Jaoo jos samo 9mj do povratka na posao 😱😱
Wtf to je 2 put po 3 🤯🤯🤯 već 😵😵😵
Daaa po tom sam i skuzila 😮 1/4 proslaa vec 😱
Haha sad vidim da si napisala 2x3, ma nije, 3x3 mj 😃 al svejednoo brzoo ce to doc
Kengurice, mislim da ti je to skok u razvoju, pusti ga na sisi ako nemas nekih problema s dojenjem. Mi smo tako proveli jedan cijeli dan u krevetu (dojila sam tad lezeci) bas kad je bio tu negdje starosti kao tvoj…i sa tocno 10 dana je bila ista prica. Pusti ga da si navuce mlijeka koliko treba😉. Budu zivcani ali valjda zato sto navlace. Meni je mm tad nosio jest i piti u krevet🤣.
E, bas sam isla.guglati te krebetice i vidim da kostaju vise nego ovaj sto ga mi imamo…ali to mi omda ne stane tu u sobi…evo primakla sam krevwtic skroz do kreveta i gurnula ruku kroz resetke i "zagrlila ga". Sad se bio probudio jer ga stomak mucio pa sam ga tako masirala kroz reserke na lezeci i onda ga na kraju dojila u dnevnom boravku😠 jer mm hrce a kod njegovih nogu naslonjena uz zid imam obicaj dojiti…i tako cemo izgleda svaku noc setati. A dusa mala, bas mi ga tesko i dalje gledat u kreveticu samog …mozda dramim al jace je od mene
A jooj, ma hajde naviknut ces se. Vidjet ces koliko ces bolje spavati kad ga ne bude bilo pored. Neces imat san onak s jednim okom otvorenim, nego ces lijepo bez razmisljanja zaspat i rostiljat se u krevetu. 😊 a cuj, uvijek ga ces ga moc malo ujutro dofurat u krevet da se mazite 😊
Jutro cure, noc prosla uz jedno budjenje al je od 9-1 stalno bila na sisi, mirise na skok u razvoju. Nadam se da ce danas biti "urednija" s papanjem i da si je dovoljno navukla.
Sto se tice spavanja, i sin i ona od prvog dana u kreveticu i ne planiram ju stavit da spava s nama jer nema sanse da bi se ja mogla opustit a muz pogotovo. Ujutro kad se probudi i najede stavimo ju na nas krevet pa se mazimo, uvuce nam se i braco pa uzivamo. Pisete da vam bebe znaju odspavati 9-12 sati u komadu a evo moj sin koji je vec zagazio u pubertet jos nikad nije odspavao 12 sati a kao beba max.3 sata 🤣🤣.
Mislim da bi ja provjeravala svake 2 min jel ziva da mi prespava duze.
....
Pelene koristimo babylove 2 i super su nam, preko dana blazinice i mlaka voda, jgl kremica a nocu vlazne maramice s bademovim uljem i nema nikakvih reakcija.
Vjerujem da bi i meni bila u nasem krevetu da sisa, tko bi ju stalno stavljao u krevetic.
Ayla sretna 3 mjeseca bebici❤
Znaci nisam jedina koja vec ima traume od povratka na posao 😂😂😂 umjesto da uzivam u bebi ja o tome razmisljam. Ma to sam odmah pomislila kad sam suzila da cu roditi 2 tjedna ranije. Kao umanji mi sad u startu 2 tjedna koje sam jos mogla biti kod kuce 😁😁 sto se tice vrtica, nemam pojma vise. Plan je ranije bio da ju odmah u vrtic stavimo, ali sam nedavno saznala da vrtic koji je 2 min od nas nema jaslice, tek od 3.godine primaju..
Haha sad vidim da si napisala 2x3, ma nije, 3x3 mj 😃 al svejednoo brzoo ce to doc
Hahaha da 3*3, mozak ne radi 🙄🙄🤯
Mi koristimo pampers premium i obicne. Evo jucrr smo dobili paket obicnih a ssmi kupujemo premium. Brisem ga blaznicama i vodom.
Ayla, cestitamo na puna 3 mjeseca🤗🎉❤!
Evo mi prezivjeli noc…ajd proslo je nekako. Zato se sad nasisava i nikako zaspat🙄
Hvala, ajme ja sam spavala nikako 🙄🙄 ona se budla non stop ne sto je gladna neg joj se nespava pa je spavala s menom i dobivala dudicu u usta non stop samo da zaspi 😣😣😣 i jos se okrenula popriko
Sortiraj odgovore
Najstariji