Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anemone
    10. Svibanj 2019. 13:15

Pozdrav cure, pridružujem se i ja. Tek sam neki dan otkrila da tema postoji, a vi ste se pošteno raspisale 
    Zanima me dal ikog muči povraćanje-mučnine ili sam ja jedina kojoj i dalje to traje. Danas je 19+5 i i dalje povraćam. Užas živi

10. Svibanj 2019. 13:50

Toškica95

Hvala na dobrodošlici. Nedavno ste spominjale ogtt, zanima me da li redovito šalju sve trudnice oko 20. tj ili je vama bio guk problematičan

Ja sam sama trazila kontrolu secera

10. Svibanj 2019. 13:53

Toškica95 i anemone dobro nam dosle i urednu trudnocu vam zelim ☺️

PatyDi
    10. Svibanj 2019. 14:08

Toškica95

Meni moj gin nije uopće to spomenuo pa zato pitam, a guk u krvi mi je bio ok. Idem sad u srijedu na pregled pa možda kaže nešto za to, iako bih rado da me ne šalje.

Koliko je meni poznato, sve trudnice idu na to, ali tamo oko 24.tt pa na dalje. Možda neke od nas šalju malo ranije jer nam je šećer po njima malo viši bio...ako ti je šećer okej, vjerojatno ti neće gin to spomenuti još neko vrijeme

PatyDi
    10. Svibanj 2019. 14:11

anemone

Pozdrav cure, pridružujem se i ja. Tek sam neki dan otkrila da tema postoji, a vi ste se pošteno raspisale
    Zanima me dal ikog muči povraćanje-mučnine ili sam ja jedina kojoj i dalje to traje. Danas je 19+5 i i dalje povraćam. Užas živi

Dobrodošla :) Neki dan sam čitala da su djeca majki sa velikim mučninama inteligentnija  A mi koje nismo imale problema s tim ne čitamo takve gluposti 

PatyDi
    10. Svibanj 2019. 14:16

Nakon što sam jutros spominjala akrobacije u trbuhu, danas ništa još...bila sam ja cijelo prijepodne full aktivna, ali vec sam pola sata na miru i niš...neću dizat paniku jer ajde, još ne treba pratiti pokrete, a tek se 2tj osjećamo pa se možda dogodi koji dan da bude mirniji...

teresita
    10. Svibanj 2019. 14:26
    Evo prijavljujem i ja jos jednog dečka, prema je pupcana izmedu nogu pa se jos malo mogu nadati curici💙💙🌸
    Evo prijavljujem i ja jos jednog dečka, prema je pupcana izmedu nogu pa se jos malo mogu nadati curici💙💙🌸

anemone
    10. Svibanj 2019. 14:36

Hvala na dobrodoslici :)

DijMar

anemone

Dobrodošla :) Neki dan sam čitala da su djeca majki sa velikim mučninama inteligentnijaA mi koje nismo imale problema s tim ne čitamo takve gluposti

Ma vidjela sam i ja te glupe članke, prema tome stiže novi Tesla/Teslica 😂
    Blago vama koje ste prošle bez tog užasa. Svaki dan čekam da prestane ali ništa. Valjda bude nekad sad. 

mc_zgb
    10. Svibanj 2019. 14:39

teresite pa preslatki je bebač ovak, čudo je taj ultrazvuk 

Frajla
    10. Svibanj 2019. 14:53

anemone

Hvala na dobrodoslici :)

DijMar

anemone

Dobrodošla :) Neki dan sam čitala da su djeca majki sa velikim mučninama inteligentnijaA mi koje nismo imale problema s tim ne čitamo takve gluposti

Ma vidjela sam i ja te glupe članke, prema tome stiže novi Tesla/Teslica😂
    Blago vama koje ste prošle bez tog užasa. Svaki dan čekam da prestane ali ništa. Valjda bude nekad sad.

Moja sestricna je povracala cijelu trudnocu
    Znam da nije neka utjeha, al eto da znas da je normalno i da se dogada...
    P.s. dobro dosla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI