Moja linea je ko ugalj crna. I sad mi je i sredina trbuha crna (ne znam jel to ima veze sto mi je pocrnio trbuh na moru). Ko da se rastegnuta pocrnjela koža sad stisla i jos je crnija.
Koliko dugo vam je ostala linea negra na stomaku?
Ja ju nisam imala al ako je bila ispod pupka ja ju nisam vidla 😂😂😂
😂😂😂😂 🙈
Mene sad ispod jezika boli kao da su krajnici 🙄🙄🙄 majko moja mila dobivam proliv vise od svega 🤯🤯🤯🤯🤯🤯
Di je jeja? Jel se nes dogadja kod nje 🤔
Vidis da moguce
🤔 poslat cemo nekog da ju nadje 😁
Mene sad ispod jezika boli kao da su krajnici 🙄🙄🙄 majko moja mila dobivam proliv vise od svega 🤯🤯🤯🤯🤯🤯
Ma krajnici su iza u grlu 😁 ak je ispod jezika ne sekiraj se, to je afta il tak nes 😁 nemoj bit hipohondar 😊 nije sve tako crno ko tvoja sveki 😜
Ma krajnici su iza u grlu 😁 ak je ispod jezika ne sekiraj se, to je afta il tak nes 😁 nemoj bit hipohondar 😊 nije sve tako crno ko tvoja sveki 😜
S vanjske strane vece jabucice.. Vise nezz esam li fakat umisljeni bolesnik ili mi je to stvarno 🙄🙄 mislim da cu posjetit psihica 🙈
Di je jeja? Jel se nes dogadja kod nje 🤔
Vidis da moguce
🤔 poslat cemo nekog da ju nadje 😁
Interpol 😂
Kad ste dobile strije? Ja cijelo vrijeme mažem elancyl 2x dnevno i nijedne striije na trbušini za koju svi kažu da je ogromna i to mi je jedino i naraslo. Pred par dana sam dobila 3 strije na bedru gdi se nisam mazala a bome ni udebljala..
Sortiraj odgovore
Najstariji