Tak joj dajem, jednu pa drugu i vratim jos jednom na prvu za malo jace mlijeko i opet na siki spava a u kreveticu trpa rukice i place
Prije ovog rezima hranjenja svakih sat jo sigurno nije bilo dovoljno jer mi je imala samo 3-4 mokre pelene, sad smo vec na 6-7
Sutra vaganje pa cemo vidjet
Da da, treba imat sto vise mokrih pelena. 👍 ajde drzimo fige da Zoe lijepo napreduje na kilazi pa da se ne sekiras jel gladna ili ne 🤞 e sad vidim da je 9 dana stara, mozda si navlaci mlijeka? Mozda ti je skok u razvoju pa zato toliko sisa?
Noemi kad već spominjes pelene koliko ih tvoj ima mokri tj koliko cesto minjas
Noemi kad već spominjes pelene koliko ih tvoj ima mokri tj koliko cesto minjas
6,7. Ovisi koliko spava. Mjenjam ti svaka 2,5h ili 3 kad je budan, nakon hranjenja, a po noci ne mjenjam. Osim ak cujem da se ukako, onda sam mjenjala. Al sad se vise ne budi po noci za jest, tak da ne mjenjam.
Al on obicno tek krene kakat kad skuzi da cu mu promijenit pelenu 🤷 tak da ne bude nikad ukakan 😁 i jaako puno piskii 😀 svaki put bude mokra pelena. Nekad za 2h bude skoro puna pelena 😂
Al on obicno tek krene kakat kad skuzi da cu mu promijenit pelenu 🤷 tak da ne bude nikad ukakan 😁 i jaako puno piskii 😀 svaki put bude mokra pelena. Nekad za 2h bude skoro puna pelena 😂
Pa moja npr juce kako je bila u setnji spavala do 7 i promjenla joj pelenu u 8 opet zaspala do 9 tad sam ju kupala i pelena puna i stavila novu zaspala u 10 probudla se jutros u 8:15 i promjenila al nije bila sad ono punaaa al bilo je zaspala u 9 prob se 10do 2 promjenla i opet nije bila puna punaaaa al ono bilo je sad evo opet spava, sinoc je popila u 7 150ml nakon kupanja 120 jutros 180 i kad se prob dns 210 nezz el to problem ilii 🤔🤔🤔 men to nekako malo pelena a ponasa se normalno samo sto joj se spava mozda ju juceranji zrak opio a i danima nije bila neka spavalica pa ju bit ce stiglo to nespavanje
Pa moja npr juce kako je bila u setnji spavala do 7 i promjenla joj pelenu u 8 opet zaspala do 9 tad sam ju kupala i pelena puna i stavila novu zaspala u 10 probudla se jutros u 8:15 i promjenila al nije bila sad ono punaaa al bilo je zaspala u 9 prob se 10do 2 promjenla i opet nije bila puna punaaaa al ono bilo je sad evo opet spava, sinoc je popila u 7 150ml nakon kupanja 120 jutros 180 i kad se prob dns 210 nezz el to problem ilii 🤔🤔🤔 men to nekako malo pelena a ponasa se normalno samo sto joj se spava mozda ju juceranji zrak opio a i danima nije bila neka spavalica pa ju bit ce stiglo to nespavanje
Pa vjerojatno, moj ak se ukomira onak, da cvrsto zaspre na 2,3h ne bude puna pelena. Bude mokra al ne skroz. A ujutro bas bude ko kamen teska 😅al voli jest i spavat, sva sreca 😁 ma gle, dok je pelena mokra, ne moras se brinut. To da ima 3 popisane pelene, to bi se vec zabrinula, al 5,,6 kontam da je ok. Nekad ti se popiski vise u jednu pa za 3h ne stigne napunit cijelu drugu. Ja ak navecer dam manje npr 135ml, krace mi spava. Ak dam 170 duze spava. Sinoc je roknio 200ml i ubiiiio se od spavanja nocas 😁 a i ja s njim 😅
E vidim da stalno pises npr 120ml ili 150ml. Jel to voda toliko ml ili gotov obrok? Ako ide 120ml vode, gotov obrok ti je 135ml
Maloprije se prob o puna pelena, znaci sve ok 😁 ma 135ml al ja pisem 120 😂😂😂
Maloprije se prob o puna pelena, znaci sve ok 😁 ma 135ml al ja pisem 120 😂😂😂
Hahha kazem ti ja, no sikiriki 😁 ako je beba sita, vesela, piski sve je ok 😉 haha da, na novalacu ne pise koliko je gotov obrok. Na hippu pise, pa ja tako racunam, koliko gotovog obroka pojede
Nema nam jeje 😯 kontam da je bila na carskom zbog tlaka 😧 valjda je sve ok 🤞 e ni lala nam se ne javlja🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji