Cure, ima li koja sličan problem? I u prvoj trudnoći mi se dešavalo, skroz do poroda, ali počelo je kasnije, kad je stomak već bio veći, ja bih rekla možda zadnjih mesec-dva trudnoće, a sad sam već imala te tegobe. Znači, dešava mi se da me baš nekako peče u donjem delu stomaka, baš je bolno, najčešće noću i onda me probudi i ne mogu da se pomerim od boli, niti da se okrenem na drugu stranu, ništa… sačekam par minuta i kad se skuliram, uspem se nekako prebaciti.. a ti su bolovi onako kao neko istezanje, peckanje, ne znam da li su možda ligamenti ili nešto tako? rekla sam doktorici prošloj za to, ona je ignorisala svaki put, pa mislim da je normalno, ali opet, neko veče mi se desilo i baš je bilo neugodno, skoro sam budila muža da mi pomogne da se pomerim, ali uspela sam ipak sama.,. ovom doktoru nisam još spominjala, imam pregled 23.5. pa ću mu reći,a u međuvremenu pitam vas da li vam se dešavalo nešto slično?
Meni je tako bilo nedavno i trajalo par dana u neko doba dana ili noci ali mislim da je to sve normalno jer se sve siri dole i rasteze, mislim da nemas potrebe za brigu. Bar su tako meni rekle cure tuni toga sam se drzala :)
Hvala na odgovoru... ma pretpostavila sam da je tako, bilo mi je i u prošloj trudnoći ali kasnije, pa sam zbunjena :) čak mi je i za vreme poroda bilo, posle ctg-a ja silazila sa stolice i zabolelo me, babica se uzrujala i zvala doktoricu pošto imam bolove dok ne traje trud, nisam joj stigla ni reći da mi je tako stalno xD
Bok curke, zanime me kak se nosite sa stresom i jel imate probleme sa zivcima?
Mene do ludila jedino decko moze dovest i kad shvatim koliko se zivciram budem pretuzna i brinem za bebu, grozno 😔
Da se ne ureknem, al ja sam bas chill. Mirnija nego ikad. Vrijeme provodim sa ljudima koji su mi dragi i inace ne opterećuju tj. ne sisu energiju, dragi je bas pazljiv i inace je mirnog karaktera pa sam i ja takva uz njega. 😂🙈
Meni moj gin nije uopće to spomenuo pa zato pitam, a guk u krvi mi je bio ok. Idem sad u srijedu na pregled pa možda kaže nešto za to, iako bih rado da me ne šalje.
Meni moj gin nije uopće to spomenuo pa zato pitam, a guk u krvi mi je bio ok. Idem sad u srijedu na pregled pa možda kaže nešto za to, iako bih rado da me ne šalje.
Moguće da neće, jer je sve ok, a kažem ti, ja nisam išla prošlu trudnoću, iako mislim da je možda i bio malo viši šećer
Pozdrav cure, pridružujem se i ja. Tek sam neki dan otkrila da tema postoji, a vi ste se pošteno raspisale
Zanima me dal ikog muči povraćanje-mučnine ili sam ja jedina kojoj i dalje to traje. Danas je 19+5 i i dalje povraćam. Užas živi
Hvala na dobrodošlici. Nedavno ste spominjale ogtt, zanima me da li redovito šalju sve trudnice oko 20. tj ili je vama bio guk problematičan
Ja sam sama trazila kontrolu secera
Toškica95 i anemone dobro nam dosle i urednu trudnocu vam zelim ☺️
Koliko je meni poznato, sve trudnice idu na to, ali tamo oko 24.tt pa na dalje. Možda neke od nas šalju malo ranije jer nam je šećer po njima malo viši bio...ako ti je šećer okej, vjerojatno ti neće gin to spomenuti još neko vrijeme
Pozdrav cure, pridružujem se i ja. Tek sam neki dan otkrila da tema postoji, a vi ste se pošteno raspisale
Zanima me dal ikog muči povraćanje-mučnine ili sam ja jedina kojoj i dalje to traje. Danas je 19+5 i i dalje povraćam. Užas živi
Dobrodošla :) Neki dan sam čitala da su djeca majki sa velikim mučninama inteligentnija A mi koje nismo imale problema s tim ne čitamo takve gluposti
Nakon što sam jutros spominjala akrobacije u trbuhu, danas ništa još...bila sam ja cijelo prijepodne full aktivna, ali vec sam pola sata na miru i niš...neću dizat paniku jer ajde, još ne treba pratiti pokrete, a tek se 2tj osjećamo pa se možda dogodi koji dan da bude mirniji...
Sortiraj odgovore
Najstariji