Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    09. Studeni 2019. 18:35

ayla

Noemi1

Ayla kako bebica? Kako svekriva? 😂😂😂

Bebica je super, bile uru vrimena u setnji pa ju hranila bila zivcana jer bi spavala pa je zaspala 😊 svekriva 🙄🙄🙄🙄 nemam vise rijeci na njene gluposti 😵😵

Boome duga setnja 👍 aa sto bijaše sa svekrivom 🤔

09. Studeni 2019. 18:36

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Venus

I meni tako fali ekipa ovdje, neznam sta se desava 😢😢😢

Meni je falila vise ne fali 😂😂😂😂😂😂 jednostavno se covjek navikne 😁😁😁 skinula si nekakvu igricu pa udri po njoj 🤪🤪

Ma igrice mi prebrzo isprazne bateriju 😂

Ja imam jedan samo za igrice 😂😂😂 a na ovom sam sad instalirala posto nisam ovdje 😁

Hahah snasla si se 😀

Tamo imam par igrica i candy crash koji sam inastalirala u 1mj i do 8 mj presla preko 2000 razina 😂😂😂

09. Studeni 2019. 18:38

Noemi1

ayla

Noemi1

Bebica je super, bile uru vrimena u setnji pa ju hranila bila zivcana jer bi spavala pa je zaspala 😊 svekriva 🙄🙄🙄🙄 nemam vise rijeci na njene gluposti 😵😵

Tako inace kad odemo 😊 ma neda mi vise ni spominjat ju samo se iznerviram 😵

• Noemi1
    09. Studeni 2019. 19:00

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Venus

Meni je falila vise ne fali 😂😂😂😂😂😂 jednostavno se covjek navikne 😁😁😁 skinula si nekakvu igricu pa udri po njoj 🤪🤪

Ja imam jedan samo za igrice 😂😂😂 a na ovom sam sad instalirala posto nisam ovdje 😁

Hahah snasla si se 😀

Tamo imam par igrica i candy crash koji sam inastalirala u 1mj i do 8 mj presla preko 2000 razina 😂😂😂

Hahahhahaha rokas ti bome po tim igricama 😂

• Jeja4
    09. Studeni 2019. 19:01

Kod mene se nista ne desava, tu i tamo me stegne i probode dolje i to je to.
    Standardno u pripremama ako ostanem u ponedjeljak; danas promjena posteljine, brisanje prasine, pranje sanitarija, pranje kose i dio depiliranja. Sutra ostatak depiliranja i sauganje s tim da jos ujutro moramo ici kupiti poklon za rockas na koji mala ide popodne sa mm plus kuhanje da imaju za svaki slucaj.
    I meni fali citanje beskrajnih stranica ovdje ali vjerujem da su sad mame zaposlene. Mislim da ni ja, kad rodim, uz dvoje djece vise necu stizati.

• Noemi1
    09. Studeni 2019. 19:01

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

A steta, hahaja uvijek se nasmijem tvojim dogodovstinama 😂

• Marijaa.Ika
    09. Studeni 2019. 19:29

mommy_V

Cure drage,nisam uspjela ranije javiti,jucer 7.11. nam je u 05:30 stigla mala princeza💖🥰nije nesto dugo trajalo i sve je uredu..sad uzivamo skupa i mama se oporavlja😊

Cestitam!! Brz oporavak
    😊 😊 

09. Studeni 2019. 19:53

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Venus

Hahah snasla si se 😀

Hahahhahaha rokas ti bome po tim igricama 😂

Pa jer sam cijelu trudnocu skoro prelezala, prvo nisam imala snage jer sam povracala pa sam samo lezala i povracala 🙄🙄 onda sto sam se krecala je bilo kratko i tad sam se sjebala jer sam se forsirala i onda opet lezanje 😂 i morala sam ubiti dosadu 🤷‍♀️

09. Studeni 2019. 19:56

Jeja4

Kod mene se nista ne desava, tu i tamo me stegne i probode dolje i to je to.
    Standardno u pripremama ako ostanem u ponedjeljak; danas promjena posteljine, brisanje prasine, pranje sanitarija, pranje kose i dio depiliranja. Sutra ostatak depiliranja i sauganje s tim da jos ujutro moramo ici kupiti poklon za rockas na koji mala ide popodne sa mm plus kuhanje da imaju za svaki slucaj.
    I meni fali citanje beskrajnih stranica ovdje ali vjerujem da su sad mame zaposlene. Mislim da ni ja, kad rodim, uz dvoje djece vise necu stizati.

Ti samo cistis 🤪🤪🤪 ja nez kako ti se rači 🙈🙈🙈 ma stizem ja sve samo sto se ovdje raspalo pa izgubih volju, prije sam do 2,3 ujutro tipkala kad je curka bila u najljepsim snovima

09. Studeni 2019. 19:57

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

A steta, hahaja uvijek se nasmijem tvojim dogodovstinama 😂

Ma uzas, polako pucam po savovima tako da bih uskoro mogla eksplodirati 🤯🤯🤯🤯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.