Koje pelene koristite? Mi smo u pocetku pampers i onda je dobila osip po guzi i nogicama pa smo presli na lidlove. Zasad joj odgovaraju. Guzu mazemo jgl djecjom masti i jos uvijek brisem blazinicama, nekako mi vlazne maramice jos odbojne za tu malu guzu.
Koristim koje imam, pampers pc, lupilu, violeta, beauty baby 😂😂 nije bilo osipa.. Krema jgl trosim ju kao da na kruh mazem 😂😂 koristim vlazne pre lina sam za pranje blaznicama
Ni ja ne stavljam nista između i također sam primjetila sa mi se primice kad se ja malo udaljim da se ne prevrnem na njega ali nisam do sad nikad…mm-a je strah da spava sa mnom jer kad uđe u sobu i vidi nas kako spavamo ko da smo iz aviona ispali, sav pretrne…oboje legnemo na leđa…i kaze da moj lakat cilja njegovu glavu…ali ja mislim da ga nisam nikad udarila jer ni ne spavam onako bas duboko vec stalno ko pazim.
Moram sad proguglat sta je to, mozda mi to bude neko bolje rjesenje od krevetica
Hahahha e tak i moj 😂 primice se. Ja se odmaknem, on se zarotira za 90 stupnjeva s glavicom prema meni 😂 i meni je muz rekao da sam jednom tak imala lakat iznad njegove glave, da je sam gledao da ga ne lupim u fontanelu. Al meni je ostala navika od trudnoce probudit se cim mijenjam polozaj. Onda san bila ko kit pa se nisam mogla u snu okretat neg je to bome trajalo 😂😂
E, da, ja sam nekad heklala🙈. Ali ne stolnjake nego torbice..🤣
Mene je baka ucila dok sam bila mala, al sada neznam ni carapu zašiti 😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂 ja znam siti, al rukom (kad nemam masinu) 😆 a one stapice za hekleraj bi koristila ko raznjice 😂😂😂
Hahahaha bitno je snaći se
Cure meni je trbuh bas brzo dosao do jedne male velicine, znaci ne se bas povukao. Prvo mi se cinilo da ni ne odlazi, brat me zezao jesam li uopce rodila i kad sam dosla doma to krenulo rapidno odlaziti no mekan je i čudan i peče me nekako ta koža na dodir.
A ja svig budim nocu jer nema jos 6 tjedana iako je sad postao takav gladus da on mene budi i nekad na manje od 2 sata. Dojim. Danas sam popidne dala formulu jer od 14-17h nije zaspao i cicao je 6x, a i dalje gladan i zivcan. Onda mi je odrapio i vise od 3 sata. I mali je jos pa me strah ga pustiti da dugo spava.
Maseg malca muci probava i nocu kad se tako krene grciti i stenjati mu masiram stomacic i nastavi spavati, sad ce to biti buđenje i ustajanje. Nekako sam rastrgana jer ima puno toga zasto bi bilo bolje da je u kreveticu a ovo mi se sad omililo…jedino bih voljela da nam je veci krevet pa da svo troje stanemo u njega jer mi stvarno bzvz da mm spava sam u drugoj sobi, ljepse nam da smo svo troje skupa.
I moju muci 🙄 to mi koma neznam sto bi prije da joj dizem noge ili masiram trbuscic, mi stanemo svi troje al muzu vruco nemore spavati u vrucoj sobi a nebi da je njoj ledeno
I moju curu zadnjih dana pred jutro pati stomak. Nije nikad imala klasicne grceve vec je znala par puta u danu vriskati i grciti se kad treba prdnuti. Tako je sad ovo pred jutro. A nas se bilo smirilo i to jedno vrijeme. Valjda se blizi kraj tim mukama s 3 mjeseca.
Moju navečer bas se sad probudila i prdi i vristi i onda prdne i sve ok i tako opet valja kad naleti vjetric.. I ja se nadam za 40min 3mj 😊😊😊
Oooooo jos maloo 😁😁😁
E, da, ja sam nekad heklala🙈. Ali ne stolnjake nego torbice..🤣
Mene je baka ucila dok sam bila mala, al sada neznam ni carapu zašiti 😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂 ja znam siti, al rukom (kad nemam masinu) 😆 a one stapice za hekleraj bi koristila ko raznjice 😂😂😂
Hahahaha bitno je snaći se
Istinaa 🙈
Maseg malca muci probava i nocu kad se tako krene grciti i stenjati mu masiram stomacic i nastavi spavati, sad ce to biti buđenje i ustajanje. Nekako sam rastrgana jer ima puno toga zasto bi bilo bolje da je u kreveticu a ovo mi se sad omililo…jedino bih voljela da nam je veci krevet pa da svo troje stanemo u njega jer mi stvarno bzvz da mm spava sam u drugoj sobi, ljepse nam da smo svo troje skupa.
I moju muci 🙄 to mi koma neznam sto bi prije da joj dizem noge ili masiram trbuscic, mi stanemo svi troje al muzu vruco nemore spavati u vrucoj sobi a nebi da je njoj ledeno
I moju curu zadnjih dana pred jutro pati stomak. Nije nikad imala klasicne grceve vec je znala par puta u danu vriskati i grciti se kad treba prdnuti. Tako je sad ovo pred jutro. A nas se bilo smirilo i to jedno vrijeme. Valjda se blizi kraj tim mukama s 3 mjeseca.
Moju navečer bas se sad probudila i prdi i vristi i onda prdne i sve ok i tako opet valja kad naleti vjetric.. I ja se nadam za 40min 3mj 😊😊😊
Oooooo jos maloo 😁😁😁
Al dobro pravo vrijeme je ujutro al broji se od ponoci 😂😂 ajme ne mogu zamisliti da je tako brzo proslo
Oooooo jos maloo 😁😁😁
Al dobro pravo vrijeme je ujutro al broji se od ponoci 😂😂 ajme ne mogu zamisliti da je tako brzo proslo
Daa, cestitam vaam 3 mj 😁🍾🥂
Oooooo jos maloo 😁😁😁
Daa, cestitam vaam 3 mj 😁🍾🥂
Tnx 🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji