I meni tako fali ekipa ovdje, neznam sta se desava 😢😢😢
Meni je falila vise ne fali 😂😂😂😂😂😂 jednostavno se covjek navikne 😁😁😁 skinula si nekakvu igricu pa udri po njoj 🤪🤪
Ma igrice mi prebrzo isprazne bateriju 😂
Ja imam jedan samo za igrice 😂😂😂 a na ovom sam sad instalirala posto nisam ovdje 😁
Hahah snasla si se 😀
Tamo imam par igrica i candy crash koji sam inastalirala u 1mj i do 8 mj presla preko 2000 razina 😂😂😂
Hahahhahaha rokas ti bome po tim igricama 😂
Pa jer sam cijelu trudnocu skoro prelezala, prvo nisam imala snage jer sam povracala pa sam samo lezala i povracala 🙄🙄 onda sto sam se krecala je bilo kratko i tad sam se sjebala jer sam se forsirala i onda opet lezanje 😂 i morala sam ubiti dosadu 🤷♀️
A totalno te razumijem. Vjerojatno bi i ja tak 😅
Ayla kako bebica? Kako svekriva? 😂😂😂
Bebica je super, bile uru vrimena u setnji pa ju hranila bila zivcana jer bi spavala pa je zaspala 😊 svekriva 🙄🙄🙄🙄 nemam vise rijeci na njene gluposti 😵😵
Boome duga setnja 👍 aa sto bijaše sa svekrivom 🤔
Tako inace kad odemo 😊 ma neda mi vise ni spominjat ju samo se iznerviram 😵
A steta, hahaja uvijek se nasmijem tvojim dogodovstinama 😂
Ma uzas, polako pucam po savovima tako da bih uskoro mogla eksplodirati 🤯🤯🤯🤯
🤔👂 sluuusam 😂 hahha dovela te do ludila 😕 a ti kad poludis letit ce svi iz kuce pretpostavljam 😂
Otpao nam je vec pupčić 🥰🥰🥰🥰🥰.... Ostala sam šokirana doslovno da sam panicno hitnu zvala...
...
Toliko sam dns u hodu i pokretu da me bilo svugdje u kratkom vremenu i onda sad kad sam se legla mi bas fali citanje 10-20str..... I nekako mi je bilo organiziranije... Bas mi fale ti dani 😔
Otpao nam je vec pupčić 🥰🥰🥰🥰🥰…. Ostala sam šokirana doslovno da sam panicno hitnu zvala…
…
Toliko sam dns u hodu i pokretu da me bilo svugdje u kratkom vremenu i onda sad kad sam se legla mi bas fali citanje 10-20str….. I nekako mi je bilo organiziranije… Bas mi fale ti dani 😔
Daa, i meni fali kad ustanem u podne, vec se znalo skupit ohoho stranica. A sad. Niist 😣
Pikulice lenta ti vise ne valja 😜
Otpao nam je vec pupčić 🥰🥰🥰🥰🥰…. Ostala sam šokirana doslovno da sam panicno hitnu zvala…
…
Toliko sam dns u hodu i pokretu da me bilo svugdje u kratkom vremenu i onda sad kad sam se legla mi bas fali citanje 10-20str….. I nekako mi je bilo organiziranije… Bas mi fale ti dani 😔
Daa, i meni fali kad ustanem u podne, vec se znalo skupit ohoho stranica. A sad. Niist 😣
Pikulice lenta ti vise ne valja 😜
E a bas ju isla sredit i zaboravila jer sam odlutala u mislima 🙈
I meni tako fali ekipa ovdje, neznam sta se desava 😢😢😢
Meni je falila vise ne fali 😂😂😂😂😂😂 jednostavno se covjek navikne 😁😁😁 skinula si nekakvu igricu pa udri po njoj 🤪🤪
Ma igrice mi prebrzo isprazne bateriju 😂
Ja imam jedan samo za igrice 😂😂😂 a na ovom sam sad instalirala posto nisam ovdje 😁
Hahah snasla si se 😀
Tamo imam par igrica i candy crash koji sam inastalirala u 1mj i do 8 mj presla preko 2000 razina 😂😂😂
Hahahhahaha rokas ti bome po tim igricama 😂
Pa jer sam cijelu trudnocu skoro prelezala, prvo nisam imala snage jer sam povracala pa sam samo lezala i povracala 🙄🙄 onda sto sam se krecala je bilo kratko i tad sam se sjebala jer sam se forsirala i onda opet lezanje 😂 i morala sam ubiti dosadu 🤷♀️
A totalno te razumijem. Vjerojatno bi i ja tak 😅
A s necim moras skratiti vrijeme 😁
Bebica je super, bile uru vrimena u setnji pa ju hranila bila zivcana jer bi spavala pa je zaspala 😊 svekriva 🙄🙄🙄🙄 nemam vise rijeci na njene gluposti 😵😵
🤔👂 sluuusam 😂 hahha dovela te do ludila 😕 a ti kad poludis letit ce svi iz kuce pretpostavljam 😂
🤫 Nece letit al ce goriti 😂😂
…
Superr 😊😊 tako je i mojoj brzo 5 dan reko super da jos se s tim ne zajee 😁😁
I meni fali uz kaficu citanje, al citam ljetnje bome su se raspisale 😁
Ja se danas od 11 pripremam na to da odspavam malo u danu i doslovno nikako 😀 inace moja super uspavana beba me danas zahebaje da izvinete. Doslovno 4 puta kad sam glavom dotakla jastuk danas ona se bas taj tren budila i place trazi cicu 😐 al je zato s muzem slatko spavala na krevetu dok bi ja bila u wcu il nesto obavila... eh eh
I sad kad bi mogla spavat meni zao, pozelim s muzem malo vecerat i tv pogledat, a ne da mi cijeli dan prodje krevet, sisa, krevet sisa i onda spavanje plus sisa svako 3 sata 😂
🤫 Nece letit al ce goriti 😂😂
😂😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji