Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Studeni 2019. 21:59

Aurora87

Ni ja ne stavljam nista između i također sam primjetila sa mi se primice kad se ja malo udaljim da se ne prevrnem na njega ali nisam do sad nikad…mm-a je strah da spava sa mnom jer kad uđe u sobu i vidi nas kako spavamo ko da smo iz aviona ispali, sav pretrne…oboje legnemo na leđa…i kaze da moj lakat cilja njegovu glavu…ali ja mislim da ga nisam nikad udarila jer ni ne spavam onako bas duboko vec stalno ko pazim.
    Moram sad proguglat sta je to, mozda mi to bude neko bolje rjesenje od krevetica

Kod mene se ona razbaca a ja na cosku spavam, rasiri ruke kao da sama spava 😂😂

Senci_i
    16. Studeni 2019. 22:00

Sve mame valjda poblesave kad rode. Ja prije kad sam slusala mame kako ne mogu ostaviti dijete na pola sata mislila koje ludace, pa ne ostavis ga nekom na ulici vec muzu, mami, sestri. A sada i ja tako kad negdje moram. Zna se ponekat zakoceniti pa me je sad jos vise strah nekome je ostaviti jer kao samo ja u toj situaciji znam sta cu, a ja panicar katastrofa.
    Moja spava u kinderbetu od pocetka. Ponekad sam ju znala ujutro ostaviti sa mnom dok smo jos sisali. A otkad je flasica, samo u kinderbet po noci. 

16. Studeni 2019. 22:05

Senci30

Sve mame valjda poblesave kad rode. Ja prije kad sam slusala mame kako ne mogu ostaviti dijete na pola sata mislila koje ludace, pa ne ostavis ga nekom na ulici vec muzu, mami, sestri. A sada i ja tako kad negdje moram. Zna se ponekat zakoceniti pa me je sad jos vise strah nekome je ostaviti jer kao samo ja u toj situaciji znam sta cu, a ja panicar katastrofa.
    Moja spava u kinderbetu od pocetka. Ponekad sam ju znala ujutro ostaviti sa mnom dok smo jos sisali. A otkad je flasica, samo u kinderbet po noci.

Tako i ja mislim da ju mogu smirit samo 🙄🙄 i moja je do pocetka 10 tad je tj dana samo kmeljila nije htjela spavati ni po danu ni po noci kad bi bila uz mene zaspala bi i od tada ju mecem kraj sebe al ima dana kad zaspe u svome, mislim spavala bi ona sama al noge me bole stajajuci i nebi smjela na jednom mjestu dugo radi vena pa ju zato prebacim

16. Studeni 2019. 22:36

Aurora87

ayla

Aurora87

Ayla, ja isto ne mogu zamisliti da ga nekom ostavim a da to nije muz. Nisam nikad bila takva posesivna i bas me zbunjuju ti osjecaji. To je stvarno nezamisliva ljubav i bas sam jako zastitnicki nastrojena. Sve se ne prepoznajem. I nemam pojma kako cu kad krenem raditi. Dogovor je da mm uzima ona 2 mjeseca roditeljskog dopusta i onda bi ga trebala cuvati sogorica. Bolje sogorica nego jaslice, ali najbolje sa mnom🤣. A ja bih zeljela ostati trudna pa iskamciti komplikacije (puj puj da ih ne bude stvarno nego mozda na konto toga sto radim u skoli pa neke virozice vladaju i tak to) i onda ostati s njim. Mogu progutati ta muzeva 2 mjeseca al ovo dalje malo teze😞

Pa tako i meni 🥴 uzas i nitko ne kuzi da se ja od nje nemogu odvojiti i onda nako razmisljam kad sam budla do 3,4 s njom i kako se sveki budi rano i da mi dode i kaze ajd ja cu ju paziti ti aj spavaj ja nema sanse da bi ju dala, da se vucem po podu od nemoci nema sanse da ju dam,preksinoc mi doslo lose secer mi pao nema sto drugo i nista ja napravim sendvić u 2 ujutro koliko mi lose reko gladna al vidim ja da men i dalje lose i pojedem ferrero i men odma bolje ja umjesto da mm probudim ja nema sanse njega kao zalim 😂😂 al opet znaci ja se otimam za nju… Ja nezz kud cu s njom najrade bi jaslice da je medu djecom znam da ce se razboliti tamo od njih al opet nebi sveki ostavljala al o tome cemo kad dode do toga jer nezz hocem li upasti u njih 😐😐

Pa da ti pravo kazem, nekad ko da se i ja s muzem cak otimam…trudim se biti razumna pa ga prepustiti malo njemu ali nekako on je moj, ne dam ga…cak mu to i pjevam najcesce🤣. I mogu ja njemu sad vec i sveki dati u ruke, ali samo ako ga imam na oku, ne daj boze da ode s njim u drugu prostoriju, ja luda. Danas ga je uzela nakon 2 tjedna i bome ga dala mm-u jer joj tezak, bole leđa. Lako se otimat za dijete od 3,5 kg, sad je vec ipak tezi. Valjd ce ga prestat nosat. A ne bih malog dala bas nikome ma cuvanje osim sogorici a i to ne znam kako cu. Jaslice su meni koma, ne stignu se baviti bas djecom jer je malo tih odgajatelja, klinci slinave i skupljaju si međusobno tu slinu s igracaka a premali su za neko stvaranje prijateljstva i druzenje. Bolje mi da onda bude jedan na jedan do vrtica.

Kod nas nema puno djece pa valja brinu o njima 🤔 hahaha kada ce moja rec da ju leda bole 😂😂😂 

16. Studeni 2019. 22:38

Aurora87

ayla

Senci30

Tako i ja mislim da ju mogu smirit samo 🙄🙄 i moja je do pocetka 10 tad je tj dana samo kmeljila nije htjela spavati ni po danu ni po noci kad bi bila uz mene zaspala bi i od tada ju mecem kraj sebe al ima dana kad zaspe u svome, mislim spavala bi ona sama al noge me bole stajajuci i nebi smjela na jednom mjestu dugo radi vena pa ju zato prebacim

Da, da, kako da ne😜🤣. Koji da ja izgovor smislim?🤣 salim se, vjerujem ti, ali koji da ja izgovor smislim, ti si kreativna?!🤣
    I ja sam se snebivala cak kad bi netko rekao da beba spava u krevetu s mamom, a otac zavrsi u drugoj sobi…i eto identicne situacije🙈

Mi smo u nasoj sobi tj njezinoj al sad je nasa, muz spava il u boravku il u sobi al reko joj da mu je svr poremetila😂😂😂

Senci_i
    16. Studeni 2019. 22:39

Aurora87

Maseg malca muci probava i nocu kad se tako krene grciti i stenjati mu masiram stomacic i nastavi spavati, sad ce to biti buđenje i ustajanje. Nekako sam rastrgana jer ima puno toga zasto bi bilo bolje da je u kreveticu a ovo mi se sad omililo…jedino bih voljela da nam je veci krevet pa da svo troje stanemo u njega jer mi stvarno bzvz da mm spava sam u drugoj sobi, ljepse nam da smo svo troje skupa.

Aurora87

Maseg malca muci probava i nocu kad se tako krene grciti i stenjati mu masiram stomacic i nastavi spavati, sad ce to biti buđenje i ustajanje. Nekako sam rastrgana jer ima puno toga zasto bi bilo bolje da je u kreveticu a ovo mi se sad omililo…jedino bih voljela da nam je veci krevet pa da svo troje stanemo u njega jer mi stvarno bzvz da mm spava sam u drugoj sobi, ljepse nam da smo svo troje skupa.

Kinderbet nam je na tockice, doguram ga do sebe  i onda ja fino legnem u krevet (kao sada) i po potrebi malo milkim i vracam dudu u usta kad ispadne. Tatu ni ne diramo, on spava na svojo strani kreveta. Krevet nam je 180 sirine, ja spavam na jednom kraju, on na drugom, tocno bi jos netko mogao izmedju nas 😂 on ustaje na posao u 4h pa ga ni ne diramo po noci, tj.nismo kad se budila cura kroz noc jesti. 

16. Studeni 2019. 22:41

Aurora87

I moju muci 🙄 to mi koma neznam sto bi prije da joj dizem noge ili masiram trbuscic, mi stanemo svi troje al muzu vruco nemore spavati u vrucoj sobi a nebi da je njoj ledeno 

Senci_i
    16. Studeni 2019. 22:45

ayla

Aurora87

I moju muci 🙄 to mi koma neznam sto bi prije da joj dizem noge ili masiram trbuscic, mi stanemo svi troje al muzu vruco nemore spavati u vrucoj sobi a nebi da je njoj ledeno

I moju curu zadnjih dana pred jutro pati stomak. Nije nikad imala klasicne grceve vec je znala par puta u danu vriskati i grciti se kad treba prdnuti. Tako je sad ovo pred jutro. A nas se bilo smirilo i to jedno vrijeme. Valjda se blizi kraj tim mukama s 3 mjeseca.

• Noemi1
    16. Studeni 2019. 22:47

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Jel Zara rodila? Nejavlja se 🤔🤔 nezz ko je na wacu al ovdje brate mili skoro zive duse 🙄🙄 pa gdje se ljudici? Nopobo nam je osla u ljetne i mi sto smo ostale bi mogle ionako da gori nema ko odg 😣😣

Uh ima cura na wacu, stvarno. Jes ti osposobila mob za igrice da dodjes 😜 da nema vas jos par tu, ne bi ni ja dolazila (venus, luce, lolly, aurora, ti, kengurica, jeja) i ne znam jesam kog zab. Ako jesam, sorkaac 😃 al ti mi tamo najvise falis 😩
    Zara nam je rodila u srijedu, bila je na carskom 😊 sad se oporavlja, ne pise bas cesto ni tamo. Sigurno se bavi s bebicom 🤗

A di je pikulica? Tu il tamo

Tamo dodje isto, iako i ovdje zna navratit, al nisam ju vidjela ovdje dugo🤔

Ahaa vidim da ni nje nema, bas se sve raspalo 😐 svi aktivni osli.. Pocet cu heklat od dosade 😂😂😂😂

Da da, treba hekleraj stavit na tv 😝😝 ajde fino sam ti dala idejiicu za drugi mobac 😁

Neg sto neg na tv, vidit ces ti kad postanem poznata javit ces se ti i pitat imal koji za mene 😂😂😂😂… 🤫🤫🤫🤫

Hahahahha ma uramit pa na zid 😂

Neg sto remek djelo 🤪🤪🤪

😂😂 ocu dobit ispod cijene? Ipak sm

Naravno 🤪🤪

👍😅

• Noemi1
    16. Studeni 2019. 22:58

Senci30

ayla

Senci30

Pozdrav mamice, nisam vam dugo pisala. Evo uhvatila vremena pa uspjela procitati ovu 'hrpu' stranica 😀
    Mene je sjedenje nakon sivanja spasio onaj banana jastuk. Tada sam jos dojila malu pa sam jastuk stavljala na uredsku stolicu i onda sjednem na to mekano. Slauf za plivanje mi nije odgovarao, oper mi je bilo tvrdo za sjedit.
    Koliko cesto vase bebice koje su na ad cesto papju po noci? Ayla ako se dobro sjecam ti si na ad, a bebice su nam tu negdje, jel ju ustajes po noci hraniti ako sama ne trazi? I koliko ml ti trenutno pije?
    Mozda ste vec pisale o ovome, ali vas nisam pratila..

Tu smo negdje da 😊 jesam od pocetka, nikad ju nisam budila za hranjenje aman bas nikad, ona meni zna po 9,10,11,12h odspavati u komadu nekida je odspavala 12h ja u soku ono dijete moje jesi ti gladno 🤪🤪🤪 oko 22h je bila jela u ponoc zaspala drugi dan se budila u 12h 😁😁 ja u soku al to me pocasti katkad.. Pa sad ujutro mi popije 180ml poslje 120,150 ili 180 kako kada ne pisem pa nezz koliko dnevno popije al sigurno oko 800ml

Ajoj, ja svoju pustim najduze 9 sati da spava i budim ju. Pojede mi najvise 170ml (ne pravim joj jos vecu dozu) oko 10 navecer i oko 7 ju probudim. Bude toliko gladna da bi najradije cijelu flasicu odjednom progutala 😊 zato ju najvise i budim, onda je drama dok doceka da napravim flasicu. Mislim da mi sad ima 5 obroka u danu otkad pije 170ml.

Ja isto uglavnom pravim 170ml. Nekad i 135ml, ako trazi vec nakon 2h ili ako slijedi kupanje. Moj je dan mladji od tvoje curice i ima nekad 5, nekad 6, nekad 7 obroka. Ovisi koliko pojede 😀 al neki dan je strusio litru mlijeka u sebe 😮 ja se sokirala kad sam vidjela u aplikaciji 😱 inace bude 8oo -9ooml dnevno, a taj dan 1020ml. Al duze je bio budan pa valjda zato 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.