Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    19. Studeni 2019. 01:08

ayla

Noemi1

ayla

Nego da vas pitam ja imam nako zuckasti iscjedak trebala bi dobiti za dan jel to normalno 🤔

Pa je, nas da bude inace bijeli taman pred mengu onak jaci. Ak nema miris i nista te ne svrbi i pece, to je normalno 😁

Taj dio sam prije menge zab kako je bilo 😂😂😂 nema niceg ni mirisa nit ista samo vidim da ga ima

Ma to ti je okej, nis se ne sekiraj 😉

19. Studeni 2019. 01:46

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Nego da vas pitam ja imam nako zuckasti iscjedak trebala bi dobiti za dan jel to normalno 🤔

Pa je, nas da bude inace bijeli taman pred mengu onak jaci. Ak nema miris i nista te ne svrbi i pece, to je normalno 😁

Taj dio sam prije menge zab kako je bilo 😂😂😂 nema niceg ni mirisa nit ista samo vidim da ga ima

Ma to ti je okej, nis se ne sekiraj 😉

😁😁😁 

• Jeja4
    19. Studeni 2019. 02:07

Cure, mm me vozi u bolnicu, trudovi krenuli na svakih 10 ak min, javim

• irma123
    19. Studeni 2019. 02:21

Mame ima netka nosni asoirator sto se vuce na usta? Znate gdje ga ima za kupit u po kolko

19. Studeni 2019. 02:25

Jeja4

Cure, mm me vozi u bolnicu, trudovi krenuli na svakih 10 ak min, javim

Sretno 😘😘😘

• Jeja4
    19. Studeni 2019. 02:26

Isuse, mi budale vec dodjemo skoro do vinogradske i skuzimo da nismo torbu uzeli, sad se vratili po nju, sreca, nema prometa i nije nam daleko 🙊

19. Studeni 2019. 02:27

irma123

Mame ima netka nosni asoirator sto se vuce na usta? Znate gdje ga ima za kupit u po kolko

Nisam uzimala al pogledaj u apoteki mozda tamo imaju.. Nisi se dugo javljala kako ste ti i bebica 😊

19. Studeni 2019. 02:29

Jeja4

Isuse, mi budale vec dodjemo skoro do vinogradske i skuzimo da nismo torbu uzeli, sad se vratili po nju, sreca, nema prometa i nije nam daleko 🙊

😂😂😂😂😂😂 Nemoj u autu roditi 🤪🤪🤪 drzim 🤞 da sto prije drzis smotuljcic srece 😊😊 ja sam zaboravila papire poniti a cijelu trudnocu ih vukla i dan kad je bilo najpotrebnije ja zaboravim 😂

luce35
    19. Studeni 2019. 03:58

Jeja4

🤣🤣🤣🤣 kako je zena zamantana kad se ne naspava a najede sarmi, nadam se da ce te stici klistirati 😂.
    Salu na stranu, sretno draga, neka bude brzo 😉

• Pikulica19
    19. Studeni 2019. 06:52

Sretno Jeja 🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.