Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeja4
    18. Studeni 2019. 18:24

Aurora87

Jeja4

Aurora87

Jeja4

Jutro,
    Kod mene nista novo. Imam osjecaj da cu iz koze iskociti i strgana sam, doduse, jucer sam uaisavala, pa mozda i zato.
    Sutra pregled u TA pa cu vidjeti sto i kako dalje. Barem.je sutra dr.Grgic a ne ona mesarka.
    Danas pripremim sarmu da moji imaju ako.me opet ostave u bolnici a bas mi se nekako i jede sarma 😁.

Kad je tebi ono termin? Toliko iscekujem kad ces javiti da si rodila da imam osjecaj da ti vec fino prosao termin😁. Uh, sarma…mljac. gladna sam a mali mi kunja na rukama pa mi ga zao ostaviti na krevetu i ici jesti. Ali volim imace saemu ali da kupus nije ispran i da je meso ljuto..joj, sline mi sad cure, de posalji mi koju rolicu😁

Sutra mi je termin 😊.
    Ja i listove kupusa i sitno zelje isperem od soli, u meso isto stavim minimalno, ne volim slano a i ne smijem radi tlaka.
    Sarmica se krcka, posaljem koju rolicu kad bude gotova 😉

Meni nije toliko do slanog nego volim kiselo i ljuto🙂. Joooj, kako mi se sarma jede🤣, moram mm-u reci da napravimo sad jedan dan.
    Rodit ces sutra ili ce ti porod taman sutra krenuti😁

Bas sad jedem sarmu, nije da se hvalim ali je tako fina ispala 😁.
    Kakve sam srece, nece jos ta malecka van, osim ako me ne odluce inducirati. Nisam oprala prozore i to ti je to 😉.
    Kcer mi ima sad 27-og rodjendan pa bi htjela do tada roditi i doci kuci. Kako mi je sve prerasla na brzinu, nisam joj stigla ni rodjendansku haljinicu kupiti. Kako je mm tukac za takve stvari, ako ne budem doma, morat cu frendicu i susjedu zamoliti da mi ode kupiti, da dijete bude  "lijepo" u vrticu za rockas 😊

luce35
    18. Studeni 2019. 19:08

lalolitala

Bokicc! Citam vas al nekak nemam vremena, volje pisat. Ne znam zasto. Danas smo bili na cijepljenju, uzas. Znala sam kaj me ceka al da ide u oba dvije noge to nisam znala. S prvom nije tako bilo.
    Curke koje ste na bocicama, vidim da dajete razlicite kolicine ali dal ikad jedu prije 2.5-3 sata? Mislim jel traze i prije toga? Mi danas na vaganju i ima tek 4250 a roden sa 3570, dobro s mjesec dana je imao tek 3900. Sve je u redu al malo dobiva. Ako ga sopam onda bljuje logicno. Jel do hrane?jel moze bit "slaba"?

Malo dobiva al nisu sva djeca ista. Mozda da pokusas s nekim drugim mlijekom, malo masnijim pa vidis ima li pomaka. Al ako je dijete dobtog opceg  stanja i zadovoljno ja se ne bi zabrinjavala. Bit ce maneken 😍

• lalolitala
    18. Studeni 2019. 19:41

To me i zanimalo jel ima razlike u razlicitim markama? Ma ni ja se ne zabrinjavam jer mi je prva u 2mj dobila samo 450g  i sad je manekenka al mi pedica bacila bubu u uho

• Jeja4
    18. Studeni 2019. 20:24

Prijavljujem ispadanje sluznog cepa, ili barem djela. Iscurilo onako komad sluzi sa sukrvicom.
    Koliko vam je nakon ispadanja cepa kreno porod? Samo da se bar nocas malo naspavam pa sutra kako biude.

• Noemi1
    18. Studeni 2019. 20:33

lalolitala

Bokicc! Citam vas al nekak nemam vremena, volje pisat. Ne znam zasto. Danas smo bili na cijepljenju, uzas. Znala sam kaj me ceka al da ide u oba dvije noge to nisam znala. S prvom nije tako bilo.
    Curke koje ste na bocicama, vidim da dajete razlicite kolicine ali dal ikad jedu prije 2.5-3 sata? Mislim jel traze i prije toga? Mi danas na vaganju i ima tek 4250 a roden sa 3570, dobro s mjesec dana je imao tek 3900. Sve je u redu al malo dobiva. Ako ga sopam onda bljuje logicno. Jel do hrane?jel moze bit "slaba"?

A joj, kak je proslo s cijepljenjem? Temperatura? Je je, od ove godine je i cjepivo protiv pneumokoka u kalendaru, pa se i protiv toga cijepi. Zato ide u oba bedra. 😬
    E pa moj uglavnom jede nakon 2,5 do 3h, ali prije kad je jeo manje od 170ml, davala sam mu cesce. Kad god je trazio je dobio. Nekad je znao pojest i manje od uobicajene doze, ako mu je manji razmak. Koju hranu koristis? Koliko ml hrane dajes?

• Noemi1
    18. Studeni 2019. 20:35

Jeja4

Prijavljujem ispadanje sluznog cepa, ili barem djela. Iscurilo onako komad sluzi sa sukrvicom.
    Koliko vam je nakon ispadanja cepa kreno porod? Samo da se bar nocas malo naspavam pa sutra kako biude.

Uuuu 😮 moglo bi to skoro 😁 ja ne znam, mislim da mi nije ni ispao 🤷 

18. Studeni 2019. 20:38

lalolitala

To me i zanimalo jel ima razlike u razlicitim markama? Ma ni ja se ne zabrinjavam jer mi je prva u 2mj dobila samo 450g i sad je manekenka al mi pedica bacila bubu u uho

Koji ad dajes? Ja sam citala da je novalec, nan i aptamil masniji moja je prvi mj dobila 1150 drugi 1300.. Ako ti bljucka to je normalno i moja je bljuckala punoooo al je dobivala na tezini i uvjek je trazila jos jos sa mj dana mi je pila vec 150 po obroku i svako malo ja sam bila u soku reko reci ce da je pretila al nitko nista nije spominjo jer je u granicama sad ima preko 6kg rodila se sa 3270 na otpustu pojma nemam nisam pitala a nitko nije spominjo sada pije 180 ujutro poslje kako kada 120-150 kakve je volje al navecer hoce jos i jos samo bi jela, dajem joj caj i vodu kako sto hoce al mi je u pocetku puno vise pila vode i caja sad vrlo malo nezz u cemu je stvar, ako je vesela beba i normalna mislim da ne trebas mjenjati jer je takva i manje dobiva 

18. Studeni 2019. 20:41

Jeja4

Imas li kakve bolove, ja ti nisam mjerodavna men je puko vodenjak pa imala bolove 

Senci_i
    18. Studeni 2019. 21:04

lalolitala

Moja pije Nan svakih 3-4h jos uvijek 170ml, ali mi se cini da cemo ubrzo pojacat dozu. 
    Prijateljica svom malom daje svaka 2h po nekih 100ml. Dosta joj je bljuckao kad je jeo svakih 3h po vise ml. Probaj mozda tako. Jednom sam usporedjivala da nan i bebimil imaju isto kcal, hipp ima malkoc vise. Za drugu hranu ne znam.

luce35
    18. Studeni 2019. 21:05

Meni je sluzni poceo ispadati ujutro i tijekom dana 3-4 puta jos onako sluzavo, u noci pukao vodenjak i u 6 sam bila u radjaoni 5 cm otvorena 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.