Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    09. Studeni 2019. 20:53

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Venus

I meni tako fali ekipa ovdje, neznam sta se desava 😢😢😢

Meni je falila vise ne fali 😂😂😂😂😂😂 jednostavno se covjek navikne 😁😁😁 skinula si nekakvu igricu pa udri po njoj 🤪🤪

Ma igrice mi prebrzo isprazne bateriju 😂

Ja imam jedan samo za igrice 😂😂😂 a na ovom sam sad instalirala posto nisam ovdje 😁

Hahah snasla si se 😀

Tamo imam par igrica i candy crash koji sam inastalirala u 1mj i do 8 mj presla preko 2000 razina 😂😂😂

Hahahhahaha rokas ti bome po tim igricama 😂

Pa jer sam cijelu trudnocu skoro prelezala, prvo nisam imala snage jer sam povracala pa sam samo lezala i povracala 🙄🙄 onda sto sam se krecala je bilo kratko i tad sam se sjebala jer sam se forsirala i onda opet lezanje 😂 i morala sam ubiti dosadu 🤷‍♀️

A totalno te razumijem. Vjerojatno bi i ja tak 😅

• Noemi1
    09. Studeni 2019. 20:57

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ayla kako bebica? Kako svekriva? 😂😂😂

Bebica je super, bile uru vrimena u setnji pa ju hranila bila zivcana jer bi spavala pa je zaspala 😊 svekriva 🙄🙄🙄🙄 nemam vise rijeci na njene gluposti 😵😵

Boome duga setnja 👍 aa sto bijaše sa svekrivom 🤔

Tako inace kad odemo 😊 ma neda mi vise ni spominjat ju samo se iznerviram 😵

A steta, hahaja uvijek se nasmijem tvojim dogodovstinama 😂

Ma uzas, polako pucam po savovima tako da bih uskoro mogla eksplodirati 🤯🤯🤯🤯

🤔👂 sluuusam 😂 hahha dovela te do ludila 😕 a ti kad poludis letit ce svi iz kuce pretpostavljam 😂

• Pikulica19
    09. Studeni 2019. 21:19

Otpao nam je vec pupčić 🥰🥰🥰🥰🥰.... Ostala sam šokirana doslovno da sam panicno hitnu zvala...
    ... 
    Toliko sam dns u hodu i pokretu da me bilo svugdje u kratkom vremenu i onda sad kad sam se legla mi bas fali citanje 10-20str..... I nekako mi je bilo organiziranije... Bas mi fale ti dani 😔

• Noemi1
    09. Studeni 2019. 21:21

Pikulica19

Otpao nam je vec pupčić 🥰🥰🥰🥰🥰…. Ostala sam šokirana doslovno da sam panicno hitnu zvala…

Toliko sam dns u hodu i pokretu da me bilo svugdje u kratkom vremenu i onda sad kad sam se legla mi bas fali citanje 10-20str….. I nekako mi je bilo organiziranije… Bas mi fale ti dani 😔

Daa, i meni fali kad ustanem u podne, vec se znalo skupit ohoho stranica. A sad. Niist 😣 
    Pikulice lenta ti vise ne valja 😜

• Pikulica19
    09. Studeni 2019. 21:31

Noemi1

Pikulica19

Otpao nam je vec pupčić 🥰🥰🥰🥰🥰…. Ostala sam šokirana doslovno da sam panicno hitnu zvala…

Toliko sam dns u hodu i pokretu da me bilo svugdje u kratkom vremenu i onda sad kad sam se legla mi bas fali citanje 10-20str….. I nekako mi je bilo organiziranije… Bas mi fale ti dani 😔

Daa, i meni fali kad ustanem u podne, vec se znalo skupit ohoho stranica. A sad. Niist 😣
    Pikulice lenta ti vise ne valja 😜

E a bas ju isla sredit i zaboravila jer sam odlutala u mislima 🙈

09. Studeni 2019. 21:53

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Venus

I meni tako fali ekipa ovdje, neznam sta se desava 😢😢😢

Meni je falila vise ne fali 😂😂😂😂😂😂 jednostavno se covjek navikne 😁😁😁 skinula si nekakvu igricu pa udri po njoj 🤪🤪

Ma igrice mi prebrzo isprazne bateriju 😂

Ja imam jedan samo za igrice 😂😂😂 a na ovom sam sad instalirala posto nisam ovdje 😁

Hahah snasla si se 😀

Tamo imam par igrica i candy crash koji sam inastalirala u 1mj i do 8 mj presla preko 2000 razina 😂😂😂

Hahahhahaha rokas ti bome po tim igricama 😂

Pa jer sam cijelu trudnocu skoro prelezala, prvo nisam imala snage jer sam povracala pa sam samo lezala i povracala 🙄🙄 onda sto sam se krecala je bilo kratko i tad sam se sjebala jer sam se forsirala i onda opet lezanje 😂 i morala sam ubiti dosadu 🤷‍♀️

A totalno te razumijem. Vjerojatno bi i ja tak 😅

A s necim moras skratiti vrijeme 😁

09. Studeni 2019. 21:54

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Bebica je super, bile uru vrimena u setnji pa ju hranila bila zivcana jer bi spavala pa je zaspala 😊 svekriva 🙄🙄🙄🙄 nemam vise rijeci na njene gluposti 😵😵

🤔👂 sluuusam 😂 hahha dovela te do ludila 😕 a ti kad poludis letit ce svi iz kuce pretpostavljam 😂

🤫 Nece letit al ce goriti 😂😂

09. Studeni 2019. 21:57

Pikulica19

Superr 😊😊 tako je i mojoj brzo 5 dan reko super da jos se s tim ne zajee 😁😁
    I meni fali uz kaficu citanje, al citam ljetnje bome su se raspisale 😁

Venus
    09. Studeni 2019. 22:08

Ja se danas od 11 pripremam na to da odspavam malo u danu i doslovno nikako 😀 inace moja super uspavana beba me danas zahebaje da izvinete. Doslovno 4 puta kad sam glavom dotakla jastuk danas ona se bas taj tren budila i place trazi cicu 😐 al je zato s muzem slatko spavala na krevetu dok bi ja bila u wcu il nesto obavila... eh eh
    I sad kad bi mogla spavat meni zao, pozelim s muzem malo vecerat i tv pogledat, a ne da mi cijeli dan prodje krevet, sisa, krevet sisa i onda spavanje plus sisa svako 3 sata 😂

• Noemi1
    09. Studeni 2019. 22:51

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

🤫 Nece letit al ce goriti 😂😂

😂😂😂😂😂😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.