Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    16. Studeni 2019. 00:55

Moja linea je ko ugalj crna. I sad mi je i sredina trbuha crna (ne znam jel to ima veze sto mi je pocrnio trbuh na moru). Ko da se rastegnuta pocrnjela koža sad stisla i jos je crnija.

• Noemi1
    16. Studeni 2019. 01:40

ayla

Venus

Koliko dugo vam je ostala linea negra na stomaku?

Ja ju nisam imala al ako je bila ispod pupka ja ju nisam vidla 😂😂😂

😂😂😂😂 🙈

• Noemi1
    16. Studeni 2019. 01:41

Di je jeja? Jel se nes dogadja kod nje 🤔

16. Studeni 2019. 01:55

Noemi1

Vidis da moguce 

16. Studeni 2019. 01:58

Mene sad ispod jezika boli kao da su krajnici 🙄🙄🙄 majko moja mila dobivam proliv vise od svega 🤯🤯🤯🤯🤯🤯

• Noemi1
    16. Studeni 2019. 02:16

ayla

Noemi1

Vidis da moguce

🤔 poslat cemo nekog da ju nadje 😁

• Noemi1
    16. Studeni 2019. 02:19

ayla

Mene sad ispod jezika boli kao da su krajnici 🙄🙄🙄 majko moja mila dobivam proliv vise od svega 🤯🤯🤯🤯🤯🤯

Ma krajnici su iza u grlu 😁 ak je ispod jezika ne sekiraj se, to je afta il tak nes 😁 nemoj bit hipohondar 😊 nije sve tako crno ko tvoja sveki 😜

16. Studeni 2019. 02:28

Noemi1

ayla

Ma krajnici su iza u grlu 😁 ak je ispod jezika ne sekiraj se, to je afta il tak nes 😁 nemoj bit hipohondar 😊 nije sve tako crno ko tvoja sveki 😜

S vanjske strane vece jabucice.. Vise nezz esam li fakat umisljeni bolesnik ili mi je to stvarno 🙄🙄 mislim da cu posjetit psihica 🙈

16. Studeni 2019. 02:29

Noemi1

ayla

Noemi1

Vidis da moguce

🤔 poslat cemo nekog da ju nadje 😁

Interpol 😂

nutrizone
    16. Studeni 2019. 09:17

Kad ste dobile strije? Ja cijelo vrijeme mažem elancyl 2x dnevno i nijedne striije na trbušini za koju svi kažu da je ogromna i to mi je jedino i naraslo. Pred par dana sam dobila 3 strije na bedru gdi se nisam mazala a bome ni udebljala.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.