Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    10. Studeni 2019. 00:09

Sretno October 🥰💕

Frajla
    10. Studeni 2019. 00:48

I meni puko vodenjak 
    Ajd pogledajte mjesec pa mi javite u kom je stanju 🤣
    Jeja ajmo, sta se ceka
    Nadam se da cu roditi prije nego budete pile kavu, bar neomi 🤪
    Za sada samo neki lagani trudici
    Skupila de odmah u bolnicu jer je oso oko 10, pa smo zvali susjeda da malog pripazi, u neko gluho doba noci bi mi bilo glupo gnjaviti ga, pa bi morali malog buditi
    Al majke ti dok su me ispregledali, pa jel curi ili ne curi ili u sumi....pa na kraju curi, pa dok su me naboli, tek sam sad muza uspila kuci poslati

Frajla
    10. Studeni 2019. 00:54

Dohranu planiram od 6 mjeseci, tako sam i s malim
    I to dosta strogo kod mene, sol nije jeo do godine, grickalice isto slabo sta, kukuruzni smoki bez soli i sl
    Sad jede sve generalno, ali uglavnom ce radije izabrati voce od slatkisa....

• Noemi1
    10. Studeni 2019. 01:09

ayla

Noemi1

ayla

Pikulica19

Otpao nam je vec pupčić 🥰🥰🥰🥰🥰…. Ostala sam šokirana doslovno da sam panicno hitnu zvala…

Toliko sam dns u hodu i pokretu da me bilo svugdje u kratkom vremenu i onda sad kad sam se legla mi bas fali citanje 10-20str….. I nekako mi je bilo organiziranije… Bas mi fale ti dani 😔

Superr 😊😊 tako je i mojoj brzo 5 dan reko super da jos se s tim ne zajee 😁😁
    I meni fali uz kaficu citanje, al citam ljetnje bome su se raspisale 😁

Haha e jesu da, totalno sam u zaostatku na ljetnima 😂

Kako ovdje nema nista pa citam tamo, kad ti mislis uvesti kašice, tamo je to sad tema.. Pitanje i za ostale curke

E s 4mj. Odmah planiram, cim budem smjela 😊 i to prvo povrtne pa onda vocne. Imam vec i app za dohranu 😂😂 i neku knjizicu isto, opremila se ja 🤷 a ti kad planiras?

• Noemi1
    10. Studeni 2019. 01:11

october30

Cure osla moja voda filmski… Cak sam i cula kad je puklo 🤣 Odoh ja lagano u bolnicu…

Ajmeeee supeeeer 😁😁😁😁😁 neces nam zaru docekaat 😮 jaoo sretnoo, javljaj nam stanjee 😊

• Noemi1
    10. Studeni 2019. 01:14

Frajla

I meni puko vodenjak
    Ajd pogledajte mjesec pa mi javite u kom je stanju 🤣
    Jeja ajmo, sta se ceka
    Nadam se da cu roditi prije nego budete pile kavu, bar neomi 🤪
    Za sada samo neki lagani trudici
    Skupila de odmah u bolnicu jer je oso oko 10, pa smo zvali susjeda da malog pripazi, u neko gluho doba noci bi mi bilo glupo gnjaviti ga, pa bi morali malog buditi
    Al majke ti dok su me ispregledali, pa jel curi ili ne curi ili u sumi….pa na kraju curi, pa dok su me naboli, tek sam sad muza uspila kuci poslati

Hahahaja i ja se nadam da ces se naveliko mazot s bebom, dok se ja naspavam 😜 sretno 🤞🤞

• Noemi1
    10. Studeni 2019. 01:15

Kengurice, October ide u kbc osijek

• Zara88
    10. Studeni 2019. 01:26

october30

Cure osla moja voda filmski… Cak sam i cula kad je puklo 🤣 Odoh ja lagano u bolnicu…

Sretno i da ne traje dugo!

• Kengurica
    10. Studeni 2019. 01:41

Hvala Noemi
    Oho Frajla i tebi sretno! Ti si sad drugorotka pa vjerujem da kad se probudimo si rodila. Mislim budim se svaka dva sata ili manje, al mislim na zadnje jutarnje budjenje ;)

Venus
    10. Studeni 2019. 01:52

Ajme cure 😂😂 sretno
    Mi doslovno sve u grupama radjamo 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.