da i mi sad apstiniramo vec 2 mjeseca i sad brojim dane do sljedeceg brisa i onda sam rekla pa seksat cemo se makar i s tim kondomom, mi to nikad prije nismo koristili tako da smo tudumi za to.
Btw, sta mislite sta si drugi misle kad vide da trudnica sa trbusinom kupuje kondome? 😂
...
I da, ja sam isto uzasno lose spavala i danas mi je bas sve nesto tesko, u glavi neki pritisak, a ok mi je tlak i sve, ali vrijeme me ovo pati jako otkad sam trudna.
U jednom trenutku mi je bilo tak lose da sam bila sigurna da danas ne idem ni na tecaj, ali sad je malo bolje 😊
Hej zenice da se i ja ubacim za siske meni su od pocetka trudnoce odma buknule i bile ogromne i bolne.. I kako sam prosla 12ti tjedan splasnule su na normalnu velicinu koja je kod mene 85C i ostale osjetljive samo bradavice i naravno tamne su vide se do svemira ali neznam jesam ja luda ili sta meni nekako bas ljepo izgledaju grudi tako sa tamnijim bradavicama. I mene nekako ne brine kako ce izgledati poslje dojenja strije imam i po skembi i po grudima jos od puberteta pa mi to ne smeta bas. A hoce li biti manje poslje dojenja ne sekira me previse onaj tko ce me voljeti jednog dana voljet ce me takvu kakva jesam a ja cu se priviknuti samo da bebaca sisa i da bude ona zadovoljna cickama hahahah njene ce biti narednih godinu dana barem..
Meni su i prije trudnoce buknule vidljivo kad sam se morala pikati hormonima.... Da sam znala rezultat samo bi uzela par pikica i eto (.) (.) 🤣🤣🤣🤣 bez razmisljanja o estetskoj promjeni i nezadovoljstvu popunjenosti kosarica 🤦🏼♀️
Ja sam prije trudnoce imala cice 75B. Bolje receno, nisam ih imala 😂 sad sam evo na 85D, to mi nekako najbolje odgovara, iako mi naizgled to uopce nije kao da je naraslo za 2 broja. I ne bole me vise, to je bilo samo neko kratko vrijeme u pocetku.
…
Deja joooj, ne spominji odnose 🙈 ja sam vec luda.. kako od pocetka vucem tu ureaplasmu prvo je doktorica rekla s kondomom, e onda kad je na ponovljenom brisu opet bila pozitivna rekla mi je nek radim kako hocu, ali najbolje da nemam odnose uopce, i ajde, poslusala sam ju, bas bih se htjela toga rijesiti. Tako da i mi sad apstiniramo vec 2 mjeseca i sad brojim dane do sljedeceg brisa i onda sam rekla pa seksat cemo se makar i s tim kondomom, mi to nikad prije nismo koristili tako da smo tudumi za to.
Btw, sta mislite sta si drugi misle kad vide da trudnica sa trbusinom kupuje kondome? 😂
…
I da, ja sam isto uzasno lose spavala i danas mi je bas sve nesto tesko, u glavi neki pritisak, a ok mi je tlak i sve, ali vrijeme me ovo pati jako otkad sam trudna.
U jednom trenutku mi je bilo tak lose da sam bila sigurna da danas ne idem ni na tecaj, ali sad je malo bolje 😊
Ja sam cijel utrudnocu prvu imala ureaplaznu haja to je jako tesko izliječiti tsko da smo muz i ja nakon 2 mj odustali nis s enije deislo ni bebi ni meni govorili su mi da cu prerano rodit a ja prenila jos 10 dana ahaha tako da se bi sad s tim ne zamaram
Kaze meni jučer moj dragi- bas si imala lijepu guzu kao Kim K. I bas te gledam jučer, sad si se sva zaokruzila naprijer, pa ti guza vise nije u prvom planu.. Uglavnom, skoro je pobrao samar🤣🤣🤣 Muški 🙄😂
Ahhaahhaaha dobro je prosao alo bi dobia samo plesku 😂😂
Hahahahah a moj muz se isto uvijek bojao da ce ga probost iznutra 😂😂😂😂🤦🏽♂️🤦🏽♂️🤷🏼♀️ dok sam mu objasnila da je to ne moguce da ga na ikoji nacin dotakne ahahha al zene su obicno uspaljenije u trudnoci tj u drugom tromjesecju paa je muskima to jos vise zaluđujuce.. Mog cesto nema doma tako da ga ss ionako pozelim 😂
Ah, odnosi, od kad sam zatrudnila apstinencija, prvo zbog krvarenja, pa se sad ne usudim dok ne dobijem blagoslov od ginica. Naravno, koristimo alternativu jer bi poludjeli oboje 😂.
Cure/žene pridružujem se forumu, ja cekam deckica, termin 13.10. :)
Dobrodosla 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji