Jel Zara rodila? Nejavlja se 🤔🤔 nezz ko je na wacu al ovdje brate mili skoro zive duse 🙄🙄 pa gdje se ljudici? Nopobo nam je osla u ljetne i mi sto smo ostale bi mogle ionako da gori nema ko odg 😣😣
Uh ima cura na wacu, stvarno. Jes ti osposobila mob za igrice da dodjes 😜 da nema vas jos par tu, ne bi ni ja dolazila (venus, luce, lolly, aurora, ti, kengurica, jeja) i ne znam jesam kog zab. Ako jesam, sorkaac 😃 al ti mi tamo najvise falis 😩
Zara nam je rodila u srijedu, bila je na carskom 😊 sad se oporavlja, ne pise bas cesto ni tamo. Sigurno se bavi s bebicom 🤗
A di je pikulica? Tu il tamo
Tamo dodje isto, iako i ovdje zna navratit, al nisam ju vidjela ovdje dugo🤔
Ahaa vidim da ni nje nema, bas se sve raspalo 😐 svi aktivni osli.. Pocet cu heklat od dosade 😂😂😂😂
Da da, treba hekleraj stavit na tv 😝😝 ajde fino sam ti dala idejiicu za drugi mobac 😁
Neg sto neg na tv, vidit ces ti kad postanem poznata javit ces se ti i pitat imal koji za mene 😂😂😂😂… 🤫🤫🤫🤫
Hahahahha ma uramit pa na zid 😂
Neg sto remek djelo 🤪🤪🤪
😂😂 ocu dobit ispod cijene? Ipak sm
Naravno 🤪🤪
Ovdje je fakat pustos, nema se kaj ujutro uz kavu citati, niti uz veceru 🙄.
Sad me frendica naspotala kaj sam opet otisla daleko od kuce tj u west gate ali jbt kaj cu doma s malom, ona puna energije, nece u city, nece u king cross ni u ove blize igraonice a nije bas da i mogu, tj.usudim se voziti. Ovako, sjednemo na bus i odemo. Ako kaj krene, zovem taksi, doma po stvari i u bolnicu.
Nego, koji su vam bili simptomi da porod krece, osim standardno ispadanja cepa ili pucanja vodenjaka?
Ja nisam imala nikakvih simptopa osim vodenjaka. Nit trudova, nit ciscenja, nit sluznog cepa, bas nist 🤷
Men ujutro puko vodenjak visoko tek navece oko 7 poceli trudovi oni jaki do tad strecalo katkad
Pozdrav mamice, nisam vam dugo pisala. Evo uhvatila vremena pa uspjela procitati ovu 'hrpu' stranica 😀
Mene je sjedenje nakon sivanja spasio onaj banana jastuk. Tada sam jos dojila malu pa sam jastuk stavljala na uredsku stolicu i onda sjednem na to mekano. Slauf za plivanje mi nije odgovarao, oper mi je bilo tvrdo za sjedit.
Koliko cesto vase bebice koje su na ad cesto papju po noci? Ayla ako se dobro sjecam ti si na ad, a bebice su nam tu negdje, jel ju ustajes po noci hraniti ako sama ne trazi? I koliko ml ti trenutno pije?
Mozda ste vec pisale o ovome, ali vas nisam pratila..
Tu smo negdje da 😊 jesam od pocetka, nikad ju nisam budila za hranjenje aman bas nikad, ona meni zna po 9,10,11,12h odspavati u komadu nekida je odspavala 12h ja u soku ono dijete moje jesi ti gladno 🤪🤪🤪 oko 22h je bila jela u ponoc zaspala drugi dan se budila u 12h 😁😁 ja u soku al to me pocasti katkad.. Pa sad ujutro mi popije 180ml poslje 120,150 ili 180 kako kada ne pisem pa nezz koliko dnevno popije al sigurno oko 800ml
Ajoj, ja svoju pustim najduze 9 sati da spava i budim ju. Pojede mi najvise 170ml (ne pravim joj jos vecu dozu) oko 10 navecer i oko 7 ju probudim. Bude toliko gladna da bi najradije cijelu flasicu odjednom progutala 😊 zato ju najvise i budim, onda je drama dok doceka da napravim flasicu. Mislim da mi sad ima 5 obroka u danu otkad pije 170ml.
Pozdrav mamice, nisam vam dugo pisala. Evo uhvatila vremena pa uspjela procitati ovu 'hrpu' stranica 😀
Mene je sjedenje nakon sivanja spasio onaj banana jastuk. Tada sam jos dojila malu pa sam jastuk stavljala na uredsku stolicu i onda sjednem na to mekano. Slauf za plivanje mi nije odgovarao, oper mi je bilo tvrdo za sjedit.
Koliko cesto vase bebice koje su na ad cesto papju po noci? Ayla ako se dobro sjecam ti si na ad, a bebice su nam tu negdje, jel ju ustajes po noci hraniti ako sama ne trazi? I koliko ml ti trenutno pije?
Mozda ste vec pisale o ovome, ali vas nisam pratila..
Tu smo negdje da 😊 jesam od pocetka, nikad ju nisam budila za hranjenje aman bas nikad, ona meni zna po 9,10,11,12h odspavati u komadu nekida je odspavala 12h ja u soku ono dijete moje jesi ti gladno 🤪🤪🤪 oko 22h je bila jela u ponoc zaspala drugi dan se budila u 12h 😁😁 ja u soku al to me pocasti katkad.. Pa sad ujutro mi popije 180ml poslje 120,150 ili 180 kako kada ne pisem pa nezz koliko dnevno popije al sigurno oko 800ml
Ajoj, ja svoju pustim najduze 9 sati da spava i budim ju. Pojede mi najvise 170ml (ne pravim joj jos vecu dozu) oko 10 navecer i oko 7 ju probudim. Bude toliko gladna da bi najradije cijelu flasicu odjednom progutala 😊 zato ju najvise i budim, onda je drama dok doceka da napravim flasicu. Mislim da mi sad ima 5 obroka u danu otkad pije 170ml.
Kod mene pravilo ne diraj lava dok spava 😂😂😂 mislim da nema potrebe buditi i moja bude gladna al ju zato ne presvlacim neg odma dudica voda uvjek spremna al kad je odspavala 12h ona se prob ja presvukla ona gleda sto joj radim i kad ju stavim u krilo i kad metnem tetru ispod vrata e onda krece borba 😂😂
Aurora ja sam dva dana drzala nju u onom gnjezdu i spavala je u njemu kad smo dosli doma i na mom krevetu u njenoj sobi i bilo mi nezamislivo da ona spava bez mog nadzora doslovno mi doslo da placem al reko ajd pregrmit cu i sad nekad spava s menom pogotovo ako do 3,4 po ponoci necr da zaspe nemam ja snage stajat uz kindac i onda je s menom, preko dana u svome, a kad sam zivcana i ljuta metnem ju kraj sebe samo da zaspe jer inace dobjem popizditis.. I nevezano uz kindac dns se ona prob a ja bi rada kucu pobrisati i otusitati se i nis zovnem sveki ocel ju pripaziti da joj ju odnesem dole i ona kaze da moze a meni suze na oci, neznam kad cu smoci snage da ju nekome ostavim a da to nije moja majka il muz, ponekad se stvarno glupo osjecam sto ce biti kad krenem raditi 😣😣😣
E, da, ja sam nekad heklala🙈. Ali ne stolnjake nego torbice..🤣
Mene je baka ucila dok sam bila mala, al sada neznam ni carapu zašiti 😂😂😂😂😂
Joj i meni potamnile prepone i pazusi. Fuj. Valjda se to unormali.
Moj spava u chicco next to bed ili next to me, kako se vec to zove. Mene strah da je sammom u krevetu da se ne prevrnem na njega. Jel onda stavite nesto izmedju sebe i bebe?
Ja ne mecem nista izmedu ona dode k meni i gura me s kreveta, ja ju odmaknem ona se primakne samo pazim da joj nebi doso poplon na nos
Ayla, ja isto ne mogu zamisliti da ga nekom ostavim a da to nije muz. Nisam nikad bila takva posesivna i bas me zbunjuju ti osjecaji. To je stvarno nezamisliva ljubav i bas sam jako zastitnicki nastrojena. Sve se ne prepoznajem. I nemam pojma kako cu kad krenem raditi. Dogovor je da mm uzima ona 2 mjeseca roditeljskog dopusta i onda bi ga trebala cuvati sogorica. Bolje sogorica nego jaslice, ali najbolje sa mnom🤣. A ja bih zeljela ostati trudna pa iskamciti komplikacije (puj puj da ih ne bude stvarno nego mozda na konto toga sto radim u skoli pa neke virozice vladaju i tak to) i onda ostati s njim. Mogu progutati ta muzeva 2 mjeseca al ovo dalje malo teze😞
Pa tako i meni 🥴 uzas i nitko ne kuzi da se ja od nje nemogu odvojiti i onda nako razmisljam kad sam budla do 3,4 s njom i kako se sveki budi rano i da mi dode i kaze ajd ja cu ju paziti ti aj spavaj ja nema sanse da bi ju dala, da se vucem po podu od nemoci nema sanse da ju dam,preksinoc mi doslo lose secer mi pao nema sto drugo i nista ja napravim sendvić u 2 ujutro koliko mi lose reko gladna al vidim ja da men i dalje lose i pojedem ferrero i men odma bolje ja umjesto da mm probudim ja nema sanse njega kao zalim 😂😂 al opet znaci ja se otimam za nju... Ja nezz kud cu s njom najrade bi jaslice da je medu djecom znam da ce se razboliti tamo od njih al opet nebi sveki ostavljala al o tome cemo kad dode do toga jer nezz hocem li upasti u njih 😐😐
E, da, ja sam nekad heklala🙈. Ali ne stolnjake nego torbice..🤣
Mene je baka ucila dok sam bila mala, al sada neznam ni carapu zašiti 😂😂😂😂😂
Identicno kod mene🤣. Znala sam i vesti ali sivanje mi ne ide bas😁
Ma mene to uopce ne zanima, ljudi su prije od toga zivili zato svaka baka znade raditi to al zato mi dns robujemo za sitnis
Sortiraj odgovore
Najstariji