Zenice eo mene sa pregleda tlak 110/70 kaze sestra super. I samp jedna kila gore kaze ona to je super ako ovako nastavis bit ce to dobro. I culaaaa sam bebino srceeee bilo je takoooo slatkoooo. Iiii sljedeci tjedan idem na uzv i rekla mi doktorica da ce mi ona probat napraviti 3d uzv jer ima i ona na novom uzv to. Bas sam hepi jedva cekam sljedeci tjedan mozdaaa i ja saznam sta nosim.
Meni je problem i sto je dosta imena koja mi se svidaju vec "zauzeta". Glupo mi dati ime djetetu kao i sestricna s kojom sam bliska. A izbjegavam i od muzeve daljnje rodbine, pa da imaju isto ime i prezime-muz je imao problema jer ima isto ime kao neki rodak, a nase vrle institucije su im izmjesale oibe, pa je tu nastao cirkus
Ja imam Jelenu, u biti je ime dobila po meni, ja sam krsno Renata Jelena, ali drugo ime ne koristim. Dok smo trazili imena za curicu, niti jedno mi se bas nije svidjelo, kad sam dosla do svog imena, sjetila se da bi mogla biti Jelena, mm se svidjelo.
Za drugo dijete, ako bude curka, biti ce Katarina (muzu se svidja to ime, meni bas i ne), ako bude decko, biti ce Nikola.
Tak je frend reko maloj da moze birati ime za seku, ona izabrala i kaze joj mama da joj se bas i ne svida. A mala "a dobro mama, naviknut ces se s vremenom"😂😂😂😂
Eto, tak ces se i ti naviknuti
Ja neznam sta cemo s imenom, za prvog malog smo se mjesecima dogovarali, jedva smo nasli nesto da se oboma svida. Stvarno neznam kako cemo uspiti naci jos jedno 😱🙈
Haha, da, valjda cu se naviknuti a mozda se mm predomisli 😂.
Mala stalno kaze da hoce seku a Katarina se i njoj svidja jer nam je jedna draga susjeda i mama od njenog frenda Katarina 😊
Mila m ise sviđa a Noa je tj Noah ke bio moj prvi izbor za prvo dijete 😍, jako mi se svida.
Moj mm je nadrazi izbor bio Alessia, al meni nije nesto supe rmi je sto ga mozds 1 osoba ima u Hr al nez haha 😁😁😂 Emily mi je lipse, ja cu je zvati Emi🥰🤪
Tara mi se isto svida, to i ja ne volin kad imaju svi ista imena 🙄🙄 od mog muža dida se zove Ivan, moj svekar se zove Ivan i moja sogorica se zove Ivana 🤦🏽♂️
Eh vec kad ste kod imena,hajde mi recite sta je vama zvucnije,ljepse i lakse za izgovoriti FATMA ILI NADJA (citaj kako pise)
Ja stvarno nemam ideja,lakse mi je naci ime za djecaka.Sin se zove Harun.
Muz uopste nema ideja,tako da se uzdam u sebe,i za sina sam ja predlozila i on se odma slozio sa mnom.
2. Dan tecaja je bio malo zanimljiviji - Porod 😁 Muskima je bio malo dosadnjikav dio od patronazne kao i nama, ali dio od fizioterap.koja vodi i vjezbe za trudnice je bio okej. Dobili smo hrpu knjizica 🤗
E da, bas si razmisljam kad mali lupa, kako skuziti jel lupa jer mu nes ne pase ili mu se svidja, npr kad jedem ili pijem nesto ili pak kod odredjenih kretnji?
Treba li kojoj od vas radosnica? Ja imam sas dvije iste. Jednu dobila bas od Bebimila, a istu takvu sad na tecaju...
Meni je Laura jako lijepo i Beatrice oba dvije su bile vjecne ljubavi Laura od Petrarce a Beatrice od Dantea, jako lijepo 😍😍😍
Fatma se meni iskreno ne sviđa a Nadja mi je puno bolje
Eh vec kad ste kod imena,hajde mi recite sta je vama zvucnije,ljepse i lakse za izgovoriti FATMA ILI NADJA (citaj kako pise)
Ja stvarno nemam ideja,lakse mi je naci ime za djecaka.Sin se zove Harun.
Muz uopste nema ideja,tako da se uzdam u sebe,i za sina sam ja predlozila i on se odma slozio sa mnom.
Meni je ljepse nadja
Merima mi je isto lijepo 😉
Od neobicnijih zenskih mi je lijepo aria, u muskoj verziji (arijan) mi se bas i ne svida
Ma ja imam bas puno zahtjeva koja ime mora ispunjavati, i onda to sve uklopiti i jos da nam se oboma svida 🤦🏼♀️
Evo zenice da se mal nasmijete i tmuran da vam uljepšam 🥰
PJESMICA ZA DOBRO RASPOLOŽENJE
Sve sam deblja svakog dana,
važna mi je samo hrana.
Svako jutro “tužna slika”,
gledam odraz svoga lika
u zrcalu što ne skriva
kakva mi je perspektiva.
A posve me izda snaga
kada vidim kako vaga
ljubi brojku osamdeset.
Oh, da mi je manje deset!