Ma ljudi si uzas uopce nemaju razumjevanja i ja kad sam prekljuce isla raditi ogtt i cekam u redu i jos neki lik ode preko reda, ovaj drugi na njega kako ga nije sramota, drugi iza mene dobaciva i podrzava ovog al u stvari mu se sprda, a men nije bilo do cekanja jer sam gladna i muka mi jos kakvi sve parfema osjetim, od znoja do jakih parfema 🙄
Ayla nisi valjda cekala za ogtt? Pa trudnice imaju prednost!
Ja sam stvarno imala srece s tim. Sve pretrage sam radila na sv. Duhu, tamo u labosu idem drito na salter, a mislim da bi sestra pojela nekog da prigovori 😂
(Pise na aparatu za brojeve da trudnice imaju prednost)
Ogtt sam radila u nekom dz u centru, isto dok sam se upisala su me zvali (nisam ni stomak imala) i onda za iduca dva vadenja kazu da dodem kad prode sat vremena, zaobidem cijeli red
Sad se sjetih, na vuk vrhovcu imaju isto redomat i na salterima ima papri na kojem pise "za samo da pitam i samo trebam" uzmite broj 😂😂😂😂
Trudnice uzimaju broj, ali idu u posebnu sobu, najbolje mi je bilo kad tako stojimo u redu nas par i onda se ubaci neki babac, jer eto taj red je najmanji 😄
Meni se trbuščić vidi pomalo, ali zavisi u kakvoj sam odjeći. Za sada nitko ne trza, a najjači su oni koji uredno sjede na mjesta predviđena za trudnice, kao što je na Vuk Vrhovcu kada sam nosila GUK profil. Bilo je svega. Jednoj trudnici pozli, a druga joj ustupa mjesto dok ostali uredno bulje i ignoriraju.
Meni se trbuščić vidi pomalo, ali zavisi u kakvoj sam odjeći. Za sada nitko ne trza, a najjači su oni koji uredno sjede na mjesta predviđena za trudnice, kao što je na Vuk Vrhovcu kada sam nosila GUK profil. Bilo je svega. Jednoj trudnici pozli, a druga joj ustupa mjesto dok ostali uredno bulje i ignoriraju.
O, bome sam ih ja dizala ako nema slobodnih mjesta 😈
Lijepo pise koja mjesta su za trudnice, najlakse se pravit se grbav
Najzalosnije je to, da ako ti se tko makne ili te pusti preko reda je starije dobi i musko...nekako mi se cini da su penzici najobazriviji i to muski...ja sam neki dan cekala dva puta po skoro sat vremena u dvije razlicite banke, svi su skuzili da sam trudna, ali nitko me nije pustio...
Jos se privikavam na poglede upucene mom trbuhu, ali nakon toga slijedi ignore...
Na pjesackom mi se rijetko kad potrefi da mi stanu ko i do sad...
A sto se tice kod doktora, sva sreca pa osim u laboratorij ne trebam nigdje, tamo neke trudnice idu preko reda, neke kao ja cekaju pa ako me zovu prije sva sretna (naravno za ogtt nisam cekala ili ako samo imam urin za dati) jer je prosle god kolegica usla preko reda i ova na salteru joj je spustila da ako je trudna nije invalid i da moze cekati 😠
Ayla nisi valjda cekala za ogtt? Pa trudnice imaju prednost!
Ja sam stvarno imala srece s tim. Sve pretrage sam radila na sv. Duhu, tamo u labosu idem drito na salter, a mislim da bi sestra pojela nekog da prigovori 😂
(Pise na aparatu za brojeve da trudnice imaju prednost)
Ogtt sam radila u nekom dz u centru, isto dok sam se upisala su me zvali (nisam ni stomak imala) i onda za iduca dva vadenja kazu da dodem kad prode sat vremena, zaobidem cijeli red
Sad se sjetih, na vuk vrhovcu imaju isto redomat i na salterima ima papri na kojem pise "za samo da pitam i samo trebam" uzmite broj 😂😂😂😂
Trudnice uzimaju broj, ali idu u posebnu sobu, najbolje mi je bilo kad tako stojimo u redu nas par i onda se ubaci neki babac, jer eto taj red je najmanji 😄
Da al nisam pre dugo i jos me vidila likusa s trbuhom i dzaba, jer ja vec imam poveci trbuh da se vidi iz aviona😂 i jos mi dode neka zena da bi ona podigla samo nalaze, od sad bi mogla koristiti trudnocu da idem prije na red jer mi se neceka sa babama i didovima koji uopce nemaju obzira prema nikome..
Heej...evo pridruzujem se i ja jesenskim bebama...sada sam 15 tt..termin mi je 31.10. 😊
Heej…evo pridruzujem se i ja jesenskim bebama…sada sam 15 tt..termin mi je 31.10. 😊
Dobrodosla i urednu trudnocu zelim 😊
ayla - 22.8. Djevojčica
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
Angelina - 9.9., djevojcica
samy_lo - 14.9.
Breskvica - 14.9.
Julie - 16.9. dječak
jana35 - 17.9.
Aurora87 - 18.9., dječak
Maša62 -19.09. curka
Nopobo- 21.09. curka
DijMar - 24.9. djecak ?
felicita28 - 28.9., dječak
DaVoS - 3.10., djevojčica
Natalie - 7.10. dječak
Deja1988 - 12.10.
sreca - 16.10.
mc_zbg - 15.10.
Lady_Bird - 20.10. curka
Mamika99 - 21.10. - dječak
fritula - 23.10.
Teresita - 24.10
Manich - 26.10.
Luce35- 01.11
anita775 - 03.11.
Pikulica19 - 11.11.
lala3 - 17.11.
Frajla - 20.11. dječak
Iwancheee- 26.11.
renata.koscec - 28.11.
Katja32- 28.11
Nove cure dodajte se 😊😊
Heej…evo pridruzujem se i ja jesenskim bebama…sada sam 15 tt..termin mi je 31.10. 😊
Dobrodosla i urednu trudnocu zelim 😊
A hvala vam...makar imala sam vec problema prije dva tjedna, malo sam prokrvarila, ali sve je ok, moram mirovati i neke tablete piti...trebala sam na kontrolu prosli tj jer sam to na hitnu isla, ali sestra od gin mi je rekla da nema prije slobodnog termina nego krajem 5mj...tako da se nadam da ce biti sve ok...
Sortiraj odgovore
Najstariji