Ni ja nemam sijedih, muz me uvijek zeza kako mi je dobar pa ne mogu ni posijediti 🤣🤣.
Al kako su vec godine tu, ocekujem ih pogotovo jer nam dijete pomalo ulazi u pubertet 🤣🤣
Ja nemam sijede hehe imam 20 godina ali imam izrastt jer se farbam, farbala sam se kad sam bila u 7 tj trudnoce i sve je bilo okeej evoo do sad se oper nisam farbala jer sam lijena 😂😂
Evo me curke, bila sam na noktima. Slobodno se ofarbajte, neće ništa biti. Ayla bome tvoja mala ima da bude šef u kći kad već sad tako 😂😂😂
Deja ja kad me ulovi san to je to, srećom.
Renata ne ustaj se ubuduće, odmaraj se i bas te briga
I curkeeeee želim vam svima reci da su komplikacije sjele, barem za Erste znam, još prije 2 sata al kažem bila u salonu pa nisam prije natipkala. Udobrovoljiti su se ne čekati ponedjeljak
Vidim ja da ce sefovati, al to mi najmanji problem ja jedva cekam da ju vidim ☺️☺️ je je sjelo i u pbz ja se iznenadila mislila sam da ce u pon kad ono dns 🙂
Napokon otisla frizeru danas, na pramenove i sisanje, vise se nisam mogla gledati.
Sad u tramvaju mi baba srednjih godina digne tlak, digne me jer je kucma boli, reko ja sam trudna i tesko mi je stajati, badave. Naravno, maldje zenske sjede odmah pokraj, ne bi se ni jedna digla, niti je ta baba mogla dici nekog od njih nego bas mene nasla. Sad sam opet sjela i nikome se ne dizem.
Svaka ti cast, ali iskreno da ti kazem ja se nebi digla koliko god da mi melju. Nek si nadje drugu zrtvu ili taxy pa ce imati rezervirano mjesto🤷♀️
Bas iscekujem tako nadobudnu gospođu da mi se obrati, ali valjda vide trbuscic i da ih ignoriram pa me zaobidju.
Nitko se nit meni ne dize i u ovom stanju prvo cjenim sebe i dijete svoje, pa tek onda druge. A dizala sam se i ja kad sam bila u kondiciji, cila i mila 🤣 ali vremena se mjenjaju...
Evo jucer sva puna snage odem u LC Waikiki i cekam u redu zajedno s drugih 40 zena i izvuku me iz reda i drito na blagajnu kao trudnica, koja privilegija 🤔 a nakon toga u S. Konzumu u Remetincu stojim i svi me pogledavaju i vide samo sokic u ruci ali i oni mene ignoriraju kao i ja "gospođe" u tramvaju 🤣🤣 karma je cudo al sto cu 🤭
Napokon otisla frizeru danas, na pramenove i sisanje, vise se nisam mogla gledati.
Sad u tramvaju mi baba srednjih godina digne tlak, digne me jer je kucma boli, reko ja sam trudna i tesko mi je stajati, badave. Naravno, maldje zenske sjede odmah pokraj, ne bi se ni jedna digla, niti je ta baba mogla dici nekog od njih nego bas mene nasla. Sad sam opet sjela i nikome se ne dizem.
Svaka ti cast, ali iskreno da ti kazem ja se nebi digla koliko god da mi melju. Nek si nadje drugu zrtvu ili taxy pa ce imati rezervirano mjesto🤷♀️
Bas iscekujem tako nadobudnu gospođu da mi se obrati, ali valjda vide trbuscic i da ih ignoriram pa me zaobidju.
Nitko se nit meni ne dize i u ovom stanju prvo cjenim sebe i dijete svoje, pa tek onda druge. A dizala sam se i ja kad sam bila u kondiciji, cila i mila 🤣 ali vremena se mjenjaju…
Evo jucer sva puna snage odem u LC Waikiki i cekam u redu zajedno s drugih 40 zena i izvuku me iz reda i drito na blagajnu kao trudnica, koja privilegija 🤔 a nakon toga u S. Konzumu u Remetincu stojim i svi me pogledavaju i vide samo sokic u ruci ali i oni mene ignoriraju kao i ja "gospođe" u tramvaju 🤣🤣 karma je cudo al sto cu 🤭
Jel ima kaj pametno u Waikikiu da ne idem bezveze na drugi kraj grada
Nitko se nit meni ne dize i u ovom stanju prvo cjenim sebe i dijete svoje, pa tek onda druge. A dizala sam se i ja kad sam bila u kondiciji, cila i mila 🤣 ali vremena se mjenjaju…
Jel ima kaj pametno u Waikikiu da ne idem bezveze na drugi kraj grada
Pa nadje se, vladaju Minnie i Mickey Mouse 🐭 i za zene i za djecicu pa ako volis 🥰. Kupila sam necacima dosta robice i u fazi je pranja pa cemo vidjeti da ne bude opet "koliko para toliko muzike" iako mi se pamuk cini dosta kvalitetan ipak je to turska roba pa mislim da ce se pokazat sasvim u redu. Nije onaj fini cesljani pamuk koji inace volim kupovat ali sutra bi vec mogle biti informacije iz prve ruke nakon susenja. Cjenovno je stvarno prihvatljivo 😉
Cure, zna li netko gdje se nalazi predavaonica na Merkuru gdje se održavaju tečajevi? Da ne lutam..pogotovo ako dođem zadnji tren.
Cure, zna li netko gdje se nalazi predavaonica na Merkuru gdje se održavaju tečajevi? Da ne lutam..pogotovo ako dođem zadnji tren.
Prizemlje (na nuli). Znaci jedan kat se popnes gore i velikim slovima ti pise, nema sanse da fulas
Jooooj, i ja sam bila jučer… Posto mi je 5 min pjesice od stana, isla sam oko 12…i vec je bila takva guzva,…. A tek kasnije oko 18🤦♀️🤦♀️ Kad sam vidjela onaj red na blagajni, okrenula se i doviđenja 😁😁 To cu na miru pogledati kad prođe ova ludnica od otvorenja 🙄
Deja susjeda pa i meni je preko puta🤣🤣🤣🤣
I ja sam bila u pola 1 i zbog 1stvari mi se nije dalo stajat u redu 🤣🤣, ali s sekom sam bila u pola 7 i vec smo imale dosta toga a i lakše je u dvoje pa se razmjenjujemo u redu ali pali trudnoca pa eto da znas 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji