Dobro jutro, ja opet muku mucim od 4h da zaspem i nejde 🙄🙄 sad me i glava pocinje boliti, ako uskoro nezaspem icu se dignuti da pojedem sta sigurno sam gladna 😂
Dobro Jutroooo, tu smo..... Ista ekipa u isto vrijeme. 😂🙈
Jutro, opet sam sva ukocena od spavanja na boku 🙄.
Jedva cekam otvoriti sezonu kupanja i odmah ujutro na plivanje da se malo razgibam
ayla - 22.8. Djevojčica
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
Angelina - 9.9., djevojcica
samy_lo - 14.9.
Breskvica - 14.9., djevojčica
Julie - 15.9. dječak
LollyBB - 15.9 dječak
jana35 - 17.9.
Aurora87 - 18.9., dječak
Maša62 -19.09. curka
Nopobo- 21.09. curka
DijMar - 24.9. djecak ?
felicita28 - 28.9., dječak
DaVoS - 3.10., djevojčica
Natalie - 7.10. dječak
Laura233 - 7.10.
Deja1988 - 12.10.
sreca - 16.10.
mc_zbg - 15.10.
Lady_Bird - 20.10. curka
Mamika99 - 21.10. - dječak
fritula - 23.10.
Teresita - 24.10
Manich - 26.10.
Luce35- 01.11
anita775 - 03.11.
Toškica95 - 6.11.
Pikulica19 - 11.11.
lala3 - 17.11.
Frajla - 20.11. dječak
Iwancheee- 26.11.
renata.koscec - 28.11.
Katja32- 28.11
Dobro jutro, ja opet muku mucim od 4h da zaspem i nejde 🙄🙄 sad me i glava pocinje boliti, ako uskoro nezaspem icu se dignuti da pojedem sta sigurno sam gladna 😂
Ma sigurno je to to...gle, beba će isto biti gladna u različita doba dana i noći
Dobro me onda beba trenira, cas tuce, cas gladna.. Bit ce veselo 😂😂
Bogme i moja je beba aktivna danas prvi puta da bas onako osjetim :) od jutra je ima posvuda po trbuhu, cas lijevo cas desno ali osjecaj je neopisiv ❤❤❤
Ta mjera nije demografska dok god curama koje imaju vecu placu, 7,8 i vise tisuca ne delimitiraju.
Meni osobno je placa u ovom okviru 5600 ali znam mame s placom od 8-9000 koje su primale 3990 a za trece dijete 2300 pa im krediti godinama pod moratorijem a kamate idu.
Svako povećanje nam znaci ali ja mislim da su sve te njihove demografske mjere promašene.
Dobra je jedino ona porezna olakšica koja mi utječe na standard života svaki mjesec. Dobijem 400 kn više svaki mjesec na plaću.
Mislim da bi trebali donositi više takvih poteza koji dižu standard ljudima a ne ove mjere koje ti poprave situaciju na 6 mjeseci.
Kad se vratim raditi moram plaćati privatne jaslice 1000 kn jer nema mjesta u državnim.Vrtic uz sve najave o produživanje smjena radi do 4. Nema dovoljno logopeda pa plaćam privatnog 600 kn svaki mjesec. Sad to zbrojite na više djece svaki mjesec.
Veći je to problem nego izgurati porodiljni.
Morala sam ovo napisati.
Isuse pa ja nemogu vjerovati. Zene meni je opet izbio herpes.. A kako nisam kuci nemam nista kod sebe za namazati. Netko je spominjao ocat pa evo stavila na vaticu i drzim.. Poludit cu vise sa tim herpesom. Taman mi se konacno povuce crvenilo od proslog i sada novi izbije. Ocajnaaa sam... 😔😭
Manich, tako je meni sa aftama...evo sad je tjedan dana otkako mi je zadnja prosla, ali ubrzo ocekujem da ce izbiti nova...ajde kad je na mjestu di ne smeta jako, ali vecinom bude tamo di boli za poludjeti 😭
Ta mjera nije demografska dok god curama koje imaju vecu placu, 7,8 i vise tisuca ne delimitiraju.
Meni osobno je placa u ovom okviru 5600 ali znam mame s placom od 8-9000 koje su primale 3990 a za trece dijete 2300 pa im krediti godinama pod moratorijem a kamate idu.
Svako povećanje nam znaci ali ja mislim da su sve te njihove demografske mjere promašene.
Dobra je jedino ona porezna olakšica koja mi utječe na standard života svaki mjesec. Dobijem 400 kn više svaki mjesec na plaću.
Mislim da bi trebali donositi više takvih poteza koji dižu standard ljudima a ne ove mjere koje ti poprave situaciju na 6 mjeseci.
Kad se vratim raditi moram plaćati privatne jaslice 1000 kn jer nema mjesta u državnim.Vrtic uz sve najave o produživanje smjena radi do 4. Nema dovoljno logopeda pa plaćam privatnog 600 kn svaki mjesec. Sad to zbrojite na više djece svaki mjesec.
Veći je to problem nego izgurati porodiljni.
Morala sam ovo napisati.
Apsolutno se slazem da je ovo gasenje pozara casom vode. Naravno, bolje ista nego nista, ali...
Ovu poreznu olaksicu na zalost isto osjete samo roditelji s vecim placama
Vrtica definitivno treba vise i sa znatno boljim uvjetima. U Zg su gradski vrtici stvarno jeftini, ali zaista pretrpani, po 25 kikaća na jednu tetu. S druge strane u slavoniji nenormalno skupi, gradski su po 700-800 kn i cijena ne ovisi o primanjima.
A o tome kad nedajboze trebas kakvu zdravstvenu uslugu za djete bolje da i ne počinjem. Naruce te za 3 mjeseca 🤦🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji