Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teresita
    10. Svibanj 2019. 14:26
    Evo prijavljujem i ja jos jednog dečka, prema je pupcana izmedu nogu pa se jos malo mogu nadati curici💙💙🌸
    Evo prijavljujem i ja jos jednog dečka, prema je pupcana izmedu nogu pa se jos malo mogu nadati curici💙💙🌸

anemone
    10. Svibanj 2019. 14:36

Hvala na dobrodoslici :)

DijMar

anemone

Pozdrav cure, pridružujem se i ja. Tek sam neki dan otkrila da tema postoji, a vi ste se pošteno raspisale
    Zanima me dal ikog muči povraćanje-mučnine ili sam ja jedina kojoj i dalje to traje. Danas je 19+5 i i dalje povraćam. Užas živi

Dobrodošla :) Neki dan sam čitala da su djeca majki sa velikim mučninama inteligentnijaA mi koje nismo imale problema s tim ne čitamo takve gluposti

Ma vidjela sam i ja te glupe članke, prema tome stiže novi Tesla/Teslica 😂
    Blago vama koje ste prošle bez tog užasa. Svaki dan čekam da prestane ali ništa. Valjda bude nekad sad. 

mc_zgb
    10. Svibanj 2019. 14:39

teresite pa preslatki je bebač ovak, čudo je taj ultrazvuk 

Frajla
    10. Svibanj 2019. 14:53

anemone

Hvala na dobrodoslici :)

DijMar

anemone

Pozdrav cure, pridružujem se i ja. Tek sam neki dan otkrila da tema postoji, a vi ste se pošteno raspisale
    Zanima me dal ikog muči povraćanje-mučnine ili sam ja jedina kojoj i dalje to traje. Danas je 19+5 i i dalje povraćam. Užas živi

Dobrodošla :) Neki dan sam čitala da su djeca majki sa velikim mučninama inteligentnijaA mi koje nismo imale problema s tim ne čitamo takve gluposti

Ma vidjela sam i ja te glupe članke, prema tome stiže novi Tesla/Teslica😂
    Blago vama koje ste prošle bez tog užasa. Svaki dan čekam da prestane ali ništa. Valjda bude nekad sad.

Moja sestricna je povracala cijelu trudnocu
    Znam da nije neka utjeha, al eto da znas da je normalno i da se dogada...
    P.s. dobro dosla

Angelina
    10. Svibanj 2019. 14:55

Dobrodosle nove cure 😊 
    Na ogtt ja idem sljedeci tjedan, rekla mi je da odem izmedu 23. i 24. tt. Inace mi je uredan secer.
    Moja curka je stalno aktivna, ali isto se umiri svaki put kad dragi promatra ili stavi ruku. Ujutro je najaktivnija pa sam mu jedno jutro snimala poskakivanje trbuha i slala. 
    Evo jedna fotkica sa robom iz Lidla 😁

Pusa od Nike i mene 😘
    Pusa od Nike i mene 😘

Julie
    10. Svibanj 2019. 15:09

Teresita ajmeeee 😍😍😍😍 Preslatkoooooo..... tak je i moj drzao rukicu kod glavice.  Hjooooooj bas medeno
    Anemone dobrodosla, ima nazalost slucajeva gdje povracanje prati citavu trudnocu, rijetko je ali ima  🙄 Vjerujem da ti je na vrh glave
    Angelina ja sam isto uzela plave i tamnosive tajice. Imamo gotov identicne trbuscice, mene kolegica zeza koliki mi je trbuh da kaj ce biti do kraja pa sam fakat i pomislila da je mozda moj preveliki Al sad vidim da i ti imas takav a mi smo par dana razlike. 

PatyDi
    10. Svibanj 2019. 15:12

Hm...proucavajuci trbuhe trudnica po netu, to me cesto tako uhvati, skuzila sam da zapravo moj i nije toliko velik s obzirom da je bebac malo veci i da imam zaliha od prije...mozda stvarno ima utjecaj na to visina...
    Angelina koliko si visoka? Bas se lijepo rasporedilo sve po sredini...ja sam 2 tj iza tebe, al ne vjerujem da cu do toga doci tako skoro...jos je ispod pupka malac...

• renata.koscec
    10. Svibanj 2019. 15:16

Mamika99

renata.koscec

Sve je u redu, kod njih mi je bio tlak 130/80, nisu mi nista dali, kazu da mjerim, pratim, pa ako bi pokazao trend rasta, da se javim svom ginicu za terapiju. I naravno, ako treba, da dodjem i kod njih po potrebi. Beba je ok, sve odgovara u dan, kaze bas mu se lijepo namjestila, rasirila nogice ali je jos premalo da se vidi kaj je (a ima super uzv).
    Rece mi sveki da ima neki caj koji snizava tlak. Jel netko zna o kakvom caju je rijec i smije li se u trudnoci?

Dobro je prošlo znači, baš mi je drago da je sve ok… ne znam nisam čula ništa za čaj, ali najbolje videti s ginekologom sve šta se smije a šta ne, ja jedino znam da beli luk snižava tlak :)

Jedem ga svaki dan :)

Angelina
    10. Svibanj 2019. 15:21

Julie ajd super, ja uvijek mislim da je moj premali 😂
    Inace i ja isto ponekad pronjuskam po internetu velicinu trudnickih trbuscica i shvatila sam da smo mi tu s ovog podrucja zapravo najmrsavije trudnice. Ove strankinje imaju trbusetine samo takve!
    DijMar ja sam ti negdje 168-170cm, ne znam bas tocno i na pocetku sam bila 62 kg.
    Ma meni se to sad unazad mozda tjedan dana tako, ajmo reci rasporedilo, tj. podigao mi se trbuh prema gore (pritisce zeludac uzasno) tak da sigurno i tebe to tako nekako ocekuje 😊

felicita28
    10. Svibanj 2019. 15:26

Sad nam sigurno prevladavaju deckici:) cure koje ste saznala spol kad vam se bude dalo upisite se u onu tablicu da vidimo stanje 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.