I u pbz sjelo, men se iznos mjenjo samo za 300,400kn kako koji mj.. Tako da nezz koliko ce onda biti ti drugih 6mj 😐😐
Jutro,
Kod mene nista novo. Imam osjecaj da cu iz koze iskociti i strgana sam, doduse, jucer sam uaisavala, pa mozda i zato.
Sutra pregled u TA pa cu vidjeti sto i kako dalje. Barem.je sutra dr.Grgic a ne ona mesarka.
Danas pripremim sarmu da moji imaju ako.me opet ostave u bolnici a bas mi se nekako i jede sarma 😁.
Kad je tebi ono termin? Toliko iscekujem kad ces javiti da si rodila da imam osjecaj da ti vec fino prosao termin😁. Uh, sarma…mljac. gladna sam a mali mi kunja na rukama pa mi ga zao ostaviti na krevetu i ici jesti. Ali volim imace saemu ali da kupus nije ispran i da je meso ljuto..joj, sline mi sad cure, de posalji mi koju rolicu😁
Sutra mi je termin 😊.
Ja i listove kupusa i sitno zelje isperem od soli, u meso isto stavim minimalno, ne volim slano a i ne smijem radi tlaka.
Sarmica se krcka, posaljem koju rolicu kad bude gotova 😉
Sjeo porodiljni u erste. Kako je lijepo vidjeti iznos "svoje place" na racunu, umjesto one sice za komplikacije a treba jos i razlika komplikacija za 5 dana sjesti 😊
Je, da, a kad s drugih 6 mjeseci opet padne😖☹
Ako im prodje onaj prijedlog da bude 5660 kn, bit ce mrak. Nama jos firma daje skoro 1000 kn dodatak/pomoc, drugih 6 mj pa se nekako moze s tim
Jel Zara rodila? Nejavlja se 🤔🤔 nezz ko je na wacu al ovdje brate mili skoro zive duse 🙄🙄 pa gdje se ljudici? Nopobo nam je osla u ljetne i mi sto smo ostale bi mogle ionako da gori nema ko odg 😣😣
Uh ima cura na wacu, stvarno. Jes ti osposobila mob za igrice da dodjes 😜 da nema vas jos par tu, ne bi ni ja dolazila (venus, luce, lolly, aurora, ti, kengurica, jeja) i ne znam jesam kog zab. Ako jesam, sorkaac 😃 al ti mi tamo najvise falis 😩
Zara nam je rodila u srijedu, bila je na carskom 😊 sad se oporavlja, ne pise bas cesto ni tamo. Sigurno se bavi s bebicom 🤗
A di je pikulica? Tu il tamo
A draga moja…. Imam bas lud tempo nekak… Bilo me i tu i tamo pa stanka i dok se moja curka i ja upoznamo i pohvatamo tempo, pa gosti, pa iscekivanje mm i prodje tjedan dana ko od sale 🙈🙈
Sjetim se ja tebe cesto i pogotovo sto sam ti zaboravila reci da sam na porodu imala sexy samostojece kompresivne carape… Bas sam bila pozeljna 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Salu na stranu pomogle su mi super 🤗🤗🤗🤗
Ma sve 5, ja vise nezz ko je ovdje ko tamo pa reko da pitam 😂😂 idu dani kao ludi ja nezz sto je ovo pa eto nam Božića bas mu se veselim jer je ovo nas prvi 😊😊 ne racunajuci da je prvi bio kad je bila vec u buši 🥰🥰 hahahahha dobro da su ti ih dali da su bar meni al dobro dali su ih poslje pa kako sam mecala hladne obloge tako dam uvjek dizala spavacicu i sprdala se sa curama kako ih zavodim dizanjem spavacice 😂😂😂
Nisu mi ih dali, imala sam svoje pa su htjeli zamjenit kao bit ce od krvi a ja nit trunke krvi na njima..
Joj da, kad mi se mm sljedeci put vrati bit ce Bozic 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 jedva cekam…
🙄🙄🙄🙄 Nes ti carapa, bas su nekad komplicirani.. Ajmee ta razdvojenost ja nezz kako ti i ostale cure to mozete ja nezz kako bi da moram, nekada popizdim kad ga nema 10h, al bome mi digne tlak cim dode 😂😂
Ma htjeli su mi umjesto carapa staviti zavoj il nest slicno da nisu moje i odbila sam pa ugodnije mi u mojima... Vjeruj mi da se covjek navikne, samo se psihicki treba pripremit na to ♥️... Evo isli malenu prijavit i sav je ponosan tatica vozi svoju mezimicu ma preljepi trenutci, bas sam godinama cekala taj trenutak 🥰🥰🥰🥰 ma ha sam flegma kad je on u pitanju u tako kratkom vremenu ne znam kad smo se uspjeli posvadjati 🤣🤣🤣
Ayla, bilo je kao da je druguh 6 mjeseci 3900 ako sam dobro zapamtila.
Jejo, pa to je odlicno, da mi je takva firma😊. A ja si skolski pribor kupujem u skoli🤪, a o tih 1000kn mogh samo sanjati
Ja ni ne dobivam toliko 3400,3500 kako kad
Pikulica Dobro da nisi prihvatila ko zna kako bi oni to zamotali, pa da sigurno da bi kad se mora al tesko je s pocetka.. Ajmee men je to predivno vidjeti kada tata voza moj kreno pa odusto jer uvjek lupi nogama u kolica 😂😂
Sjeo porodiljni u erste. Kako je lijepo vidjeti iznos "svoje place" na racunu, umjesto one sice za komplikacije a treba jos i razlika komplikacija za 5 dana sjesti 😊
Jooooj da, tak i meni od onih famoznih 400-600kn lijepo dobit iznos 2300kn ko da sam dobila na lotu 🥳🥳🥳🥳
PikulicaDobro da nisi prihvatila ko zna kako bi oni to zamotali, pa da sigurno da bi kad se mora al tesko je s pocetka.. Ajmee men je to predivno vidjeti kada tata voza moj kreno pa odusto jer uvjek lupi nogama u kolica 😂😂
Bila sam stalozena i pribrana dok mi nije dosao neki dan kuci, bas sam emotivno pukla samo sam ga grlila, mazila i plakala i dan danas mi tako.... Bojim se za mlijeko, ali to sve nije od tuge vec od srece suze same idu ko blesave 🙈🙈🙈🙈
PikulicaDobro da nisi prihvatila ko zna kako bi oni to zamotali, pa da sigurno da bi kad se mora al tesko je s pocetka.. Ajmee men je to predivno vidjeti kada tata voza moj kreno pa odusto jer uvjek lupi nogama u kolica 😂😂
Bila sam stalozena i pribrana dok mi nije dosao neki dan kuci, bas sam emotivno pukla samo sam ga grlila, mazila i plakala i dan danas mi tako…. Bojim se za mlijeko, ali to sve nije od tuge vec od srece suze same idu ko blesave 🙈🙈🙈🙈
To su hormoni, tako je meni bilo kad sam iz bolnice izasla al ono dosla majka sestra njegovi pa mi glupo bilo samo sam osla u wc plakati 😂😂😂😂
Bokicc! Citam vas al nekak nemam vremena, volje pisat. Ne znam zasto. Danas smo bili na cijepljenju, uzas. Znala sam kaj me ceka al da ide u oba dvije noge to nisam znala. S prvom nije tako bilo.
Curke koje ste na bocicama, vidim da dajete razlicite kolicine ali dal ikad jedu prije 2.5-3 sata? Mislim jel traze i prije toga? Mi danas na vaganju i ima tek 4250 a roden sa 3570, dobro s mjesec dana je imao tek 3900. Sve je u redu al malo dobiva. Ako ga sopam onda bljuje logicno. Jel do hrane?jel moze bit "slaba"?
Sortiraj odgovore
Najstariji