Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    07. Svibanj 2019. 09:45

Julie

Dobro jutro.svima. Evo nam konacno sunceka 😍 cure moje, ja jutros budala popila Euthyrox, doruckovala i umjesto Novalja a ponovo popila Euthyrox. Prvi puta od kad pijem terapiju, mislim da jedna tableta ne moze nastetiti. Zvala sam ja Rebro za svaki slucaj, ali tamo me centralna spoji i nitko se ne javlja kao po običaju. Malo sam prestrasena. Sutra idem na veliki anomaly scan, privatno pa mozda potvrdimo i spol. 😍

Ma mislim da ti ništa ne bi trebalo biti. Od koliko su ti tablete?

• iwancheee
    07. Svibanj 2019. 09:47

Da se i mi upisemo.😊
    ayla - 22.8. Djevojčica 
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    Angelina - 9.9., djevojcica
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9.
    Julie - 16.9.
    jana35 - 17.9.
    Aurora87 - 18.9., dječak
    Maša62 -19.09.
    Nopobo- 21.09. curka
    DijMar - 24.9.
    felicita28 - 28.9., dječak
    Deja1988 - 12.10.
    sreca - 16.10.
    mc_zbg - 15.10.
    Mamika99 - 21.10.
    fritula - 23.10.
    Teresita - 24.10
    Manich - 26.10.
    Luce35- 01.11
    anita775 - 03.11.
    Pikulica19 - 11.11.
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11.
    Iwancheee- 26.11.❤
    renata.koscec - 28.11.
    Katja32- 28.11

07. Svibanj 2019. 09:49

Uhh jesam se hvalila neki dan kako ne povracam vise.. Eto mi na sada.. U subotu dusu ispustila izgledala kao cirkus cijeli dan jer mi sve izbile fleke po licu i evo sad opet bljuvanje... Joj joj zloca ova moja bebica podsjeca mamu da je tuuu hihi.. 

Julie
    07. Svibanj 2019. 09:51

mc_zgb

Julie

Dobro jutro.svima. Evo nam konacno sunceka 😍 cure moje, ja jutros budala popila Euthyrox, doruckovala i umjesto Novalja a ponovo popila Euthyrox. Prvi puta od kad pijem terapiju, mislim da jedna tableta ne moze nastetiti. Zvala sam ja Rebro za svaki slucaj, ali tamo me centralna spoji i nitko se ne javlja kao po običaju. Malo sam prestrasena. Sutra idem na veliki anomaly scan, privatno pa mozda potvrdimo i spol. 😍

75 mikro grama, jednom mi je doktor rekao da tableti treba jedno 2 tjedna uzastopno koriste ja da bi nesto odradila tako da se nadam da zaista nece biti nista. 
    Iwanchee ja sam u 22. tjednu

mc_zgb
    07. Svibanj 2019. 10:25

Julie

mc_zgb

Julie

75 mikro grama, jednom mi je doktor rekao da tableti treba jedno 2 tjedna uzastopno koriste ja da bi nesto odradila tako da se nadam da zaista nece biti nista.

Točno to, sjećam se ja kad sam tek počinjala s tabletama, trebalo mi je tako 2, 3 tjedna da mi se simptomi počinju polako povlačiti (simptomi od smrdane štitnjače). Tako da ova jedna dupla doza mislim da ništa ne utječe. Samo bez panike 

Julie
    07. Svibanj 2019. 10:35

mc_zgb

Julie

mc_zgb

Julie

Točno to, sjećam se ja kad sam tek počinjala s tabletama, trebalo mi je tako 2, 3 tjedna da mi se simptomi počinju polako povlačiti (simptomi od smrdane štitnjače). Tako da ova jedna dupla doza mislim da ništa ne utječe. Samo bez panike

Malo sam se umirila sad.....sto mi je sve prošlo kroz glavu čim sam ju progutala 🙈🙈🙈🙈

Julie
    07. Svibanj 2019. 10:37

Dragi poslao maloprije da me malo nasmije i umiri s obzirom da sam bila sva isprepadana zbog te tablete.

• renata.koscec
    07. Svibanj 2019. 12:03

iwancheee

Jutro mame,jaao pa Vas dosta vec zna i spol.😍😍
    Mi smo jos maleni,u koje si tjednu Julie?
    I ja sam malo znatizeljna,msm samo da mi bude zivo i zdravo al jedva cekam da znam. Radujem se i djevojcici i djecaku.😍😍

Ja cu mozda na sljedecem pregledu saznati spol, tad cu biti nekih 16 tj pa se moda bude vidjelo.  Kao i svi, zelim da bude zivo i zdravo, neka zelja je jos jedna curica a i moja kcer kaze da hoce seku 😊

Frajla
    07. Svibanj 2019. 12:18

Dobar dan i od mene 😊
    Mi smo nocas malo bolje spavali iako je mali imo temperaturu cijelu noc, pa se budio malo malo, al bar nije bilo plakanja.
    Renata, jesi probala mozda one siroke trake nositi umjesto kape, mozda bi nju mogla malo nize navući 🤔
    Ja imam sutra pregled, tj mini anomaly. Nadam se da je sve ok, a i zanima me hoce uspjeti spol vidjeti. Iako u ovim tjednima to jos nist nije pouzdano...

• Natalie
    07. Svibanj 2019. 12:54

Ispali smo s popisa! :( 
    Anyway, netko je pitao za bolna leđa. Zbog širenja trbušnih mišića i maternice dolazi do toga da više koristimo leđne mišiće tako da to može izazvati bolove. Bar je u mom slučaju tako. Već 2 tjedna me bole donja leđa i mislim da mi je krajnji rok da počnem sa laganijim vježbama za trudnice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.