Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    26. Travanj 2019. 08:53

Frajla

DijMar

Ja sam se danas malo zbedirala…beba je jos nisko, a meni raste gornji dio trbuha…mozda je to od jela? Ali proslo je 2 sata od toga. Voda mi se ne nakuplja to znam.

Svi organi i crijeva ti se pomicu prema gore i rade mjesta za maternicu 😉
    Bio je nagdje i video kako sve bude zgurano unutri (animirani), ako ce te utjesiti probam potraziti

O daaa pogledala sam to vec vise puta, ali posto sam tek zakoracila u 5.mj mi se cinilo malo rano...ali opet, sad je vrijeme kad beba ubrzano raste :)

Angelina
    26. Travanj 2019. 09:01

Jutro trudnice, nadam se da ste lijepo spavale 😘
    Ja idem peci palacinke, bas sam se nesto zazelila.

Jedna info, sad u 5. mjesecu je tecaj u Merkuru, ako nekoga zanima.
    I jedno pitanje, jel netko vec ima iskustva s njihovim tecajem?

• DaVoS
    26. Travanj 2019. 09:19

Manich gde si kupovala trudničke hlače. Ja sam bila u HM-u u OS prošli tjedan i uzela 2 hlača. Ali svi su im modeli ultra skinny. A kad nosi š broj 44 nije ti baš do skinny hlača. Malo šale... nosim ih ja i stvarno sam zadovoljna al zanima me jel ima igde išta više jer radim i trebat će mi a HM je stvarno smanjio ponudu na minimum, al bar su cijene nešto niže nego kad sam prvi put bila trudna.

• anchybre
    26. Travanj 2019. 10:03

Caoos. Imam jedno pitanje, pre tri noci sam pocela utrogestan da pijem ( 1x200mg) , e sad preksinoc je pocela desna noga da me svrbi i osetila sam kao plihcic neki, i mislila sam ujelo me nesto..kad sam se probudila imala sam 7-8 tacaka na nozi. Jutros kad sam ustala, prositilo se na donji deo ledja, pored vrata, na plecki.. to ovako izgleda

Da li to moze da bude alergija na utrogestan, jer od kad sam pocela da ga pijem tako je ovo i iskocilo? Koliko me svrbi  sve mislim da cu iskopati kozu.

Julie
    26. Travanj 2019. 10:05

Angelina

Super da si javila. Ja sam na Merkuru i isla bi

mc_zgb
    26. Travanj 2019. 10:07

anchybre

Caoos. Imam jedno pitanje, pre tri noci sam pocela utrogestan da pijem ( 1x200mg) , e sad preksinoc je pocela desna noga da me svrbi i osetila sam kao plihcic neki, i mislila sam ujelo me nesto..kad sam se probudila imala sam 7-8 tacaka na nozi. Jutros kad sam ustala, prositilo se na donji deo ledja, pored vrata, na plecki.. to ovako izgleda
    Da li to moze da bude alergija na utrogestan, jer od kad sam pocela da ga pijem tako je ovo i iskocilo? Koliko me svrbi sve mislim da cu iskopati kozu.

Ja bih definitivno otišla doktoru. Ja sam isto nakon par dana tih tableta imala neku nuspojavu, na pol sata mi se vid na jednom oku zamutio i nisam ništa vidjela te sam na svoju ruku prestala ih piti. To sam napomenula doktorici i rekla je ok, nije zapravo puno pažnje pridavala tome. Ali niti prije niti nakon toga mi se nikad to nije dogodilo. Tako da je moguće svašta od tih tableta.

mc_zgb
    26. Travanj 2019. 10:08

Sorry, sad vidim da si napisala utrogestan - ja sam pila duphastone tablete. Ali svejedno, ja bih doktoru otišla.

• youandme
    26. Travanj 2019. 11:19

Cijeli moj život nikad nisam vidio ništa što bi tako brzo djelovalo kao čarolija Dr.Agbazara. Nakon što sam kontaktirao Dr.Agbazaru, počeo sam vjerovati u izreku da svaki novčić ima dvije strane. Kad me je ljubavnik ostavio, zaklela se da mi se više nikada neće vratiti, ali hvala Bogu što mi je pomoću Dr.Agbazare u roku od 48 sati vratila svog ljubavnika i također želim da drugi ljudi koji su slomljeni srca kontaktiraju Dr. Agbazara kroz ove detalje ispod koje su putem e-pošte: (  a g b a z a r a @ g m a i l . c o m  ) ili putem Whatsapp na (  + 2 3 4 8 1 0 4 1 0 2 6 6 2  ) onda možete vidjeti čudesa Dr.Agbazara

• youandme
    26. Travanj 2019. 11:20

Cijeli moj život nikad nisam vidio ništa što bi tako brzo djelovalo kao čarolija Dr.Agbazara. Nakon što sam kontaktirao Dr.Agbazaru, počeo sam vjerovati u izreku da svaki novčić ima dvije strane. Kad me je ljubavnik ostavio, zaklela se da mi se više nikada neće vratiti, ali hvala Bogu što mi je pomoću Dr.Agbazare u roku od 48 sati vratila svog ljubavnika i također želim da drugi ljudi koji su slomljeni srca kontaktiraju Dr. Agbazara kroz ove detalje ispod koje su putem e-pošte: (  a g b a z a r a @ g m a i l . c o m  ) ili putem Whatsapp na (  + 2 3 4 8 1 0 4 1 0 2 6 6 2  ) onda možete vidjeti čudesa Dr.Agbazara

Angelina
    26. Travanj 2019. 11:26

Julie

Angelina

Super da si javila. Ja sam na Merkuru i isla bi

I ja cu ici, mislim da nece vise biti do 9. mjeseca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.