Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Svibanj 2019. 21:40

Cure koje ste vec rađale kad su vas pocela leda boliti u trudnoci mene vec 2 dana bole leda 🙄

PatyDi
    06. Svibanj 2019. 22:18

Julie

Dragi i ja se počastili sa McDonaldsom, jednostavno danas kad sam pročitala da se netko tamo napapao morala sam i ja 🥰

Hahaha nek ste se  Ja ga nemam u svom mjestu pa onda kad usput naletim moram iskoristiti priliku 

• sreca
    06. Svibanj 2019. 22:41

Napokon da se I ja javim. Prošli mj sam provela u Hr. pa i nisam toliko pratila sve. Idući tj idemo opet na kontrolu pa se nadam da bi ipak mogla saznati spol,pomalo sam nestrpljiva. 😁 kad ste počeli osjećati bebu? Ja ne mogu dočekati,nekako mislim da ću biti onda još svjesnija bebe u sebi i stvaranja novog života.

07. Svibanj 2019. 00:23

sreca

Napokon da se I ja javim. Prošli mj sam provela u Hr. pa i nisam toliko pratila sve. Idući tj idemo opet na kontrolu pa se nadam da bi ipak mogla saznati spol,pomalo sam nestrpljiva. 😁 kad ste počeli osjećati bebu? Ja ne mogu dočekati,nekako mislim da ću biti onda još svjesnija bebe u sebi i stvaranja novog života.

Ja sam pocela u 16tj jer mi je maternica straga.. 😊

luce35
    07. Svibanj 2019. 07:30

Jutro, evo me, odmorna i naspavana 😀.
    Sunce se pojavilo pa sam odmah bolje volje iako bura udara 

felicita28
    07. Svibanj 2019. 07:49

Jutro :) ja sam osjetila u 18. Tjednu jednom i sad vec par dana nista tako da sam i daljevu iscekivanju i pitam se da li je to onda uopce bilo to...sad vise nisam sigurna ☹

• renata.koscec
    07. Svibanj 2019. 07:51

lala3

Renata ne kontam te tvoje sedmice 😁.. ti bi trebala biti poslije mene koliko se sjecam, a po ovom 11+3 dođes prije mene sa terminom 😁.. moja beba je 9 dana manja na uzv, pa ce tek na sljedecem uzv odrediti pravi termin, ali i tako bih trebala biti prije tebe, pa me bunis 😄.. ja sam sutra 11 punih po uzv, a trebala bi biti po zm 12+2..

Ne kontam ni ja vise. Sad sam u stvari dosla na realno stanje po zadnjoj mengi. Na pregledu prije tri tjedna, beba je bila za 8+4, termin 24.11. Slijedeci pregled imam 31.5. pa ce sigurno opet biti promijenjiv. Koliko mi je jucer po uzv napisao, beba je 12+4, crl 60,7mm i to odgovara 12 tt. 
    Tko bi to vise razumio ali bitno da su nam bebe ok 😊.

• renata.koscec
    07. Svibanj 2019. 07:55

DijMar

Ja sam se upravo ubila sa nezdravim u McDonaldsu, ali neka, to je jednom mjesecno ili cak i rijedje, no to je najbolji dio puta 😆
    Beba za sad voli putovati i ne smeta mamu dok vozi hehe pokusala je kad sam krenula, ali je ipak odlucila uzivat u voznji 🤗
    Vidim da se pise o Trudi, meni su vl maramice isto predobre, ali uzela sam bila jednom kremu kolegici zs malu i krema mi uopce nije lijepo mirisala…za ostalo ne znam, a nisam ni znala da imaju i pelene

Mojoj kceri su pasale trudi pelene i vlazne maramice ali je od sampona i gela za tusiranje dobila crvene fleke. Ocito je alergicna na neki sastav iz istih, cega ocito u pelenama nema.
    Guzu smo mazali sa jgl kremom.
    Kako inace ima osjetljivu kozu, perem je mustelom.

• renata.koscec
    07. Svibanj 2019. 07:58

sreca

U prvoj trudnoci u 14tt, onako leptirice u busi 😊.
    Sad ne znam da li si umisljam u ovoj i da li je moguce u 12tt nesto osjetiti ali kao da sam vec par puta osjetila neko migoljenje ili je to probava 😂

• renata.koscec
    07. Svibanj 2019. 08:02

Jutro, budna od 15 do 6, opet me sinusi ulovili, pa stvarno ne mogu vjerovati, neki dan sam zadnji atb popila i evo ga opet. Grlo me nesto isto kao pocelo, to sam za sad rijesila sa propolisnim sprejem ali zacepljen nos i bol u sinusima ostao.
    Danas bi trebali ici u slavoniju kod sveki na 10ak dana, ne znam da li da zovem dr, da li opet piti jos jednu turu atb, hoce li to skoditi bebi, vise sam luda s tim. Ovaj vjetar ce mi unistiti sinuse bez obzira na to sto sam nosila kapu, ocito je bio prejak i prehladan i bas sam ljuta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI