Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Studeni 2019. 13:01

I u pbz sjelo, men se iznos mjenjo samo za 300,400kn kako koji mj.. Tako da nezz koliko ce onda biti ti drugih 6mj 😐😐

• Jeja4
    18. Studeni 2019. 13:17

Aurora87

Jeja4

Jutro,
    Kod mene nista novo. Imam osjecaj da cu iz koze iskociti i strgana sam, doduse, jucer sam uaisavala, pa mozda i zato.
    Sutra pregled u TA pa cu vidjeti sto i kako dalje. Barem.je sutra dr.Grgic a ne ona mesarka.
    Danas pripremim sarmu da moji imaju ako.me opet ostave u bolnici a bas mi se nekako i jede sarma 😁.

Kad je tebi ono termin? Toliko iscekujem kad ces javiti da si rodila da imam osjecaj da ti vec fino prosao termin😁. Uh, sarma…mljac. gladna sam a mali mi kunja na rukama pa mi ga zao ostaviti na krevetu i ici jesti. Ali volim imace saemu ali da kupus nije ispran i da je meso ljuto..joj, sline mi sad cure, de posalji mi koju rolicu😁

Sutra mi je termin 😊.
    Ja i listove kupusa i sitno zelje isperem od soli, u meso isto stavim minimalno, ne volim slano a i ne smijem radi tlaka.
    Sarmica se krcka, posaljem koju rolicu kad bude gotova 😉

• Jeja4
    18. Studeni 2019. 13:19

Aurora87

Jeja4

Sjeo porodiljni u erste. Kako je lijepo vidjeti iznos "svoje place" na racunu, umjesto one sice za komplikacije a treba jos i razlika komplikacija za 5 dana sjesti 😊

Je, da, a kad s drugih 6 mjeseci opet padne😖☹

Ako im prodje onaj prijedlog da bude 5660 kn, bit ce mrak. Nama jos firma daje skoro 1000 kn dodatak/pomoc, drugih 6 mj pa se nekako moze s tim

• Pikulica19
    18. Studeni 2019. 14:49

ayla

Pikulica19

ayla

Pikulica19

ayla

Noemi1

ayla

Jel Zara rodila? Nejavlja se 🤔🤔 nezz ko je na wacu al ovdje brate mili skoro zive duse 🙄🙄 pa gdje se ljudici? Nopobo nam je osla u ljetne i mi sto smo ostale bi mogle ionako da gori nema ko odg 😣😣

Uh ima cura na wacu, stvarno. Jes ti osposobila mob za igrice da dodjes 😜 da nema vas jos par tu, ne bi ni ja dolazila (venus, luce, lolly, aurora, ti, kengurica, jeja) i ne znam jesam kog zab. Ako jesam, sorkaac 😃 al ti mi tamo najvise falis 😩
    Zara nam je rodila u srijedu, bila je na carskom 😊 sad se oporavlja, ne pise bas cesto ni tamo. Sigurno se bavi s bebicom 🤗

A di je pikulica? Tu il tamo

A draga moja…. Imam bas lud tempo nekak… Bilo me i tu i tamo pa stanka i dok se moja curka i ja upoznamo i pohvatamo tempo, pa gosti, pa iscekivanje mm i prodje tjedan dana ko od sale 🙈🙈
    Sjetim se ja tebe cesto i pogotovo sto sam ti zaboravila reci da sam na porodu imala sexy samostojece kompresivne carape… Bas sam bila pozeljna 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Salu na stranu pomogle su mi super 🤗🤗🤗🤗

Ma sve 5, ja vise nezz ko je ovdje ko tamo pa reko da pitam 😂😂 idu dani kao ludi ja nezz sto je ovo pa eto nam Božića bas mu se veselim jer je ovo nas prvi 😊😊 ne racunajuci da je prvi bio kad je bila vec u buši 🥰🥰 hahahahha dobro da su ti ih dali da su bar meni al dobro dali su ih poslje pa kako sam mecala hladne obloge tako dam uvjek dizala spavacicu i sprdala se sa curama kako ih zavodim dizanjem spavacice 😂😂😂

Nisu mi ih dali, imala sam svoje pa su htjeli zamjenit kao bit ce od krvi a ja nit trunke krvi na njima..
    Joj da, kad mi se mm sljedeci put vrati bit ce Bozic 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 jedva cekam…

🙄🙄🙄🙄 Nes ti carapa, bas su nekad komplicirani.. Ajmee ta razdvojenost ja nezz kako ti i ostale cure to mozete ja nezz kako bi da moram, nekada popizdim kad ga nema 10h, al bome mi digne tlak cim dode 😂😂

Ma htjeli su mi umjesto carapa staviti zavoj il nest slicno da nisu moje i odbila sam pa ugodnije mi u mojima... Vjeruj mi da se covjek navikne, samo se psihicki treba pripremit na to ♥️... Evo isli malenu prijavit i sav je ponosan tatica vozi svoju mezimicu ma preljepi trenutci, bas sam godinama cekala taj trenutak 🥰🥰🥰🥰 ma ha sam flegma kad je on u pitanju u tako kratkom vremenu ne znam kad smo se uspjeli posvadjati 🤣🤣🤣

18. Studeni 2019. 14:54

Aurora87

Ayla, bilo je kao da je druguh 6 mjeseci 3900 ako sam dobro zapamtila.
    Jejo, pa to je odlicno, da mi je takva firma😊. A ja si skolski pribor kupujem u skoli🤪, a o tih 1000kn mogh samo sanjati

Ja ni ne dobivam toliko 3400,3500 kako kad

18. Studeni 2019. 14:58

Pikulica Dobro da nisi prihvatila ko zna kako bi oni to zamotali, pa da sigurno da bi kad se mora al tesko je s pocetka.. Ajmee men je to predivno vidjeti kada tata voza moj kreno pa odusto jer uvjek lupi nogama u kolica 😂😂

• Pikulica19
    18. Studeni 2019. 15:00

Jeja4

Sjeo porodiljni u erste. Kako je lijepo vidjeti iznos "svoje place" na racunu, umjesto one sice za komplikacije a treba jos i razlika komplikacija za 5 dana sjesti 😊

Jooooj da, tak i meni od onih famoznih 400-600kn lijepo dobit iznos 2300kn ko da sam dobila na lotu 🥳🥳🥳🥳

• Pikulica19
    18. Studeni 2019. 15:15

ayla

PikulicaDobro da nisi prihvatila ko zna kako bi oni to zamotali, pa da sigurno da bi kad se mora al tesko je s pocetka.. Ajmee men je to predivno vidjeti kada tata voza moj kreno pa odusto jer uvjek lupi nogama u kolica 😂😂

Bila sam stalozena i pribrana dok mi nije dosao neki dan kuci, bas sam emotivno pukla samo sam ga grlila, mazila i plakala i dan danas mi tako.... Bojim se za mlijeko, ali to sve nije od tuge vec od srece suze same idu ko blesave 🙈🙈🙈🙈

18. Studeni 2019. 15:26

Pikulica19

ayla

PikulicaDobro da nisi prihvatila ko zna kako bi oni to zamotali, pa da sigurno da bi kad se mora al tesko je s pocetka.. Ajmee men je to predivno vidjeti kada tata voza moj kreno pa odusto jer uvjek lupi nogama u kolica 😂😂

Bila sam stalozena i pribrana dok mi nije dosao neki dan kuci, bas sam emotivno pukla samo sam ga grlila, mazila i plakala i dan danas mi tako…. Bojim se za mlijeko, ali to sve nije od tuge vec od srece suze same idu ko blesave 🙈🙈🙈🙈

To su hormoni, tako je meni bilo kad sam iz bolnice izasla al ono dosla majka sestra njegovi pa mi glupo bilo samo sam osla u wc plakati 😂😂😂😂 

• lalolitala
    18. Studeni 2019. 18:03

Bokicc! Citam vas al nekak nemam vremena, volje pisat. Ne znam zasto. Danas smo bili na cijepljenju, uzas. Znala sam kaj me ceka al da ide u oba dvije noge to nisam znala. S prvom nije tako bilo.
     Curke koje ste na bocicama, vidim da dajete razlicite kolicine ali dal ikad jedu prije 2.5-3 sata? Mislim jel traze i prije toga? Mi danas na vaganju i ima tek 4250 a roden sa 3570, dobro s mjesec dana je imao tek 3900. Sve je u redu al malo dobiva. Ako ga sopam onda bljuje logicno. Jel do hrane?jel moze bit "slaba"?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.