Ayla kako bebica? Kako svekriva? 😂😂😂
Bebica je super, bile uru vrimena u setnji pa ju hranila bila zivcana jer bi spavala pa je zaspala 😊 svekriva 🙄🙄🙄🙄 nemam vise rijeci na njene gluposti 😵😵
Boome duga setnja 👍 aa sto bijaše sa svekrivom 🤔
I meni tako fali ekipa ovdje, neznam sta se desava 😢😢😢
Meni je falila vise ne fali 😂😂😂😂😂😂 jednostavno se covjek navikne 😁😁😁 skinula si nekakvu igricu pa udri po njoj 🤪🤪
Ma igrice mi prebrzo isprazne bateriju 😂
Ja imam jedan samo za igrice 😂😂😂 a na ovom sam sad instalirala posto nisam ovdje 😁
Hahah snasla si se 😀
Tamo imam par igrica i candy crash koji sam inastalirala u 1mj i do 8 mj presla preko 2000 razina 😂😂😂
Bebica je super, bile uru vrimena u setnji pa ju hranila bila zivcana jer bi spavala pa je zaspala 😊 svekriva 🙄🙄🙄🙄 nemam vise rijeci na njene gluposti 😵😵
Tako inace kad odemo 😊 ma neda mi vise ni spominjat ju samo se iznerviram 😵
Meni je falila vise ne fali 😂😂😂😂😂😂 jednostavno se covjek navikne 😁😁😁 skinula si nekakvu igricu pa udri po njoj 🤪🤪
Ja imam jedan samo za igrice 😂😂😂 a na ovom sam sad instalirala posto nisam ovdje 😁
Hahah snasla si se 😀
Tamo imam par igrica i candy crash koji sam inastalirala u 1mj i do 8 mj presla preko 2000 razina 😂😂😂
Hahahhahaha rokas ti bome po tim igricama 😂
Kod mene se nista ne desava, tu i tamo me stegne i probode dolje i to je to.
Standardno u pripremama ako ostanem u ponedjeljak; danas promjena posteljine, brisanje prasine, pranje sanitarija, pranje kose i dio depiliranja. Sutra ostatak depiliranja i sauganje s tim da jos ujutro moramo ici kupiti poklon za rockas na koji mala ide popodne sa mm plus kuhanje da imaju za svaki slucaj.
I meni fali citanje beskrajnih stranica ovdje ali vjerujem da su sad mame zaposlene. Mislim da ni ja, kad rodim, uz dvoje djece vise necu stizati.
A steta, hahaja uvijek se nasmijem tvojim dogodovstinama 😂
Cure drage,nisam uspjela ranije javiti,jucer 7.11. nam je u 05:30 stigla mala princeza💖🥰nije nesto dugo trajalo i sve je uredu..sad uzivamo skupa i mama se oporavlja😊
Cestitam!! Brz oporavak
😊 😊
Hahah snasla si se 😀
Hahahhahaha rokas ti bome po tim igricama 😂
Pa jer sam cijelu trudnocu skoro prelezala, prvo nisam imala snage jer sam povracala pa sam samo lezala i povracala 🙄🙄 onda sto sam se krecala je bilo kratko i tad sam se sjebala jer sam se forsirala i onda opet lezanje 😂 i morala sam ubiti dosadu 🤷♀️
Kod mene se nista ne desava, tu i tamo me stegne i probode dolje i to je to.
Standardno u pripremama ako ostanem u ponedjeljak; danas promjena posteljine, brisanje prasine, pranje sanitarija, pranje kose i dio depiliranja. Sutra ostatak depiliranja i sauganje s tim da jos ujutro moramo ici kupiti poklon za rockas na koji mala ide popodne sa mm plus kuhanje da imaju za svaki slucaj.
I meni fali citanje beskrajnih stranica ovdje ali vjerujem da su sad mame zaposlene. Mislim da ni ja, kad rodim, uz dvoje djece vise necu stizati.
Ti samo cistis 🤪🤪🤪 ja nez kako ti se rači 🙈🙈🙈 ma stizem ja sve samo sto se ovdje raspalo pa izgubih volju, prije sam do 2,3 ujutro tipkala kad je curka bila u najljepsim snovima
A steta, hahaja uvijek se nasmijem tvojim dogodovstinama 😂
Ma uzas, polako pucam po savovima tako da bih uskoro mogla eksplodirati 🤯🤯🤯🤯
Sortiraj odgovore
Najstariji