Julie ja ako jednu noc spavam dobro iducih par nikako, sto zbog wc sto zbog lopovice koja se pocme tuci i onda trazim polozaj da se ona malo umiri da mogu zaspati,nekad upali nekad ne..☺️
😂😂😂😂 Znam da si umorna al ovo mi je bas slatko "lopovica" moj je mali aktivan navecer ali valjda zaspi pa je ok 😍 bebonje nase 😊❤️
Julie ja ako jednu noc spavam dobro iducih par nikako, sto zbog wc sto zbog lopovice koja se pocme tuci i onda trazim polozaj da se ona malo umiri da mogu zaspati,nekad upali nekad ne..☺️
😂😂😂😂 Znam da si umorna al ovo mi je bas slatko "lopovica" moj je mali aktivan navecer ali valjda zaspi pa je ok 😍 bebonje nase 😊❤️
Ma jojj ja imam osjecaj da je moja preaktivna pa ima dana kad po cjele dane lupa, i kad bi tila malo odmoriti ona samo tuce sad je livo sad desno pa se krene vrtiti ja samo cekam da ode spavat da i ja mogu 😂😂
Jel netko mozda bio u baby centru i u kojem?
Da li ima na jednom mjestu sve, namjestaj, igracke, robica..
Napokon otisla frizeru danas, na pramenove i sisanje, vise se nisam mogla gledati.
Sad u tramvaju mi baba srednjih godina digne tlak, digne me jer je kucma boli, reko ja sam trudna i tesko mi je stajati, badave. Naravno, maldje zenske sjede odmah pokraj, ne bi se ni jedna digla, niti je ta baba mogla dici nekog od njih nego bas mene nasla. Sad sam opet sjela i nikome se ne dizem.
Kad smo kod kave, ja cijelo vrijeme pijem crnu nezaslađenu ujutro, ali jednu malu. Ne mogu je se odreci a pase mi. Tlak mi je i ovako nizak, ne bih ustala iz kreveta cijeli dan da ju ne popijem
I ja pijem već otprije trudnoće crnu bez šećera i nastavila sam i u trudnoći.
Popijem jednu jutranju jer ne mogu funkcionirati bez nje. Piše da kava može utjecati na smanjenu težinu bebe a s druge strane šećer mi može utjecati na povećanu težinu bebe pa se mislim, taman balansiram
Napokon otisla frizeru danas, na pramenove i sisanje, vise se nisam mogla gledati.
Sad u tramvaju mi baba srednjih godina digne tlak, digne me jer je kucma boli, reko ja sam trudna i tesko mi je stajati, badave. Naravno, maldje zenske sjede odmah pokraj, ne bi se ni jedna digla, niti je ta baba mogla dici nekog od njih nego bas mene nasla. Sad sam opet sjela i nikome se ne dizem.
Koji si sad tt?
Meni su sijede na sve strane izletnile a mislim se da se obojam ili ne. Čak me vuku i pramenovi koje inače ne stavljam, nekako sam sama sebi bljak i trebalo bi mi osvježenje.
Jel se vi ostale cure bojate u trudnoći?
Koji si sad tt?
Meni su sijede na sve strane izletnile a mislim se da se obojam ili ne. Čak me vuku i pramenovi koje inače ne stavljam, nekako sam sama sebi bljak i trebalo bi mi osvježenje.
Jel se vi ostale cure bojate u trudnoći?
13tt, nemam toliko sjedih, inace imam svijetlu kosu pa samo poboljsam pramenovima ali znas ono kad ti vidis taj izrast i kad ae ne mozea gledati, vrijeme je za frizera. Inace idem svaka 3 mj na pramenove i sisanje. Sa kceri u trudnoci sam isto isla
Ja sam iz skoro crne otisla u prirodo smedu nakon prvog tromj., nigdje nema dokaza da to lose utjece na plod ali svakako ne treba pretjerivati 😊
Ja se u prvoj trudnoci nisam bojala uopće pa me sad kopka da li otići ili ne. Mislim da ću ipak otići, šišanje plus bojenje, baš mi je koma kosa trenutno.
Ja hvala Bogu nemam takvih problema s bojanjem kose, jos sjedih nema..
Sortiraj odgovore
Najstariji