Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Studeni 2019. 11:35

Jel Zara rodila? Nejavlja se 🤔🤔 nezz ko je na wacu al ovdje brate mili skoro zive duse 🙄🙄 pa gdje se ljudici? Nopobo nam je osla u ljetne i mi sto smo ostale bi mogle ionako da gori nema ko odg 😣😣

• Noemi1
    16. Studeni 2019. 11:48

october30

Ja nisam imala lineu negru uopce, a ni strije nisam dobila, pred kraj mi je bas jako bila zategnuta koza oko pupka tako da sam imala osjecaj kao da je utrnuta.
    Bas sam se vagala jucer, na porodu otislo 10 kg 😲 tako da sam 5 kg do stare tezine… Al imam barem 10 viska od prije 😁 Kazu da dojenje pomaze mrsavljenju pa samo neka ona meni siki svakih sat vremena.
    Htjela sam vas pitat za savove, mene nisu rezali, imam par savova sto sam popucala, patronazna mi je rekla da treba izbjegavat sjedenje direkt na savove nego vise bocno, na guzicu… Meni nezgodno dojit lezeci ko u bolnici, tako da vecinom dojim sjedeci i to svakako se namjestam dok joj pogodim polozaj ali uglavnom je pritisak na savove. Sad me pocelo onako kao zatezat malo i svrbuckat… Jel to znaci da zarasta ili je iritirano? Kad su vam konci otisli? U biti to nisu ni konci nego ko spaga tanka neka… Rekla ja muzu da mi poslika 😁

E meni ti je negdje 8.dan nakon poroda ispao konac. Moze ti bit da je od sjedenja tako pa ti smeta ili neke gljivice 🤔 ja sam isto sjedila cijelo vrijeme poslje zato sto me nije smetalo i isto me tak peckalo, svrbilo pa mi je gin dala vaginalete.  Boome je tebi dosta kilograma oslo na porodu 👍 

• Noemi1
    16. Studeni 2019. 11:49

ayla

Noemi1

ayla

Vec se 2h pokušavam prijaviti na ovo cudo 🙄🙄 iz 100-tog puta napokon…
    Jeja mi se vec pripali di si, a ti jos u komadu.. Bas je vrijeme uzas covjek nezna sto bi sam od sebe po ovakvom vremenu, ja sam i depresivna kad je ovako sugavo vrijeme 🥴🥴🥴
    Mala se probudila jer ju nosic patio nezzz el ona naucila da joj da ja svaki dan ocistim ili sta 🤔 usisavac taman spremim njoj nos zacepljen 😵😵🤯🤯 i onda svaki dan jasem preko njega taman cekam kad cu zapeti i jos pasti 🙄🙄

Jao ni ja ne volim ovo vrijeme. Kad nema sunca, neda mi se nist 😑 zato ja popalim sva svjetla u kuci, falii mi svjetlosti 😁a ovo za usisavanje ti ne znam rec, kad ja bas ne koristim. Par puta sam samo, pa ne znam jel se mogu naviknut ili je to tak da ima cesce zacepljen nosic 🤔

Ja stedim struju 😂😂😂 men ne fali svjetlost samo ljepo vrijeme, mozda jok zbog centralnog grijanja zrak suh pa zato zacepljen 🙄🙄 i kad ostavim prozor na kip da ima zraka opet joj zacepljen 😣😣

😯 a valjda bude proslo brzo to s nosicem

october30
    16. Studeni 2019. 11:53

Noemi pa kad je mala bila skoro 4 kg, galoni plodne vode 😁... I bolnicka hrana 😉

• Noemi1

ayla

Jel Zara rodila? Nejavlja se 🤔🤔 nezz ko je na wacu al ovdje brate mili skoro zive duse 🙄🙄 pa gdje se ljudici? Nopobo nam je osla u ljetne i mi sto smo ostale bi mogle ionako da gori nema ko odg 😣😣

Uh ima cura na wacu, stvarno. Jes ti osposobila mob za igrice da dodjes 😜 da nema vas jos par tu, ne bi ni ja dolazila (venus, luce, lolly, aurora, ti, kengurica, jeja) i ne znam jesam kog zab. Ako jesam, sorkaac 😃 al ti mi tamo najvise falis 😩 
    Zara nam je rodila u srijedu, bila je na carskom 😊 sad se oporavlja, ne pise bas cesto ni tamo. Sigurno se bavi s bebicom 🤗

• Noemi1

E lalu sam zab, al na kratkoo 😃ipak sam se sjetila

• Noemi1
    16. Studeni 2019. 11:54

I october sam zab 😂

• Noemi1
    16. Studeni 2019. 11:55

october30

Noemi pa kad je mala bila skoro 4 kg, galoni plodne vode 😁… I bolnicka hrana 😉

Ahaa, a meni samo 6 otislo 😭😭 haha al sam ja uz bolnicku imala i od kuce hranu. Meni to bilo malo. Jos i od cimerice znala uzet kad nije htjela 🙈

october30
    16. Studeni 2019. 11:56

Ayla kako ti je vena? Moje su super, bolje nego prije poroda, al imam jednu tocku s unutarnje strane desnog bedra sto me bolucka i crveni se malo, moguce da se upalila na tom jednom dijelu

16. Studeni 2019. 12:10

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Vec se 2h pokušavam prijaviti na ovo cudo 🙄🙄 iz 100-tog puta napokon…
    Jeja mi se vec pripali di si, a ti jos u komadu.. Bas je vrijeme uzas covjek nezna sto bi sam od sebe po ovakvom vremenu, ja sam i depresivna kad je ovako sugavo vrijeme 🥴🥴🥴
    Mala se probudila jer ju nosic patio nezzz el ona naucila da joj da ja svaki dan ocistim ili sta 🤔 usisavac taman spremim njoj nos zacepljen 😵😵🤯🤯 i onda svaki dan jasem preko njega taman cekam kad cu zapeti i jos pasti 🙄🙄

Jao ni ja ne volim ovo vrijeme. Kad nema sunca, neda mi se nist 😑 zato ja popalim sva svjetla u kuci, falii mi svjetlosti 😁a ovo za usisavanje ti ne znam rec, kad ja bas ne koristim. Par puta sam samo, pa ne znam jel se mogu naviknut ili je to tak da ima cesce zacepljen nosic 🤔

Ja stedim struju 😂😂😂 men ne fali svjetlost samo ljepo vrijeme, mozda jok zbog centralnog grijanja zrak suh pa zato zacepljen 🙄🙄 i kad ostavim prozor na kip da ima zraka opet joj zacepljen 😣😣

😯 a valjda bude proslo brzo to s nosicem

Nadam se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.