Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    fritula
    11. Svibanj 2019. 17:56

Ma bas ce potaknuti ljude na vise djece s tim sto ce 6 mj. imati vecu naknadu (koja i dalje mozda nije ni blizu pune place).
    Mozda svi ipak ostanu u hrvatskoj.

Cure koje ste uhvatile tajice u lidlu, kakve su vam? Ne znam bi li otisla u jos koji lidl pogledati ako su kvalitetne.

11. Svibanj 2019. 18:05

fritula

Ma bas ce potaknuti ljude na vise djece s tim sto ce 6 mj. imati vecu naknadu (koja i dalje mozda nije ni blizu pune place).
    Mozda svi ipak ostanu u hrvatskoj.

Cure koje ste uhvatile tajice u lidlu, kakve su vam? Ne znam bi li otisla u jos koji lidl pogledati ako su kvalitetne.

Ja isto kupila tajice ja sam odusevljena jako su udobne i kvalitete.. I nisu skupe to mi je najvaznije.. 

fritula
    11. Svibanj 2019. 18:19

Manich

Ja isto kupila tajice ja sam odusevljena jako su udobne i kvalitete.. I nisu skupe to mi je najvaznije..

I jos podpitanje, ako si mozda uzela tamniju boju. Jel hvataju mucice?

Angelina
    11. Svibanj 2019. 18:39

fritula

Manich

I jos podpitanje, ako si mozda uzela tamniju boju. Jel hvataju mucice?

Ja sam uzela tamnoplave i sive i super su za ovo vrijeme, udobne i ne hvataju mucice

PatyDi
    11. Svibanj 2019. 19:04

Moje se trenutno suše nakon pranja, uzela sive i crne i mislim da su dosta kvalitetne. Danas sam tamo naletila na stare zalihe majica za trudnice po 25 kn 
    E, da vas pitam, jeste li naručivale kad ili planirate sa online trgovine Next i znate li za to? Upravo malo proučavam i nije loše...

PatyDi
    11. Svibanj 2019. 19:48

Moram ovo podijeliti sa vama jer ćete me vi kužiti - danas me pucaju hormoni na najjače 
    Subota predvečer, a ja se odlučila čistiti, navila sam pjesme za feštu (kod mene je to D. Brun, O. Dragojević, M. Kovač - mixevi) i pjevam u sav glas, plešem i tako to... i onda zasvira jedna pjesma ("Tužno plačem kuću ostavljam") koja me nije baš nikad previše dirala jer sam ja inače po prirodi hladnija osoba i k tome otišla sam prije 4 god i vraćam se kroz koji mjesec natrag, ja plačem ko kišna godina (okej, sad više ne kad pišem) i onda slijede srcedrapajuće pjesme i sjetim se kako mi je bilo prije nego sam ostala trudna jer smo dragi i ja imali neku krizu (bolje prije nego kasnije) i opet počinje , a nakon toga opet fešta  koja nije dugo trajala jer su to manje više pjesme koje me podsjećaju na staro društvo i prijateljice koje su se ubrzo nakon što sam odselila pokazale da to uopće nisu bile u pravom smislu riječi i još mi je teško radi toga...
    Evo, sad sam malo zagnjavila, ali jednostavno mi je došlo da izbacim to malo van 

kzeli
    11. Svibanj 2019. 19:59

Ja imam crne , sive i tamnoplave tj sve i ne hvataju se mucice deri peri i odlicne su. Furam ih negdje od 2 mjeseca i skoro svaki dan sam u njima. Ne prave se mucice na njima

luce35
    11. Svibanj 2019. 20:09

fritula

luce35

Ta mjera nije demografska dok god curama koje imaju vecu placu, 7,8 i vise tisuca ne delimitiraju.
    Meni osobno je placa u ovom okviru 5600 ali znam mame s placom od 8-9000 koje su primale 3990 a za trece dijete 2300 pa im krediti godinama pod moratorijem a kamate idu.

Svako povećanje nam znaci ali ja mislim da su sve te njihove demografske mjere promašene.
    Dobra je jedino ona porezna olakšica koja mi utječe na standard života svaki mjesec. Dobijem 400 kn više svaki mjesec na plaću.
    Mislim da bi trebali donositi više takvih poteza koji dižu standard ljudima a ne ove mjere koje ti poprave situaciju na 6 mjeseci.
    Kad se vratim raditi moram plaćati privatne jaslice 1000 kn jer nema mjesta u državnim.Vrtic uz sve najave o produživanje smjena radi do 4. Nema dovoljno logopeda pa plaćam privatnog 600 kn svaki mjesec. Sad to zbrojite na više djece svaki mjesec.
    Veći je to problem nego izgurati porodiljni.
    Morala sam ovo napisati.

Ministar Maric je prije godinu dana najavljivao ukidanje olaksice na dijete a uveo bi za svako dijete 300 kn djecji. Oni koji su do sada zbog malih primanja imat ce ga i dalje a ljudi s visokim placama koji bi za dvoje djece godisnje dobili 13000 povrata poreza ili na placi preko 1000 kn, bi po tome dobili 7200 godisnje. Ludost za koju se nadam da nece proci

• renata.koscec
    11. Svibanj 2019. 20:18

Ja kupila tamnosive tajice, udobne su, sad kakve ce se pokazati, vidjet cemo.
    Tlak mi se, hvala Bogu, vratio u normalu, vjerojatno je skocio od par dana slanije i masnije hrane, tipa jaja, cevapi, pizza...vec sam se bila preplasila da cu zavrsiti na tabletama, bla, problemi....
    Sto se tice povecanje naknade, super dodje, bolje nego 3990, pogotovo sto imam dosta vecu placu od toga. Super je jer mi i firma drugih 6mj daje dodatak/pomoc od skoro 1000 kn pa sa ovih 5600, bit ce podnosljivo.

Julie
    11. Svibanj 2019. 20:22

Cure ja imam tupu i bol u predjelu lijevog jajnika koja traje od 3 popodne, nsravno ne konstantno. Malo je lakse dok lezim. Jel to normalno, bi li trebala otici liječniku? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.