Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    07. Svibanj 2019. 07:51

lala3

Renata ne kontam te tvoje sedmice 😁.. ti bi trebala biti poslije mene koliko se sjecam, a po ovom 11+3 dođes prije mene sa terminom 😁.. moja beba je 9 dana manja na uzv, pa ce tek na sljedecem uzv odrediti pravi termin, ali i tako bih trebala biti prije tebe, pa me bunis 😄.. ja sam sutra 11 punih po uzv, a trebala bi biti po zm 12+2..

Ne kontam ni ja vise. Sad sam u stvari dosla na realno stanje po zadnjoj mengi. Na pregledu prije tri tjedna, beba je bila za 8+4, termin 24.11. Slijedeci pregled imam 31.5. pa ce sigurno opet biti promijenjiv. Koliko mi je jucer po uzv napisao, beba je 12+4, crl 60,7mm i to odgovara 12 tt. 
    Tko bi to vise razumio ali bitno da su nam bebe ok 😊.

• renata.koscec
    07. Svibanj 2019. 07:55

DijMar

Ja sam se upravo ubila sa nezdravim u McDonaldsu, ali neka, to je jednom mjesecno ili cak i rijedje, no to je najbolji dio puta 😆
    Beba za sad voli putovati i ne smeta mamu dok vozi hehe pokusala je kad sam krenula, ali je ipak odlucila uzivat u voznji 🤗
    Vidim da se pise o Trudi, meni su vl maramice isto predobre, ali uzela sam bila jednom kremu kolegici zs malu i krema mi uopce nije lijepo mirisala…za ostalo ne znam, a nisam ni znala da imaju i pelene

Mojoj kceri su pasale trudi pelene i vlazne maramice ali je od sampona i gela za tusiranje dobila crvene fleke. Ocito je alergicna na neki sastav iz istih, cega ocito u pelenama nema.
    Guzu smo mazali sa jgl kremom.
    Kako inace ima osjetljivu kozu, perem je mustelom.

• renata.koscec
    07. Svibanj 2019. 07:58

sreca

Napokon da se I ja javim. Prošli mj sam provela u Hr. pa i nisam toliko pratila sve. Idući tj idemo opet na kontrolu pa se nadam da bi ipak mogla saznati spol,pomalo sam nestrpljiva. 😁 kad ste počeli osjećati bebu? Ja ne mogu dočekati,nekako mislim da ću biti onda još svjesnija bebe u sebi i stvaranja novog života.

U prvoj trudnoci u 14tt, onako leptirice u busi 😊.
    Sad ne znam da li si umisljam u ovoj i da li je moguce u 12tt nesto osjetiti ali kao da sam vec par puta osjetila neko migoljenje ili je to probava 😂

• renata.koscec
    07. Svibanj 2019. 08:02

Jutro, budna od 15 do 6, opet me sinusi ulovili, pa stvarno ne mogu vjerovati, neki dan sam zadnji atb popila i evo ga opet. Grlo me nesto isto kao pocelo, to sam za sad rijesila sa propolisnim sprejem ali zacepljen nos i bol u sinusima ostao.
    Danas bi trebali ici u slavoniju kod sveki na 10ak dana, ne znam da li da zovem dr, da li opet piti jos jednu turu atb, hoce li to skoditi bebi, vise sam luda s tim. Ovaj vjetar ce mi unistiti sinuse bez obzira na to sto sam nosila kapu, ocito je bio prejak i prehladan i bas sam ljuta.

PatyDi
    07. Svibanj 2019. 08:21

sreca

Napokon da se I ja javim. Prošli mj sam provela u Hr. pa i nisam toliko pratila sve. Idući tj idemo opet na kontrolu pa se nadam da bi ipak mogla saznati spol,pomalo sam nestrpljiva. 😁 kad ste počeli osjećati bebu? Ja ne mogu dočekati,nekako mislim da ću biti onda još svjesnija bebe u sebi i stvaranja novog života.

Ja sa 18+2, pa dva dana nista i sad svaki dan, nekad cesce nekad rijedje, nekad jace lupka nekad se samo prevrce 🤗

luce35
    07. Svibanj 2019. 08:22

Joj Renata i ja vec godinama muku mucim sa sinusima, jedino ljeti odahnem jer sam svaki dan u moru. Sad trpim bolove jer cim se skinem s antibiotika sve nanovo

• renata.koscec
    07. Svibanj 2019. 08:32

luce35

Joj Renata i ja vec godinama muku mucim sa sinusima, jedino ljeti odahnem jer sam svaki dan u moru. Sad trpim bolove jer cim se skinem s antibiotika sve nanovo

Isto i kod mene. Sad sam zvala dr, buduci da sam tek zavrsila sa atb, ne bi smjela bas opet, samo fizioloska, inhalacije i to je to. Rekla je ako mi bas ne bi bilo bolje, da odem u dom zdravlja tamo gdje jesam pa ce mi po potrebi ponoviti atb.
    Vidjet cu kako ce biti dalje pa ako ne bude prolazilo, oticu kod svekine dr.

nopobo
    07. Svibanj 2019. 09:08

Evo da se i ja malo javim, začetnica teme a ni traga ni glasa od mene. 
    Pridružujem se popisu 
    ayla - 22.8. Djevojčica 
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    Angelina - 9.9., djevojcica
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9.
    Julie - 16.9.
    jana35 - 17.9.
    Aurora87 - 18.9., dječak
    Maša62 -19.09.
    Nopobo- 21.09. curka
    DijMar - 24.9.
    felicita28 - 28.9., dječak
    Deja1988 - 12.10.
    sreca - 16.10.
    mc_zbg - 15.10.
    Mamika99 - 21.10.
    fritula - 23.10.
    Teresita - 24.10
    Manich - 26.10.
    Luce35- 01.11
    anita775 - 03.11.
    Pikulica19 - 11.11.
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11.
    renata.koscec - 28.11.
    Katja32- 28.11

Julie
    07. Svibanj 2019. 09:18

Dobro jutro.svima. Evo nam konacno sunceka 😍 cure moje, ja jutros budala popila Euthyrox, doruckovala i umjesto Novalja a ponovo popila Euthyrox. Prvi puta od kad pijem terapiju, mislim da jedna tableta ne moze nastetiti. Zvala sam ja Rebro za svaki slucaj, ali tamo me centralna spoji i nitko se ne javlja kao po običaju. Malo sam prestrasena. Sutra idem na veliki anomaly scan, privatno pa mozda potvrdimo i spol. 😍

• iwancheee
    07. Svibanj 2019. 09:43

Jutro mame,jaao pa Vas dosta vec zna i spol.😍😍
    Mi smo jos maleni,u koje si tjednu Julie?
    I ja sam malo znatizeljna,msm samo da mi bude zivo i zdravo al jedva cekam da znam. Radujem se i djevojcici i djecaku.😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.