Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Svibanj 2019. 18:43

Frajla ja kada sam ih trazila prirodno ulje oni su mi dali ovo ja sad nezz je ili nije, kada sam isla u apoteku tamo su mi rekli da ce naruciti i nije nikako stizalo a vise nisam ni provjeravala tako da mi ovo i ok..

Julie
    06. Svibanj 2019. 18:53

DijMar

Ja sam se upravo ubila sa nezdravim u McDonaldsu, ali neka, to je jednom mjesecno ili cak i rijedje, no to je najbolji dio puta 😆
    Beba za sad voli putovati i ne smeta mamu dok vozi hehe pokusala je kad sam krenula, ali je ipak odlucila uzivat u voznji 🤗
    Vidim da se pise o Trudi, meni su vl maramice isto predobre, ali uzela sam bila jednom kremu kolegici zs malu i krema mi uopce nije lijepo mirisala…za ostalo ne znam, a nisam ni znala da imaju i pelene

I ja maštam o McDonaldsu, bas ću otići sad kasnijem po uputnicu za vađenje krvi, a Trudi, ne mogu prežaliti sastav jer tako divno mirise te maramice i htjela sam ih za bebu, ali eto zbog tog sastava sam odustala.

PatyDi
    06. Svibanj 2019. 20:16

Julie

DijMar

Ja sam se upravo ubila sa nezdravim u McDonaldsu, ali neka, to je jednom mjesecno ili cak i rijedje, no to je najbolji dio puta 😆
    Beba za sad voli putovati i ne smeta mamu dok vozi hehe pokusala je kad sam krenula, ali je ipak odlucila uzivat u voznji 🤗
    Vidim da se pise o Trudi, meni su vl maramice isto predobre, ali uzela sam bila jednom kremu kolegici zs malu i krema mi uopce nije lijepo mirisala…za ostalo ne znam, a nisam ni znala da imaju i pelene

I ja maštam o McDonaldsu, bas ću otići sad kasnijem po uputnicu za vađenje krvi, a Trudi, ne mogu prežaliti sastav jer tako divno mirise te maramice i htjela sam ih za bebu, ali eto zbog tog sastava sam odustala.

Da, mirisu bas posebni, al nikad nisam isla za sastavom...iako ja planiram cim manje vl mar koristiti, samo kad idemo negdje

Julie
    06. Svibanj 2019. 21:38

Dragi i ja se počastili sa McDonaldsom, jednostavno danas kad sam pročitala da se netko tamo napapao morala sam i ja 🥰

06. Svibanj 2019. 21:40

Cure koje ste vec rađale kad su vas pocela leda boliti u trudnoci mene vec 2 dana bole leda 🙄

PatyDi
    06. Svibanj 2019. 22:18

Julie

Dragi i ja se počastili sa McDonaldsom, jednostavno danas kad sam pročitala da se netko tamo napapao morala sam i ja 🥰

Hahaha nek ste se  Ja ga nemam u svom mjestu pa onda kad usput naletim moram iskoristiti priliku 

• sreca
    06. Svibanj 2019. 22:41

Napokon da se I ja javim. Prošli mj sam provela u Hr. pa i nisam toliko pratila sve. Idući tj idemo opet na kontrolu pa se nadam da bi ipak mogla saznati spol,pomalo sam nestrpljiva. 😁 kad ste počeli osjećati bebu? Ja ne mogu dočekati,nekako mislim da ću biti onda još svjesnija bebe u sebi i stvaranja novog života.

07. Svibanj 2019. 00:23

sreca

Napokon da se I ja javim. Prošli mj sam provela u Hr. pa i nisam toliko pratila sve. Idući tj idemo opet na kontrolu pa se nadam da bi ipak mogla saznati spol,pomalo sam nestrpljiva. 😁 kad ste počeli osjećati bebu? Ja ne mogu dočekati,nekako mislim da ću biti onda još svjesnija bebe u sebi i stvaranja novog života.

Ja sam pocela u 16tj jer mi je maternica straga.. 😊

luce35
    07. Svibanj 2019. 07:30

Jutro, evo me, odmorna i naspavana 😀.
    Sunce se pojavilo pa sam odmah bolje volje iako bura udara 

felicita28
    07. Svibanj 2019. 07:49

Jutro :) ja sam osjetila u 18. Tjednu jednom i sad vec par dana nista tako da sam i daljevu iscekivanju i pitam se da li je to onda uopce bilo to...sad vise nisam sigurna ☹

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.