Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    08. Studeni 2019. 14:33

Pikulice nitko me nije pregledavao, mene je pocelo bolit u bolnici u dnu ledja nakon 3 dana mozda, al mozda prije nisam osjetila od jakih voltarena i boli od reza... pitat cu sve gin kad budem isla na pregled

Aurora to su bas posebna mila bica, nas muzjak ce sad napunit 9 godina i sve je s nama prosao, i meni je clan obitelji i posebna je to relacija i ljubav. A dvije zenkice sto su nam uginule su bile udomljene iz udruge Mrkvica i obje su bile izbacene na cestu, bolezljive i istraumatizirane. Nemojte ga poklanjati, on vam je clan obitelji, i bit ce mu lakse ako ga i malo zanemarite u pocetku nego da ga date nekome i digente ruke od njega.🚝🚙

Venus
    08. Studeni 2019. 14:34

Slucajno sam ove autice stavila 🤨

Frajla
    08. Studeni 2019. 14:52

Noemi1

Frajla

Aurora87

Frajla

Noemi1

lala3

Terminuse moje 😊 kad nam je pun mjesec da mi sve zavrsimo sa trudnocama? 🙃..

Mislim da je 12.iduci, da sam isla gledat kad su radjale cure prosli mj. 😂 eto, jos par dana i evo vas 😃

Ja sam jucer otvorila kladionicu
    Muz kaze 14.11 🤪

Hehe, i mi smo otvorili kladionicu i ja pogodila🤣. Slusao me jos u trbuhu❤😁

Uh, ja sam rekla 9., a sad me ipak malo frka 🙈

Cekaajte, ocu i ja sudjelovat 😂 ja kazem 13. 😂

Prodano 😆
    Vise volim neparne brojeve
    13 sam krenula s muzem i vjencali smo se isto 13😁

• Jeja4
    08. Studeni 2019. 14:57

Noemi1

Jeja, stigla je Manich kuci u ponedjeljak. Dobro su i ona i Liam, on nema zuticu vise, sve je ok 😊

Super, hvala Bogu da je ssve ok 😊

• ReginaP
    08. Studeni 2019. 15:40

Uuuu jos malo i kraj liste 🥰 jedva čekam da dodju sve bebice

• ReginaP
    08. Studeni 2019. 17:23

Aurora87

Ovaj moj malac je prava opasnost. Mlijeko sprica iz obje sise na sve strane i sta da mu radim, drugih sisa nemam i mora se nauciti tako jesti, a vec sam spomenila da se ja nagnem unazad i to je jedini nacin kako ja mogu ublaziti te vodoskoke. I place li ga place jer sprica i istovremeno gura ruke u usta. Nakon borbe od15-20 min ja zamracim i odem po posudicu da se izdojim pa cu ga na zlicu hraniti…vratim se i ajd dat cu mu jos jednu priliku i evo ga sisa kao da nikad nista bilo nije. Odjednom sisa valja😁. Lopuza moja❤

Meni iz lijeve sprica pa se prvo malo izdojim i onda se zavalim pa mu bude podnosljivo 😅 tek sam neki dan skuzila koliko sprica kad se odmaknuo, a spricanje nastavilo jos 15ak sekundi

• Noemi1
    08. Studeni 2019. 17:55

Frajla

Noemi1

Frajla

Aurora87

Frajla

Noemi1

lala3

Terminuse moje 😊 kad nam je pun mjesec da mi sve zavrsimo sa trudnocama? 🙃..

Mislim da je 12.iduci, da sam isla gledat kad su radjale cure prosli mj. 😂 eto, jos par dana i evo vas 😃

Ja sam jucer otvorila kladionicu
    Muz kaze 14.11 🤪

Hehe, i mi smo otvorili kladionicu i ja pogodila🤣. Slusao me jos u trbuhu❤😁

Uh, ja sam rekla 9., a sad me ipak malo frka 🙈

Cekaajte, ocu i ja sudjelovat 😂 ja kazem 13. 😂

Prodano 😆
    Vise volim neparne brojeve
    13 sam krenula s muzem i vjencali smo se isto 13😁

Ma onda mora i beba stic 13. Ak nis drugo, brzo u Plodine 😂

• Noemi1
    08. Studeni 2019. 17:58

Aurora87

Jel vasi klinci imaju prljave ruke stalno?🙈 Moj mali ima prljavo pod noktima jer me izgrebe kad place pa mu moja koza ostane a ne mogu to ocistiti svojim noktima i ne znam cime bi….a u rukama muce…od podloge za previjanje. I onda stisne sake i ne da mi da mu ocistim pa se stalno borimo🤪

Haha da i moj zna imat tak ispod noktica, pa onda odrezem i isturpijam 😁 joos kad mu stavim bebi puder na prepone, pocnem mu tepat ko da imam curicu, a ne deckica 😅

• Noemi1
    08. Studeni 2019. 17:59

ReginaP

Uuuu jos malo i kraj liste 🥰 jedva čekam da dodju sve bebice

Daa, jos malo 😀😀

Venus
    08. Studeni 2019. 18:56

Aurora imas one u bauhusa itd.kupit ko drvene ogradice, il one ko za djecu zastitne za vrata, mogu bit i zicane, pa si jedan kutak u stanj ogradite samo za njega, a mi smo stavljali one bijele vodilice plasticne preko kablova. Al nasi zeke su se naucili odavno da ne grizu 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.