Nego da vas pitam ja imam nako zuckasti iscjedak trebala bi dobiti za dan jel to normalno 🤔
Pa je, nas da bude inace bijeli taman pred mengu onak jaci. Ak nema miris i nista te ne svrbi i pece, to je normalno 😁
Taj dio sam prije menge zab kako je bilo 😂😂😂 nema niceg ni mirisa nit ista samo vidim da ga ima
Ma to ti je okej, nis se ne sekiraj 😉
Nego da vas pitam ja imam nako zuckasti iscjedak trebala bi dobiti za dan jel to normalno 🤔
Pa je, nas da bude inace bijeli taman pred mengu onak jaci. Ak nema miris i nista te ne svrbi i pece, to je normalno 😁
Taj dio sam prije menge zab kako je bilo 😂😂😂 nema niceg ni mirisa nit ista samo vidim da ga ima
Ma to ti je okej, nis se ne sekiraj 😉
😁😁😁
Cure, mm me vozi u bolnicu, trudovi krenuli na svakih 10 ak min, javim
Mame ima netka nosni asoirator sto se vuce na usta? Znate gdje ga ima za kupit u po kolko
Cure, mm me vozi u bolnicu, trudovi krenuli na svakih 10 ak min, javim
Sretno 😘😘😘
Isuse, mi budale vec dodjemo skoro do vinogradske i skuzimo da nismo torbu uzeli, sad se vratili po nju, sreca, nema prometa i nije nam daleko 🙊
Mame ima netka nosni asoirator sto se vuce na usta? Znate gdje ga ima za kupit u po kolko
Nisam uzimala al pogledaj u apoteki mozda tamo imaju.. Nisi se dugo javljala kako ste ti i bebica 😊
Isuse, mi budale vec dodjemo skoro do vinogradske i skuzimo da nismo torbu uzeli, sad se vratili po nju, sreca, nema prometa i nije nam daleko 🙊
😂😂😂😂😂😂 Nemoj u autu roditi 🤪🤪🤪 drzim 🤞 da sto prije drzis smotuljcic srece 😊😊 ja sam zaboravila papire poniti a cijelu trudnocu ih vukla i dan kad je bilo najpotrebnije ja zaboravim 😂
🤣🤣🤣🤣 kako je zena zamantana kad se ne naspava a najede sarmi, nadam se da ce te stici klistirati 😂.
Salu na stranu, sretno draga, neka bude brzo 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji