Vjerovatno je Sofia produzila spavanac jutros 😀.
Ja sam danas 16 tj, jos ne osjetim bebu a kao drugorotkinje vec trebaju osjetit al imam sala na stomaku pa vjerujem da je to u pitanju.
E da, opet sam nenaspavana al to se sada vec podrazumjeva 🤣
Jutrić curke, malo se brinem danas, ima li koja slično iskustvo. Sutra punimo 22.tjedan, a danas uopće (iako se inače uvijek ujutro javi pogotovo nakon kave) a jučer sam jako slabo čula bebu. Inače već neko vrijeme me lupka mala - ime smo odlučili da će biti Sofia, i to nekoliko puta na dan, obično nakon jela se miče i radi gluposti ali evo danas još ništa i jučer jako slabo. Trebam li se brinuti?
Znaju se u tim tjednima nekad slabije javljati. Sjecam se u prosloj trudnoci, po dva tri dana bi se skroz slabo javljala pa onda opet tulumarka. Svakako prati, trwba se barem jednom javiti kroz dan. Pojedi nesto slatko, lezi na lijevi bok, malo prodrmaj trbuh, vjerojatno je pospana kao i ovo vrijeme.
Prekrasno jutro! Nadam se da ce ostati kao i jucer do kraja dana i prekrasan dan! Saljem puno sunca ako nekome treba 🤗
Dobro jutro svima 🤗
Ja pijem kavu pa idem u setnju sa psima malo, popodne cu ici do svojih i tako
Pocela sam vodit racuna o tom sto jedem, pocela sam si i pisat, iza 7 samo voce eventualno neke pahuljice i to je to. Do sad sam se izvlacila na to da jedem za dvoje 😭
Jucer sam isto razmisljala da lagano mogu tu i tamo kakvu stvarcicu za bebu kupit, jer u 9 mj kad cu vec bit ogromna ne znam bas koliko ce mi se dat ic po ducanima, soping centrima...
Btw kava koju pijem je skroz bijela i to ujutro mi je jedina kava u danu 😁
Kod mene je jutro opet tmurno, ko i svi ovi dani, baš je fuj vrijeme, točno nemam volje ni za što... i pridružujem se ispijanju kave koja je više mlijeko nego kava 😂😂☕☕
nopobo jel' se javila bebica u međuvremenu?
Možda da nazoveš svog doktora i pitaš ga za mišljenje.
Ajme žene ja sam jučer pogledala svoje slike iz prve trudnoće, pa koliki mi je bio trbuh, šokirala sam se.
Udebljala sam se 18 kg ali nista u ruke ni noge sve je islo u trbuh. Sve je to brzo i nestalo i nije mi ostalo viška uopće. Ne mogu zamisliti kako će bit opet zivit s takvom trbušinom.
Evo javila se Sofi u međuvremenu potaknuta s malo tosta s marmeladom :) nije me baš mlatila kao i inače, nešto manje ali javila se :)
Jutro svima.....Deja i Ayla imam taktiku za spavanje koja je upalila evo vec drugi dan, legnem oko 2 i spavam do 9-10 s jednim pisanjem kroz noc. Do 2 gledam ili tv ili youtube ili tak nekaj.
Nopobo meni je prosli tjedan isto tako bilo, isla sam na anomaly i do tad svaki dan udarci i nakon toga oni grcevi jedan dan i beba mirna dva dana medutim opet je krenuo i to kroz citav dan se javi nekoliko puta.
Ako te to muci nazovi doktora. Inace Iam citala da se bebini pokreti broje tek od 28 tjedna, a u ovim prethodnim da je uredu ako beba ne lupka po citave dane.
Laura ja sam isto zadnjih par dana pocela prstiti sto jedem jer se fakat bojim da ne budem ko tenk.
Cure di nam je sunce?????? Zg opet oblacan 😐
Julie ja ako jednu noc spavam dobro iducih par nikako, sto zbog wc sto zbog lopovice koja se pocme tuci i onda trazim polozaj da se ona malo umiri da mogu zaspati,nekad upali nekad ne..☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji