Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MonaL.
    19. Studeni 2019. 08:17

Jeja4

Cure, mm me vozi u bolnicu, trudovi krenuli na svakih 10 ak min, javim

Sretno 😊

• Kengurica
    19. Studeni 2019. 09:40

Jeja, sretno!!

• irma123
    19. Studeni 2019. 09:44

ayla

irma123

Mame ima netka nosni asoirator sto se vuce na usta? Znate gdje ga ima za kupit u po kolko

Nisam uzimala al pogledaj u apoteki mozda tamo imaju.. Nisi se dugo javljala kako ste ti i bebica 😊

Ma joj.. nemam vremena nist napravit totalno sam iscrpljena i umorna. Curica je stvarno super i kad vidim bebe od drugih ona je andeo al sad mi skola opet pocela i ucenje i majstori po kuci uzas.. mi smo super trenutno smo malo bolesni svi haha al prezivjet cmo😊 kak ste bi svi? Nislim da ak krenem citat zaostatke necu nikad doc do kraja xs

• Noemi1
    19. Studeni 2019. 11:03

Jeja4

Isuse, mi budale vec dodjemo skoro do vinogradske i skuzimo da nismo torbu uzeli, sad se vratili po nju, sreca, nema prometa i nije nam daleko 🙊

Hahahhah ajooj 😂😂😂 

• Noemi1
    19. Studeni 2019. 11:07

Jejoo si nam rodila? 😊 kako ste? Ak nisi jos rodila sretnoo 🤞 ak jesii, cestitaaam 😁

19. Studeni 2019. 13:00

irma123

ayla

irma123

Mame ima netka nosni asoirator sto se vuce na usta? Znate gdje ga ima za kupit u po kolko

Nisam uzimala al pogledaj u apoteki mozda tamo imaju.. Nisi se dugo javljala kako ste ti i bebica 😊

Ma joj.. nemam vremena nist napravit totalno sam iscrpljena i umorna. Curica je stvarno super i kad vidim bebe od drugih ona je andeo al sad mi skola opet pocela i ucenje i majstori po kuci uzas.. mi smo super trenutno smo malo bolesni svi haha al prezivjet cmo😊 kak ste bi svi? Nislim da ak krenem citat zaostatke necu nikad doc do kraja xs

Drago mi je da ste super 😊😊 ja i curka smo odlicno, uzivamo 🥰🥰 hahahaha da imas punoo za citat 

october30
    19. Studeni 2019. 14:10

Sretno Jeja, u biti nadam se da si vec gotova 😁
    Nama je otpao pupak jucer, bila nam patronazna pa kaze da je jos malo zuta i da ju dojim svakih sat vremena... E sad, ona je meni jako lijena na siki, vuce nekih 10 min i onda zaspe, ja ju stipkam za obraze, budim ali uopce ne trza, nece ni uzet siku. Onda je podignem za podrignut i spava mi na ramenu... Cim je spustim u krevetic budi se i gura rukicu u usta, znaci nije joj dosta... Tako onda opet ponovim na drugoj siki i isto i manje od 10 min siki... Meni se izmedju dojenja ne napuni dosta mlijeka, grudi su mi mekane... Neznam jel da joj uvedem dohranu barem 30 ml? 

• Kengurica
    19. Studeni 2019. 14:33

October uspavana ti je od zutice. Mog ni sestre bas nisu mogle probuditi. 10-15 min je njoj dosta ako aktivno siše. Cice i ispuhane znaju imati mlijeko. Probaj stisnuti i vidi jel izlazi. Zamoli patronaznu da malu važete, a mozete i probni podoj. Vaganje prije podoja i nakon. 
    Probaj joj pelenu presvlaciti prije dojenja, mozda ju to zbudi. Moj je sad puno budniji, a jos je zuckast.

• Noemi1
    19. Studeni 2019. 15:07

october30

Sretno Jeja, u biti nadam se da si vec gotova 😁
    Nama je otpao pupak jucer, bila nam patronazna pa kaze da je jos malo zuta i da ju dojim svakih sat vremena… E sad, ona je meni jako lijena na siki, vuce nekih 10 min i onda zaspe, ja ju stipkam za obraze, budim ali uopce ne trza, nece ni uzet siku. Onda je podignem za podrignut i spava mi na ramenu… Cim je spustim u krevetic budi se i gura rukicu u usta, znaci nije joj dosta… Tako onda opet ponovim na drugoj siki i isto i manje od 10 min siki… Meni se izmedju dojenja ne napuni dosta mlijeka, grudi su mi mekane… Neznam jel da joj uvedem dohranu barem 30 ml?

Super za pupak 👍 e pa probaj joj ponudit prvo jednu pa drugu dojku, pa ako ti se ucini gladna, onda mozes smiksat jos ada, pa ako nije gladna, nece pojest 🤷 

october30
    19. Studeni 2019. 15:18

Tak joj dajem, jednu pa drugu i vratim jos jednom na prvu za malo jace mlijeko i opet na siki spava a u kreveticu trpa rukice i place
    Prije ovog rezima hranjenja svakih sat jo sigurno nije bilo dovoljno jer mi je imala samo 3-4 mokre pelene, sad smo vec na 6-7
    Sutra vaganje pa cemo vidjet

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.