Dobro jutro ja sam dns bome dobro spavala nakon duze vremena uz 2 put dizanje na wc al to je nista, ja, se ne zamaram sa sisama prjetjerano ima push ap grudnjaka pa ce izgledati da nesta kao ima 😂😂 ja nezz kako zene su prije radale po 4,5,6 djece i dojile su i imaju sve velikee cicke ja nezz sta se desilo s danasnjim cickama
Moramo pitati na Inst. Hanicu kako je to praviti cicke u Istambulu, mozda podjeli kakav popust 🤣🤣🤣🤣
Hej zenice da se i ja ubacim za siske meni su od pocetka trudnoce odma buknule i bile ogromne i bolne.. I kako sam prosla 12ti tjedan splasnule su na normalnu velicinu koja je kod mene 85C i ostale osjetljive samo bradavice i naravno tamne su vide se do svemira ali neznam jesam ja luda ili sta meni nekako bas ljepo izgledaju grudi tako sa tamnijim bradavicama. I mene nekako ne brine kako ce izgledati poslje dojenja strije imam i po skembi i po grudima jos od puberteta pa mi to ne smeta bas. A hoce li biti manje poslje dojenja ne sekira me previse onaj tko ce me voljeti jednog dana voljet ce me takvu kakva jesam a ja cu se priviknuti samo da bebaca sisa i da bude ona zadovoljna cickama hahahah njene ce biti narednih godinu dana barem..
Jutro curke, ja sam tako likepo nocas spavala, napokon! Ni na wc nisam isla…zato sam jucer isla 15 puta sigurno, bez pretjerivanja….pila kakao s vodom, medom i cimetom umjesto kave i ovaj cimet me isusio🤪.
Vidim jos pricamo o grudima🤣. Zaboravih napomenuti da su mi se pojavile i strije na njima unatoc mackanju….a sta je tu je….samo neka posluze svrsi kad dođe beba. Jos sam ih sad i proucavala potaknuta ovom temom😂 i skuzila da nemam nikakve tockice po njima….bradavice se vide iz aviona s obzirom na boju🙈.
A dragi je odusevljen svaki put kad ih vidi pa se moram presvlaciti u kupatilu kad nisam raspolozena za akciju🤣….njemu igracka sada, bebi kad se rodi….pa naravno da ce se jadne ispuhati i objesiti kad se stalno netko s njima zeli igrati😆
🤣🤣🤣🤣
Mogu rec da su i mene impresionirale kolike su pa se i ja igram, potpuno razumijem da nije lako muskima 🤣🤣🤣🤣
Da vas ja utjesim, u prvoj trudnoći su mi se povećale dosta grudi. Dojila sam 7 mjeseci dan i noć pa kasnije do godinu dana i vratile su se više-manje u prvobitno stanje, nisu za pod nož.
Bila sam dosta mlađa a ali ipak u tridesetima.
Vjerovatno ovisi kakve si srece, nadam se da će tako biti i sad.
Samo šta su mi bradavice ostale veće i sad gledam sad su još i vece, ako ostanu baš ovolike bit će zanimljivo.
Ja sam prije trudnoce imala cice 75B. Bolje receno, nisam ih imala 😂 sad sam evo na 85D, to mi nekako najbolje odgovara, iako mi naizgled to uopce nije kao da je naraslo za 2 broja. I ne bole me vise, to je bilo samo neko kratko vrijeme u pocetku.
...
Deja joooj, ne spominji odnose 🙈 ja sam vec luda.. kako od pocetka vucem tu ureaplasmu prvo je doktorica rekla s kondomom, e onda kad je na ponovljenom brisu opet bila pozitivna rekla mi je nek radim kako hocu, ali najbolje da nemam odnose uopce, i ajde, poslusala sam ju, bas bih se htjela toga rijesiti. Tako da i mi sad apstiniramo vec 2 mjeseca i sad brojim dane do sljedeceg brisa i onda sam rekla pa seksat cemo se makar i s tim kondomom, mi to nikad prije nismo koristili tako da smo tudumi za to.
Btw, sta mislite sta si drugi misle kad vide da trudnica sa trbusinom kupuje kondome? 😂
...
I da, ja sam isto uzasno lose spavala i danas mi je bas sve nesto tesko, u glavi neki pritisak, a ok mi je tlak i sve, ali vrijeme me ovo pati jako otkad sam trudna.
U jednom trenutku mi je bilo tak lose da sam bila sigurna da danas ne idem ni na tecaj, ali sad je malo bolje 😊
Hej zenice da se i ja ubacim za siske meni su od pocetka trudnoce odma buknule i bile ogromne i bolne.. I kako sam prosla 12ti tjedan splasnule su na normalnu velicinu koja je kod mene 85C i ostale osjetljive samo bradavice i naravno tamne su vide se do svemira ali neznam jesam ja luda ili sta meni nekako bas ljepo izgledaju grudi tako sa tamnijim bradavicama. I mene nekako ne brine kako ce izgledati poslje dojenja strije imam i po skembi i po grudima jos od puberteta pa mi to ne smeta bas. A hoce li biti manje poslje dojenja ne sekira me previse onaj tko ce me voljeti jednog dana voljet ce me takvu kakva jesam a ja cu se priviknuti samo da bebaca sisa i da bude ona zadovoljna cickama hahahah njene ce biti narednih godinu dana barem..
Meni su i prije trudnoce buknule vidljivo kad sam se morala pikati hormonima.... Da sam znala rezultat samo bi uzela par pikica i eto (.) (.) 🤣🤣🤣🤣 bez razmisljanja o estetskoj promjeni i nezadovoljstvu popunjenosti kosarica 🤦🏼♀️
Ja sam prije trudnoce imala cice 75B. Bolje receno, nisam ih imala 😂 sad sam evo na 85D, to mi nekako najbolje odgovara, iako mi naizgled to uopce nije kao da je naraslo za 2 broja. I ne bole me vise, to je bilo samo neko kratko vrijeme u pocetku.
…
Deja joooj, ne spominji odnose 🙈 ja sam vec luda.. kako od pocetka vucem tu ureaplasmu prvo je doktorica rekla s kondomom, e onda kad je na ponovljenom brisu opet bila pozitivna rekla mi je nek radim kako hocu, ali najbolje da nemam odnose uopce, i ajde, poslusala sam ju, bas bih se htjela toga rijesiti. Tako da i mi sad apstiniramo vec 2 mjeseca i sad brojim dane do sljedeceg brisa i onda sam rekla pa seksat cemo se makar i s tim kondomom, mi to nikad prije nismo koristili tako da smo tudumi za to.
Btw, sta mislite sta si drugi misle kad vide da trudnica sa trbusinom kupuje kondome? 😂
…
I da, ja sam isto uzasno lose spavala i danas mi je bas sve nesto tesko, u glavi neki pritisak, a ok mi je tlak i sve, ali vrijeme me ovo pati jako otkad sam trudna.
U jednom trenutku mi je bilo tak lose da sam bila sigurna da danas ne idem ni na tecaj, ali sad je malo bolje 😊
Ja sam cijel utrudnocu prvu imala ureaplaznu haja to je jako tesko izliječiti tsko da smo muz i ja nakon 2 mj odustali nis s enije deislo ni bebi ni meni govorili su mi da cu prerano rodit a ja prenila jos 10 dana ahaha tako da se bi sad s tim ne zamaram
Kaze meni jučer moj dragi- bas si imala lijepu guzu kao Kim K. I bas te gledam jučer, sad si se sva zaokruzila naprijer, pa ti guza vise nije u prvom planu.. Uglavnom, skoro je pobrao samar🤣🤣🤣 Muški 🙄😂
Ahhaahhaaha dobro je prosao alo bi dobia samo plesku 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji