Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    17. Studeni 2019. 01:28

ayla

Noemi1

Jaoo jos samo 9mj do povratka na posao 😱😱

Wtf to je 2 put po 3 🤯🤯🤯 već 😵😵😵

Haha sad vidim da si napisala 2x3, ma nije, 3x3 mj 😃 al svejednoo brzoo ce to doc

• Noemi1
    17. Studeni 2019. 02:14

Aurora87

Kengurice, mislim da ti je to skok u razvoju, pusti ga na sisi ako nemas nekih problema s dojenjem. Mi smo tako proveli jedan cijeli dan u krevetu (dojila sam tad lezeci) bas kad je bio tu negdje starosti kao tvoj…i sa tocno 10 dana je bila ista prica. Pusti ga da si navuce mlijeka koliko treba😉. Budu zivcani ali valjda zato sto navlace. Meni je mm tad nosio jest i piti u krevet🤣.
    E, bas sam isla.guglati te krebetice i vidim da kostaju vise nego ovaj sto ga mi imamo…ali to mi omda ne stane tu u sobi…evo primakla sam krevwtic skroz do kreveta i gurnula ruku kroz resetke i "zagrlila ga". Sad se bio probudio jer ga stomak mucio pa sam ga tako masirala kroz reserke na lezeci i onda ga na kraju dojila u dnevnom boravku😠 jer mm hrce a kod njegovih nogu naslonjena uz zid imam obicaj dojiti…i tako cemo izgleda svaku noc setati. A dusa mala, bas mi ga tesko i dalje gledat u kreveticu samog …mozda dramim al jace je od mene

A jooj, ma hajde naviknut ces se. Vidjet ces koliko ces bolje spavati kad ga ne bude bilo pored. Neces imat san onak s jednim okom otvorenim, nego ces lijepo bez razmisljanja zaspat i rostiljat se u krevetu. 😊 a cuj, uvijek ga ces ga moc malo ujutro dofurat u krevet da se mazite 😊

luce35
    17. Studeni 2019. 06:22

Jutro cure, noc prosla uz jedno budjenje al je od 9-1 stalno bila na sisi, mirise na skok u razvoju. Nadam se da ce danas biti "urednija" s papanjem i da si je dovoljno navukla.
    Sto se tice spavanja, i sin i ona od prvog dana u kreveticu i ne planiram ju stavit da spava s nama jer nema sanse da bi se ja mogla opustit a muz pogotovo. Ujutro kad se probudi i najede stavimo ju na nas krevet pa se mazimo, uvuce nam se i braco pa uzivamo. Pisete da vam bebe znaju odspavati 9-12 sati u komadu a evo moj sin koji je vec zagazio u pubertet jos nikad nije odspavao 12 sati a kao beba max.3 sata 🤣🤣.
    Mislim da bi ja provjeravala svake 2 min jel ziva da mi prespava duze.
    ....
    Pelene koristimo babylove 2 i super su nam, preko dana blazinice i mlaka voda, jgl kremica a nocu vlazne maramice s bademovim uljem i nema nikakvih reakcija. 

Senci_i
    17. Studeni 2019. 10:35

Vjerujem da bi i meni bila u nasem krevetu da sisa, tko bi ju stalno stavljao u krevetic. 
    Ayla sretna 3 mjeseca bebici❤
    Znaci nisam jedina koja vec ima traume od povratka na posao 😂😂😂 umjesto da uzivam u bebi ja o tome razmisljam. Ma to sam odmah pomislila kad sam suzila da cu roditi 2 tjedna ranije. Kao umanji mi sad u startu 2 tjedna koje sam jos mogla biti kod kuce 😁😁 sto se tice vrtica, nemam pojma vise. Plan je ranije bio da ju odmah u vrtic stavimo, ali sam nedavno saznala da vrtic koji je 2 min od nas nema jaslice, tek od 3.godine primaju.. 

17. Studeni 2019. 11:41

Noemi1

ayla

Noemi1

Jaoo jos samo 9mj do povratka na posao 😱😱

Wtf to je 2 put po 3 🤯🤯🤯 već 😵😵😵

Haha sad vidim da si napisala 2x3, ma nije, 3x3 mj 😃 al svejednoo brzoo ce to doc

Hahaha da 3*3, mozak ne radi 🙄🙄🤯

• Kengurica
    17. Studeni 2019. 11:41

Ayla sretan vam prvi kvartal ;) 

17. Studeni 2019. 12:19

Aurora87

Mi koristimo pampers premium i obicne. Evo jucrr smo dobili paket obicnih a ssmi kupujemo premium. Brisem ga blaznicama i vodom.
    Ayla, cestitamo na puna 3 mjeseca🤗🎉❤!
    Evo mi prezivjeli noc…ajd proslo je nekako. Zato se sad nasisava i nikako zaspat🙄

Hvala, ajme ja sam spavala nikako 🙄🙄 ona se budla non stop ne sto je gladna neg joj se nespava pa je spavala s menom i dobivala dudicu u usta non stop samo da zaspi 😣😣😣 i jos se okrenula popriko 

17. Studeni 2019. 12:21

Senci, kengurica hvala vam 💞💞

• Jeja4
    17. Studeni 2019. 12:38

Ja  jos u komadu, spavale danas do pola 10, mm je vec panicno zvao kaj se dogadja, reko vec bi te zvalaa da je nekaj. Mozda kaj bude, sve zivo me boli, nervozna sam, frendica mi veli da sam se sva izoblicila u licu. 
    Izasla s malom iskoristiti lijep i topao dan, takodjer sam i ves objesila, da se osusi  na suncu i vjetru. 
    Beba ce spavati u kimbacu, mala spava samnom, sva se razvali po krevetu a mm u boravku. Jedna stranica se spusta i na kotacice je pa ce biti uz mene. 
    Sjetila se da nemam torbu za kolica, moram i to kupiti. Ne znam isplati li se kupovati vreca i podlozak za kolica, za prvu nismo imali

• Jeja4
    17. Studeni 2019. 12:39

Lala, Ivana, ima kakvih novosti ood vas? Lala, jesi jos u bolnici?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani