Koje pelene koristite? Mi smo u pocetku pampers i onda je dobila osip po guzi i nogicama pa smo presli na lidlove. Zasad joj odgovaraju. Guzu mazemo jgl djecjom masti i jos uvijek brisem blazinicama, nekako mi vlazne maramice jos odbojne za tu malu guzu.
Pozdrav mamice, nisam vam dugo pisala. Evo uhvatila vremena pa uspjela procitati ovu 'hrpu' stranica 😀
Mene je sjedenje nakon sivanja spasio onaj banana jastuk. Tada sam jos dojila malu pa sam jastuk stavljala na uredsku stolicu i onda sjednem na to mekano. Slauf za plivanje mi nije odgovarao, oper mi je bilo tvrdo za sjedit.
Koliko cesto vase bebice koje su na ad cesto papju po noci? Ayla ako se dobro sjecam ti si na ad, a bebice su nam tu negdje, jel ju ustajes po noci hraniti ako sama ne trazi? I koliko ml ti trenutno pije?
Mozda ste vec pisale o ovome, ali vas nisam pratila..
Tu smo negdje da 😊 jesam od pocetka, nikad ju nisam budila za hranjenje aman bas nikad, ona meni zna po 9,10,11,12h odspavati u komadu nekida je odspavala 12h ja u soku ono dijete moje jesi ti gladno 🤪🤪🤪 oko 22h je bila jela u ponoc zaspala drugi dan se budila u 12h 😁😁 ja u soku al to me pocasti katkad.. Pa sad ujutro mi popije 180ml poslje 120,150 ili 180 kako kada ne pisem pa nezz koliko dnevno popije al sigurno oko 800ml
Ajoj, ja svoju pustim najduze 9 sati da spava i budim ju. Pojede mi najvise 170ml (ne pravim joj jos vecu dozu) oko 10 navecer i oko 7 ju probudim. Bude toliko gladna da bi najradije cijelu flasicu odjednom progutala 😊 zato ju najvise i budim, onda je drama dok doceka da napravim flasicu. Mislim da mi sad ima 5 obroka u danu otkad pije 170ml.
Kod mene pravilo ne diraj lava dok spava 😂😂😂 mislim da nema potrebe buditi i moja bude gladna al ju zato ne presvlacim neg odma dudica voda uvjek spremna al kad je odspavala 12h ona se prob ja presvukla ona gleda sto joj radim i kad ju stavim u krilo i kad metnem tetru ispod vrata e onda krece borba 😂😂
Ja sam mog danas probudila 😂 osvetaa osvetaa 😂 prvo je on mene, ja ustanem napravim bocicu, a frajer zaspao 😂 ee rekoo budjenjee 😜 pa je pojeo, promjenila pelenu i odmah zaspao 😁
Pozdrav mamice, nisam vam dugo pisala. Evo uhvatila vremena pa uspjela procitati ovu 'hrpu' stranica 😀
Mene je sjedenje nakon sivanja spasio onaj banana jastuk. Tada sam jos dojila malu pa sam jastuk stavljala na uredsku stolicu i onda sjednem na to mekano. Slauf za plivanje mi nije odgovarao, oper mi je bilo tvrdo za sjedit.
Koliko cesto vase bebice koje su na ad cesto papju po noci? Ayla ako se dobro sjecam ti si na ad, a bebice su nam tu negdje, jel ju ustajes po noci hraniti ako sama ne trazi? I koliko ml ti trenutno pije?
Mozda ste vec pisale o ovome, ali vas nisam pratila..
Tu smo negdje da 😊 jesam od pocetka, nikad ju nisam budila za hranjenje aman bas nikad, ona meni zna po 9,10,11,12h odspavati u komadu nekida je odspavala 12h ja u soku ono dijete moje jesi ti gladno 🤪🤪🤪 oko 22h je bila jela u ponoc zaspala drugi dan se budila u 12h 😁😁 ja u soku al to me pocasti katkad.. Pa sad ujutro mi popije 180ml poslje 120,150 ili 180 kako kada ne pisem pa nezz koliko dnevno popije al sigurno oko 800ml
Ajoj, ja svoju pustim najduze 9 sati da spava i budim ju. Pojede mi najvise 170ml (ne pravim joj jos vecu dozu) oko 10 navecer i oko 7 ju probudim. Bude toliko gladna da bi najradije cijelu flasicu odjednom progutala 😊 zato ju najvise i budim, onda je drama dok doceka da napravim flasicu. Mislim da mi sad ima 5 obroka u danu otkad pije 170ml.
Ja isto uglavnom pravim 170ml. Nekad i 135ml, ako trazi vec nakon 2h ili ako slijedi kupanje. Moj je dan mladji od tvoje curice i ima nekad 5, nekad 6, nekad 7 obroka. Ovisi koliko pojede 😀 al neki dan je strusio litru mlijeka u sebe 😮 ja se sokirala kad sam vidjela u aplikaciji 😱 inace bude 8oo -9ooml dnevno, a taj dan 1020ml. Al duze je bio budan pa valjda zato 🤔
Daa, bebaci su dan razlike 😊 Ja krenem pisato koliko je popila pa upisem 2 obroka i zaboravim dalje 😂😂
Krenula je bila sa 170 i onda ju nosic zezao pa pila svakako, a sad strusi cijelu flasicu pa nemam sta ni pisati 😂😂 i sad je skoro svaki put kroz dan 4h izmedju obroka. Iako mi se cini da cemo morati pojacati dozu ubrzo. Nezadovoljna je nakon sto jede pa joj stavim dudu da ju malo zavaram.
Koje pelene koristite? Mi smo u pocetku pampers i onda je dobila osip po guzi i nogicama pa smo presli na lidlove. Zasad joj odgovaraju. Guzu mazemo jgl djecjom masti i jos uvijek brisem blazinicama, nekako mi vlazne maramice jos odbojne za tu malu guzu.
Pampers premiun care. Kad se rodio smo koristili babylove xs i bile su mi dobre. Onda provala babylove 1 i te su mi promakale. Pa sam uzela pampers pc, koje su mu super bile. I sad neki dan uzmem babylove 3 i dobije mi neki osip 🙄😠 tak da sad samo pampersice uzimam
Aurora a ja ga ne sklapam nego mi ga muz prenese u dnevni boravak. Nije bas tako malo, ali meni sluzi skroz umjesto kinderbeta. Do 6 mi djeteta moze biti navodno.
Ja sam ga posudila od sogorice, ona ga kupila rabljenog. Zapravo je skupo dosta. 2000kn na webu, ali gle ima deugih brandova:
https://www.bubamara.in/djecja-soba/kreveti-i-dodaci/krevetici/freeon-krevetic-free-to-me-siva/633433830064563343
Gle sliku:
https://www.google.com/search?q=chicco.next+to+bed&rlz=1CDGOYI_enHR716HR716&oq=chicco.next+to+bed&aqs=chrome..69i57.5983j0j4&hl=en-GB&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=IyHWcIx-gqX6iM:
Hahahhaha a meni po danu bude 3h otprilike medju obrocima. Osim ak smo vani u setnji, onda zna bit i 4 ili 5h. Ovak doma bude 3h ili manje😊 a po noci bude 7,8,9,10h kako kad 😃 uglavnom ga ne budim (osim danas) 😁😂 al to sam vise zbog pelena da mu promjenim zbog tog osipa 🙄
Ja cu isto kroz par dana probat napravit 200ml pa vidjet koliko ce popit 🤔
Nemam strija po stomaku vec sam samo na lijevoj sisi dobila pocetkom trudnoce. Lineu imam i iznad pupka i jos je tamna🙄. Potamnili su mi i pazusi🤪 i jos su tamni, izgledan prljavo. Meni je s porodom otislo 5 kg kroz 2-3 tjedna ostalih 5 a sad sam u minusu 1-2kg. U svakom slucaju, dupe mi manje nego prije trudnoce😁. Zato su podocnjaci veci😖. I sise😁.Naznaka da cu roditi nisam imala. Bila sam taj dan odlicno raspolozena, poslije pregleda otisli na kavu i tamo sam osjetila neje blage blage ko menstrualne grceve.
Nakon razgovora s mm-om, pao je dogovor da malac od veceras spava u kinderbetu…ne znam kako cu to prezivjeti, cini mi se da ce mi ovo biti pocetak depresije☹. Prije mi bilo nezamislivo spavati bez mm-a, a sad imam osjecaj da cu iznevjeriti ovo malo bice ako ga ostavim samog da spava.. ne znam, ali bas mi je tesko. A bit ce od mene ni pola metra. Al necu ga moci zagrliti😭. Kako vi, gdje vam malci nocu spavaju?
Moj kako kad. Ako ide spavat prije nas, onda u krevetic. Ako muz zaspe prvi, onda kod nas u krevet, da ne moram ustajat i da njega ne razbudi ako pocne kenjkat 😁 al ne vidim neku razliku, znao mi je i u kreveticu super odspavat, a bomee i kod nas 😁 samo je meni lakse ak je kod nas pa mu mogu dudu uvalit, ne moram ustajat pa preko ograde trazit dudu i ciljat usta 😅
E, da, ja sam nekad heklala🙈. Ali ne stolnjake nego torbice..🤣
Mene je baka ucila dok sam bila mala, al sada neznam ni carapu zašiti 😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂 ja znam siti, al rukom (kad nemam masinu) 😆 a one stapice za hekleraj bi koristila ko raznjice 😂😂😂
Maseg malca muci probava i nocu kad se tako krene grciti i stenjati mu masiram stomacic i nastavi spavati, sad ce to biti buđenje i ustajanje. Nekako sam rastrgana jer ima puno toga zasto bi bilo bolje da je u kreveticu a ovo mi se sad omililo…jedino bih voljela da nam je veci krevet pa da svo troje stanemo u njega jer mi stvarno bzvz da mm spava sam u drugoj sobi, ljepse nam da smo svo troje skupa.
I moju muci 🙄 to mi koma neznam sto bi prije da joj dizem noge ili masiram trbuscic, mi stanemo svi troje al muzu vruco nemore spavati u vrucoj sobi a nebi da je njoj ledeno
I moju curu zadnjih dana pred jutro pati stomak. Nije nikad imala klasicne grceve vec je znala par puta u danu vriskati i grciti se kad treba prdnuti. Tako je sad ovo pred jutro. A nas se bilo smirilo i to jedno vrijeme. Valjda se blizi kraj tim mukama s 3 mjeseca.
Moju navečer bas se sad probudila i prdi i vristi i onda prdne i sve ok i tako opet valja kad naleti vjetric.. I ja se nadam za 40min 3mj 😊😊😊
Joj i meni potamnile prepone i pazusi. Fuj. Valjda se to unormali.
Moj spava u chicco next to bed ili next to me, kako se vec to zove. Mene strah da je sammom u krevetu da se ne prevrnem na njega. Jel onda stavite nesto izmedju sebe i bebe?
Ne, meni je krevetic skroz pored kreveta i onda jastuk za dojenje pa oni valjci (da se ne okrece tj da ne zagnjuri glavu u jastuk za dojenje hahah to mi je palo na pamet pa sam zato stavila to), pa ja, pa muz 😃 ma kad je beba u krevetu, podsvjesno ti to osjetis 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji