I meni tako fali ekipa ovdje, neznam sta se desava 😢😢😢
Meni je falila vise ne fali 😂😂😂😂😂😂 jednostavno se covjek navikne 😁😁😁 skinula si nekakvu igricu pa udri po njoj 🤪🤪
Ma meni je malo i nostalgija prema onim zadnjim trudnickim danima, kad sam ovdje s uzbudjenjem iscekivala taj porod (ne znajuci sta me ceka 😅) 😃
Al sad je ljepse s bebicom u narucju svakako ☺️
Meni je falila vise ne fali 😂😂😂😂😂😂 jednostavno se covjek navikne 😁😁😁 skinula si nekakvu igricu pa udri po njoj 🤪🤪
Ma igrice mi prebrzo isprazne bateriju 😂
Cure koje su rodile, čestitam! Dinah, baš mi je lijepo čitati tvoje iskustvo. Drugačije potpuno od forsiranja u bolnici koje sam ja doživjela.
Kod nas aktivno po cijeli dan. Beban ima dane kada po danu jedva da spava pa budem strgana. Danas ga opet grčevi hvataju. Trudim se svaki dan s njim van,osim kad kiša lupa, a neki dan sam čak uspjela i popiti kavu s frendicom. Inače nema stajanja kad smo u šetnji, odmah se budi. Ima senzor u guzici.
Sljedeći tjedan nas čeka cijepljenje pa se nadam da neće imati nekih jačih reakcija.
Cure koje se oporavljaju od carskog, držite se. Mene još boli od poroda (vaginalnog), a skoro 2 mj prošlo. Rekla mi je ginekologica da će potrajati...
Ma meni je malo i nostalgija prema onim zadnjim trudnickim danima, kad sam ovdje s uzbudjenjem iscekivala taj porod (ne znajuci sta me ceka 😅) 😃
Al sad je ljepse s bebicom u narucju svakako ☺️
A to svakako da je ljepse 😁 al nekad i treba malo drustva da se ne padne u depresiju sto je lako od iste rutine svaki dan
Ja imam jedan samo za igrice 😂😂😂 a na ovom sam sad instalirala posto nisam ovdje 😁
Ayla kako bebica? Kako svekriva? 😂😂😂
Bebica je super, bile uru vrimena u setnji pa ju hranila bila zivcana jer bi spavala pa je zaspala 😊 svekriva 🙄🙄🙄🙄 nemam vise rijeci na njene gluposti 😵😵
Ja imam jedan samo za igrice 😂😂😂 a na ovom sam sad instalirala posto nisam ovdje 😁
Hahah snasla si se 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji