Pozdrav mamice, nisam vam dugo pisala. Evo uhvatila vremena pa uspjela procitati ovu 'hrpu' stranica 😀
Mene je sjedenje nakon sivanja spasio onaj banana jastuk. Tada sam jos dojila malu pa sam jastuk stavljala na uredsku stolicu i onda sjednem na to mekano. Slauf za plivanje mi nije odgovarao, oper mi je bilo tvrdo za sjedit.
Koliko cesto vase bebice koje su na ad cesto papju po noci? Ayla ako se dobro sjecam ti si na ad, a bebice su nam tu negdje, jel ju ustajes po noci hraniti ako sama ne trazi? I koliko ml ti trenutno pije?
Mozda ste vec pisale o ovome, ali vas nisam pratila..
Hej, evo me….nikakvih naznaka da bi malecka htjela van :). Ono standard, pritisak dolje, noge me bole ali ništa drugo. Bar mi je od atb se malo nos i kasalj smirio pa sam se čak i naspavala ako izuzmem par piškenja i grmljavinu koja me pred jutro probudila.
Jučer bila s malom u west gateu, ovaj vikend su dani mama, beba i trudnica ali nisam ništa kupovala jer sve imamo kaj treba, više smo išle gledati maloj za rođendan kaj bi (ovaj mjesec 27-og joj je).
Ne znam kaj ćemo danas, vani lijeva, mm je otišao sinoć u daruvar da još mami doveze i pomogne kaj treba pa se nadam da će mala pričekati do nedjelje da se vrati. Rekla sam mu, ako kaj krene, sjedaj u mamin auto i vraćaj se.
Oo evo te 😁 njoj je dobro u trbuscicu, ne zuri joj se 😁 a kako tlak? Jel ti bolje ista?
Kad mjerim svojim tlakomjetom oko 133/88 se vrti e sad, koliko je lazljiv ....😁.
Ova juzina me danas ubi, zbrcka mi je u glavi, cak sam jos popodne sat vremena odspavala
Ovdje je fakat pustos, nema se kaj ujutro uz kavu citati, niti uz veceru 🙄.
Sad me frendica naspotala kaj sam opet otisla daleko od kuce tj u west gate ali jbt kaj cu doma s malom, ona puna energije, nece u city, nece u king cross ni u ove blize igraonice a nije bas da i mogu, tj.usudim se voziti. Ovako, sjednemo na bus i odemo. Ako kaj krene, zovem taksi, doma po stvari i u bolnicu.
Nego, koji su vam bili simptomi da porod krece, osim standardno ispadanja cepa ili pucanja vodenjaka?
Jel Zara rodila? Nejavlja se 🤔🤔 nezz ko je na wacu al ovdje brate mili skoro zive duse 🙄🙄 pa gdje se ljudici? Nopobo nam je osla u ljetne i mi sto smo ostale bi mogle ionako da gori nema ko odg 😣😣
Uh ima cura na wacu, stvarno. Jes ti osposobila mob za igrice da dodjes 😜 da nema vas jos par tu, ne bi ni ja dolazila (venus, luce, lolly, aurora, ti, kengurica, jeja) i ne znam jesam kog zab. Ako jesam, sorkaac 😃 al ti mi tamo najvise falis 😩
Zara nam je rodila u srijedu, bila je na carskom 😊 sad se oporavlja, ne pise bas cesto ni tamo. Sigurno se bavi s bebicom 🤗
A di je pikulica? Tu il tamo
Tamo dodje isto, iako i ovdje zna navratit, al nisam ju vidjela ovdje dugo🤔
Ahaa vidim da ni nje nema, bas se sve raspalo 😐 svi aktivni osli.. Pocet cu heklat od dosade 😂😂😂😂
Da da, treba hekleraj stavit na tv 😝😝 ajde fino sam ti dala idejiicu za drugi mobac 😁
Neg sto neg na tv, vidit ces ti kad postanem poznata javit ces se ti i pitat imal koji za mene 😂😂😂😂… 🤫🤫🤫🤫
Hahahahha ma uramit pa na zid 😂
Neg sto remek djelo 🤪🤪🤪
😂😂 ocu dobit ispod cijene? Ipak sm
Pozdrav mamice, nisam vam dugo pisala. Evo uhvatila vremena pa uspjela procitati ovu 'hrpu' stranica 😀
Mene je sjedenje nakon sivanja spasio onaj banana jastuk. Tada sam jos dojila malu pa sam jastuk stavljala na uredsku stolicu i onda sjednem na to mekano. Slauf za plivanje mi nije odgovarao, oper mi je bilo tvrdo za sjedit.
Koliko cesto vase bebice koje su na ad cesto papju po noci? Ayla ako se dobro sjecam ti si na ad, a bebice su nam tu negdje, jel ju ustajes po noci hraniti ako sama ne trazi? I koliko ml ti trenutno pije?
Meni nula puta 🙈 zaspe oko 1 (oko ponoci, 1 bude zadnji obrok) i budi se oko 9 😁 ja ga ne budim za jest. Dobro napreduje, pa nema potrebe budit ga 😊
Beban je danas dobro, klasika, malo budan, malo spava, guguče i tako...temperature nema. :) Jutros sam po onoj najgoroj kiši morala van obavljati nešto. Baš je bilo očajno, a s druge strane, koristim svaki trenutak kada muž može ostati doma tako da ja odradim što moram. Sada ide na put desetak dana tako da će tempo biti na vrhuncu.
Pisale ste o strijama i linea negri. Od strija ni S, a linea stoji, tamna je poprilično. Čitala sam da dosta treba da posvijetli. Šavova sam imala puno. Još osjetim da me lagano zaboli kad sjednem nakon 2 mj, ali sam super kako je bilo. U jednom trenutku me počelo dolje sve svrbiti. Isto sam mislila da su gljivice ili nešto, ali je na pregledu dr rekla da mi to sve sad zacjeljuje i da zato svrbi.
Jeja, izdrži još malo.
A Lala, jesam propustila nešto ili još iščekuje?
Hej, evo me….nikakvih naznaka da bi malecka htjela van :). Ono standard, pritisak dolje, noge me bole ali ništa drugo. Bar mi je od atb se malo nos i kasalj smirio pa sam se čak i naspavala ako izuzmem par piškenja i grmljavinu koja me pred jutro probudila.
Jučer bila s malom u west gateu, ovaj vikend su dani mama, beba i trudnica ali nisam ništa kupovala jer sve imamo kaj treba, više smo išle gledati maloj za rođendan kaj bi (ovaj mjesec 27-og joj je).
Ne znam kaj ćemo danas, vani lijeva, mm je otišao sinoć u daruvar da još mami doveze i pomogne kaj treba pa se nadam da će mala pričekati do nedjelje da se vrati. Rekla sam mu, ako kaj krene, sjedaj u mamin auto i vraćaj se.
Oo evo te 😁 njoj je dobro u trbuscicu, ne zuri joj se 😁 a kako tlak? Jel ti bolje ista?
Kad mjerim svojim tlakomjetom oko 133/88 se vrti e sad, koliko je lazljiv ….😁.
Ova juzina me danas ubi, zbrcka mi je u glavi, cak sam jos popodne sat vremena odspavala
Joj da ti digitalni tlakomjeri su totalno sumnjivi 🙄
Ovdje je fakat pustos, nema se kaj ujutro uz kavu citati, niti uz veceru 🙄.
Sad me frendica naspotala kaj sam opet otisla daleko od kuce tj u west gate ali jbt kaj cu doma s malom, ona puna energije, nece u city, nece u king cross ni u ove blize igraonice a nije bas da i mogu, tj.usudim se voziti. Ovako, sjednemo na bus i odemo. Ako kaj krene, zovem taksi, doma po stvari i u bolnicu.
Nego, koji su vam bili simptomi da porod krece, osim standardno ispadanja cepa ili pucanja vodenjaka?
Ja nisam imala nikakvih simptopa osim vodenjaka. Nit trudova, nit ciscenja, nit sluznog cepa, bas nist 🤷
Tu smo negdje da 😊 jesam od pocetka, nikad ju nisam budila za hranjenje aman bas nikad, ona meni zna po 9,10,11,12h odspavati u komadu nekida je odspavala 12h ja u soku ono dijete moje jesi ti gladno 🤪🤪🤪 oko 22h je bila jela u ponoc zaspala drugi dan se budila u 12h 😁😁 ja u soku al to me pocasti katkad.. Pa sad ujutro mi popije 180ml poslje 120,150 ili 180 kako kada ne pisem pa nezz koliko dnevno popije al sigurno oko 800ml
Sortiraj odgovore
Najstariji