Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeja4
    18. Studeni 2019. 21:15

ayla

Jeja4

Prijavljujem ispadanje sluznog cepa, ili barem djela. Iscurilo onako komad sluzi sa sukrvicom.
    Koliko vam je nakon ispadanja cepa kreno porod? Samo da se bar nocas malo naspavam pa sutra kako biude.

Imas li kakve bolove, ja ti nisam mjerodavna men je puko vodenjak pa imala bolove

Dolje me steze povremeno i ledja me bole ali nista se ne siri prema trbuhu. Sad je jos dio iscurio. 

• Jeja4
    18. Studeni 2019. 21:17

luce35

Meni je sluzni poceo ispadati ujutro i tijekom dana 3-4 puta jos onako sluzavo, u noci pukao vodenjak i u 6 sam bila u radjaoni 5 cm otvorena 😀

Joj, neka priceka do ujutro, da se bar naspavam 😁. 
    Sutra idem na pregled pa ako ne krene prije, sutra prijavim na pregledu.
    Kakve sam srece, bas ce me usred noci. Frendici sam spomenula da bude u pripravnosti ako cu joj morati malu usred noci dovesti.

• ReginaP
    18. Studeni 2019. 21:43

Jeja4

Prijavljujem ispadanje sluznog cepa, ili barem djela. Iscurilo onako komad sluzi sa sukrvicom.
    Koliko vam je nakon ispadanja cepa kreno porod? Samo da se bar nocas malo naspavam pa sutra kako biude.

Meni je krenuo porod 4 dana nakon ispadanja, ali mislim da je netko rekao da obično bude dan, dva

luce35
    18. Studeni 2019. 21:45

S prvim djeteom mi je sluzni ispao dan pred termin a inducirali su me 8 dana kasnije, pisala sam vec da nije nuzno da bude za dan dva ali evo sad je s curicom bilo tako 😀

• lalolitala
    18. Studeni 2019. 22:22

Senci30

lalolitala

Bokicc! Citam vas al nekak nemam vremena, volje pisat. Ne znam zasto. Danas smo bili na cijepljenju, uzas. Znala sam kaj me ceka al da ide u oba dvije noge to nisam znala. S prvom nije tako bilo.
    Curke koje ste na bocicama, vidim da dajete razlicite kolicine ali dal ikad jedu prije 2.5-3 sata? Mislim jel traze i prije toga? Mi danas na vaganju i ima tek 4250 a roden sa 3570, dobro s mjesec dana je imao tek 3900. Sve je u redu al malo dobiva. Ako ga sopam onda bljuje logicno. Jel do hrane?jel moze bit "slaba"?

Moja pije Nan svakih 3-4h jos uvijek 170ml, ali mi se cini da cemo ubrzo pojacat dozu.
    Prijateljica svom malom daje svaka 2h po nekih 100ml. Dosta joj je bljuckao kad je jeo svakih 3h po vise ml. Probaj mozda tako. Jednom sam usporedjivala da nan i bebimil imaju isto kcal, hipp ima malkoc vise. Za drugu hranu ne znam.

Tako sam i ja planirala rade svaka 2 sata po 100. Sad popije 120ml na 3 sata al bljucka mi i nakon sat vremena. Tak je i kad je sam na sisi bio. Vidjet cu sljedeci tjedan idemo ponovo na vaganje.
    Zasad nema temp al spava cijeli dan skoro jadan 😑

• lalolitala
    18. Studeni 2019. 22:24

Jeja4

luce35

Meni je sluzni poceo ispadati ujutro i tijekom dana 3-4 puta jos onako sluzavo, u noci pukao vodenjak i u 6 sam bila u radjaoni 5 cm otvorena 😀

Joj, neka priceka do ujutro, da se bar naspavam 😁.
    Sutra idem na pregled pa ako ne krene prije, sutra prijavim na pregledu.
    Kakve sam srece, bas ce me usred noci. Frendici sam spomenula da bude u pripravnosti ako cu joj morati malu usred noci dovesti.

Al stvarno najbitnije da se stignes malo naspavat i mozes pravac bolnica :)

18. Studeni 2019. 22:30

Jeja4

ayla

Jeja4

Imas li kakve bolove, ja ti nisam mjerodavna men je puko vodenjak pa imala bolove

Dolje me steze povremeno i ledja me bole ali nista se ne siri prema trbuhu. Sad je jos dio iscurio.

Mene su prvo leda bolila onako neka tupa bol onda je trbuh kao menga al slabo pridnoc o trbuh i leda

18. Studeni 2019. 22:32

Nego da vas pitam ja imam nako zuckasti iscjedak trebala bi dobiti za dan jel to normalno 🤔

• Noemi1
    18. Studeni 2019. 23:21

ayla

Nego da vas pitam ja imam nako zuckasti iscjedak trebala bi dobiti za dan jel to normalno 🤔

Pa je, nas da bude inace bijeli taman pred mengu onak jaci. Ak nema miris i nista te ne svrbi i pece, to je normalno 😁

18. Studeni 2019. 23:28

Noemi1

ayla

Pa je, nas da bude inace bijeli taman pred mengu onak jaci. Ak nema miris i nista te ne svrbi i pece, to je normalno 😁

Taj dio sam prije menge zab kako je bilo 😂😂😂 nema niceg ni mirisa nit ista samo vidim da ga ima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.