Cure, mm me vozi u bolnicu, trudovi krenuli na svakih 10 ak min, javim
Sretno 😊
Mame ima netka nosni asoirator sto se vuce na usta? Znate gdje ga ima za kupit u po kolko
Nisam uzimala al pogledaj u apoteki mozda tamo imaju.. Nisi se dugo javljala kako ste ti i bebica 😊
Ma joj.. nemam vremena nist napravit totalno sam iscrpljena i umorna. Curica je stvarno super i kad vidim bebe od drugih ona je andeo al sad mi skola opet pocela i ucenje i majstori po kuci uzas.. mi smo super trenutno smo malo bolesni svi haha al prezivjet cmo😊 kak ste bi svi? Nislim da ak krenem citat zaostatke necu nikad doc do kraja xs
Isuse, mi budale vec dodjemo skoro do vinogradske i skuzimo da nismo torbu uzeli, sad se vratili po nju, sreca, nema prometa i nije nam daleko 🙊
Hahahhah ajooj 😂😂😂
Jejoo si nam rodila? 😊 kako ste? Ak nisi jos rodila sretnoo 🤞 ak jesii, cestitaaam 😁
Mame ima netka nosni asoirator sto se vuce na usta? Znate gdje ga ima za kupit u po kolko
Nisam uzimala al pogledaj u apoteki mozda tamo imaju.. Nisi se dugo javljala kako ste ti i bebica 😊
Ma joj.. nemam vremena nist napravit totalno sam iscrpljena i umorna. Curica je stvarno super i kad vidim bebe od drugih ona je andeo al sad mi skola opet pocela i ucenje i majstori po kuci uzas.. mi smo super trenutno smo malo bolesni svi haha al prezivjet cmo😊 kak ste bi svi? Nislim da ak krenem citat zaostatke necu nikad doc do kraja xs
Drago mi je da ste super 😊😊 ja i curka smo odlicno, uzivamo 🥰🥰 hahahaha da imas punoo za citat
Sretno Jeja, u biti nadam se da si vec gotova 😁
Nama je otpao pupak jucer, bila nam patronazna pa kaze da je jos malo zuta i da ju dojim svakih sat vremena... E sad, ona je meni jako lijena na siki, vuce nekih 10 min i onda zaspe, ja ju stipkam za obraze, budim ali uopce ne trza, nece ni uzet siku. Onda je podignem za podrignut i spava mi na ramenu... Cim je spustim u krevetic budi se i gura rukicu u usta, znaci nije joj dosta... Tako onda opet ponovim na drugoj siki i isto i manje od 10 min siki... Meni se izmedju dojenja ne napuni dosta mlijeka, grudi su mi mekane... Neznam jel da joj uvedem dohranu barem 30 ml?
October uspavana ti je od zutice. Mog ni sestre bas nisu mogle probuditi. 10-15 min je njoj dosta ako aktivno siše. Cice i ispuhane znaju imati mlijeko. Probaj stisnuti i vidi jel izlazi. Zamoli patronaznu da malu važete, a mozete i probni podoj. Vaganje prije podoja i nakon.
Probaj joj pelenu presvlaciti prije dojenja, mozda ju to zbudi. Moj je sad puno budniji, a jos je zuckast.
Sretno Jeja, u biti nadam se da si vec gotova 😁
Nama je otpao pupak jucer, bila nam patronazna pa kaze da je jos malo zuta i da ju dojim svakih sat vremena… E sad, ona je meni jako lijena na siki, vuce nekih 10 min i onda zaspe, ja ju stipkam za obraze, budim ali uopce ne trza, nece ni uzet siku. Onda je podignem za podrignut i spava mi na ramenu… Cim je spustim u krevetic budi se i gura rukicu u usta, znaci nije joj dosta… Tako onda opet ponovim na drugoj siki i isto i manje od 10 min siki… Meni se izmedju dojenja ne napuni dosta mlijeka, grudi su mi mekane… Neznam jel da joj uvedem dohranu barem 30 ml?
Super za pupak 👍 e pa probaj joj ponudit prvo jednu pa drugu dojku, pa ako ti se ucini gladna, onda mozes smiksat jos ada, pa ako nije gladna, nece pojest 🤷
Tak joj dajem, jednu pa drugu i vratim jos jednom na prvu za malo jace mlijeko i opet na siki spava a u kreveticu trpa rukice i place
Prije ovog rezima hranjenja svakih sat jo sigurno nije bilo dovoljno jer mi je imala samo 3-4 mokre pelene, sad smo vec na 6-7
Sutra vaganje pa cemo vidjet
Sortiraj odgovore
Najstariji