I sta se rucku sprema...
Ja sam samo na + 2 kile nisam strasna jos, danas ide pizza s malo povrca i koji krug kulena da zamirise.
Joj vec mi rastu zazubice 😊
url=https://lilypie.com]
Nadam se skoro, jer ja sam za sada od onih koje imaju B trbuh 😟....ako se u iducih mj dana ne pretvori u D, onda cu vjerojatno tako nekako i do kraja imati...😞 Ali moram nauciti zavoljeti i takav trbuh jer kakvi god nam bili, cuvaju nesto posebno unutra 😍
Pozdrav, cure, čitam vas već neko vrijeme. Prva beba, muškić. Sad sam 21+6. Planiram na tečaj u Merkuru. Vidim, bit će nas više. :)
Lolly dobrodošla, ti i ja smo u dan 😂 vi vidimo se na Merkuru.....sad bas pokazujem dragom sliku od Angeline i veli on malo je tvoj trbuh veći 😂🙈 kako god.”, ja sam ponosna na svoju busicu i mogu samo reci da gdje god smo do sad bili u redu ljudi nas puštali i otvarali kase čim su me ugledali tako da veliki plus sto su ljudi postali svjesniji žena u drugom stanju. Kakva su vaša iskustva?
Pozdrav, cure, čitam vas već neko vrijeme. Prva beba, muškić. Sad sam 21+6. Planiram na tečaj u Merkuru. Vidim, bit će nas više. :)
Dobrodosla :)
Lolly dobrodošla, ti i ja smo u dan 😂 vi vidimo se na Merkuru…..sad bas pokazujem dragom sliku od Angeline i veli on malo je tvoj trbuh veći 😂🙈 kako god.”, ja sam ponosna na svoju busicu i mogu samo reci da gdje god smo do sad bili u redu ljudi nas puštali i otvarali kase čim su me ugledali tako da veliki plus sto su ljudi postali svjesniji žena u drugom stanju. Kakva su vaša iskustva?
Sad mi se ne vidi, prosli put sam vec dio bila u zimskoj jakni (rodila u 4 mj), pa se isto nije vidilo bas.
Ali moram reci kad sam s malim da me cesto ljudi puste preko reda. I u banci me zovu preko reda
A jednom tako isli muz, mali i ja u banku, bila guzva i dolazi bankar do nas i kaze da ce nas uzeti odmah jer smo s djetetom, a moj pametni muz "ma ne treba, ici cemo mi setati van" 🤦🏼♀️ ovaj se cijeli zbunio. I tako sam ja ostala cekati, a oni su isli setati 🙈
Dosao mi naalaz krvi od kombiniranog, sve je niski rizik:)
Super, bas mi je drago
Lolly dobrodošla, ti i ja smo u dan 😂 vi vidimo se na Merkuru…..sad bas pokazujem dragom sliku od Angeline i veli on malo je tvoj trbuh veći 😂🙈 kako god.”, ja sam ponosna na svoju busicu i mogu samo reci da gdje god smo do sad bili u redu ljudi nas puštali i otvarali kase čim su me ugledali tako da veliki plus sto su ljudi postali svjesniji žena u drugom stanju. Kakva su vaša iskustva?
Pa hm....ja nemam bas neka dobra iskustva, narocito ujutro kad idem raditi i kad je guzva ogromna i niko ti se nece dic u tramvaju jer hrpetina onih baba ide na plac u 7 ujutro...doduse, moj trbuh nije bas veliki i rijetko tko ga i primjeti ali ja se trudim nosit sve i uze u nadi da ce netko skuzit i dic mi se 🤣🤣🤣
Ja nemam jos niti jedno dobro iskustvo s "razumijevanjem trudnica". U trgovinama nitko ne trza, a u tramvajima jos manje. Mislim, ja sam takva budala da bih se jos ja isla i dizati nekome da treba.. jednostavno imam griznju savjesti kad sjedim u tramvaju jer uvijek mislim da je to mjesto nekome potrebnije. Nisam u pravu, znam to, jer sjedi 80% ljudi koji ne trebaju.
Neki dan sam se vozila tramvajem i bila je guzva, uzasno zagusljivo i jedva sam izdrzala. Neka zena mi se ruksakom nabila na trbuh, a druga nalaktila ruku jer se morala drzati.. bas sam se osjecala jadno u tom trenutku i shvatila kako zapravo nitko nema nimalo obzira.
Cak se nisam ni kod doktora gurala preko reda, isla kucati jer sam trudna i tako.. mislim da cu promijeniti plocu jer je ovo zbilja razocaravajuce
Sortiraj odgovore
Najstariji