Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Studeni 2019. 00:43

Zara88

Ja danas bila na pregledu i ocitan mi 1 trud na ctg-u koji nisam ni skuzila. Ugl, dolje se nista ne dogadja. Zatvorena, a beba visoko glavicom tako da u ponedjeljak idem na zadnji pregled, u utorak prijem u bolnici i u srijedu na carski. Eto, stize mi beba u srijedu 😊

😲😲😲 Zasto carski, jesi to prije rekla pa ja zab ilii 🤔 

Venus
    08. Studeni 2019. 01:01

Drage moje, evo bas sam rekla danas tezak dan, bebi grcevi strasni bili i plakanje cetri sata. I evo veceras nam je uginula nasa zekica, kucni ljubimac, dobila zacep danas, isla vetu i dobila terapiju, mazili je, masirali stomacic al je bila preslaba i odjednom. Ja otisla presvuc bebicu u sobu, stavila je spavat, cujem moja zekica dahce, brzo pojurila, uzela je u narucje i uginula mi je u zagrljaju 😢😢😢💔 pretuzni smo i uplakani, ovo nam je druga ljubimica u dvije godine tocno. Imamo jos muskog zekica starog skoro 9godina koji je s nama sve prosao, od fakulteta, zenidbe, bebe...svi zivotini ciklusi
    Nevjerojatno koliko se zavole ta prekrasna draga bica, a ona je bila samo godinu dana s nama 💔

Venus
    08. Studeni 2019. 01:03

I sad mi svi kazu da se ne stresiram zbog mlijeka, da beba bude nervozna ako pije mlijeko nakon moje nervoze i plakanja, a kako necu, lakse mi je ako se sad isplacem 😢 izvadila sam dva smrznuta da otopim za poslije, neznam kako pravilno rukovati sa smrznutim majcinim mlijekom, i koliko moze stajati otopljeno?

• Noemi1
    08. Studeni 2019. 01:45

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Aylaa dii sii? 🙋 caooo hahaha, samo da ti mahnem, nema te dugo 🤔

Tu sam, umorna sva jadna nikakva 😂 sto bi rekli nije mi do zivota 😂😂

Sto je? Beba izmorila a? 🤔

3 noci vec lose spavam ona zaspe ja nikako 🙄🙄🙄 kao da su pripreme za puni mjesec pa poludit cu i sto najgore ujutro se dignem ne nastavim spavati, tokom dana kad hocu malo ubiti oko ona se probudi 🙄🙄 mislim da cu sutra reci muzu da ja ode spavati a on neka bajli ja vise nemrem

A joj, ona dobra a tebi se ne spava. Mogu.mislit, koma 😒 ma uposli muza malo, da odmoris 😊

• Noemi1
    08. Studeni 2019. 01:51

Venus

I sad mi svi kazu da se ne stresiram zbog mlijeka, da beba bude nervozna ako pije mlijeko nakon moje nervoze i plakanja, a kako necu, lakse mi je ako se sad isplacem 😢 izvadila sam dva smrznuta da otopim za poslije, neznam kako pravilno rukovati sa smrznutim majcinim mlijekom, i koliko moze stajati otopljeno?

Ma ne bude beba nervozna ako pije tvoje mlijeko nakon nervoze, nego moze navodno osjetiti da si ti nervozna pa.i ona postat razdrazljivija. 
    Smrzuto mlijeko stavis u hladnjak da se tamo otopi, pa kad se otopi, zagrijes ga pod vodom iz slavine. 
    Bas mi je zao zbog zeke 😢 znam kak je kad imas ljubimca i kad ugine, grozno nesto. Meni je pas nakon 13 god uginuo i to mi je bas bila koma. Mora proc par tjedana da zaboravis..sad imam novog cuku (vec 3god) i isto ga obozavam. 

• Pikulica19
    08. Studeni 2019. 05:01

Venus

Drage zenice cestitkena bebicama 💕🥰

Dinahsuper za porod u vodi, jesi radjala doma ili u nekom centru/bolnici?
    Pikulicenisu normalni s tim ubodima, ja sam dobila spinalnu pred carski, iako je anesteziologica potrefila sve iz prve, meni su ostali bolovi i posljedice ocito. Imam glavobolje redovite zadnje vrijeme, i cim se sagnem malo bebu presvuci dobijem bol tocno od mjesta uboda koj se siri na cijeli donji dio ledja prema slabinama 😑

Ja sam danas cijela bezveze, bebu udarilo grcevi na najjace danas, a tek joj je 18 dana. Od 1 do 4ipo je bar 2 sata proplakala i ostatak kenkala i mucila se. Tek je sad zaspala nakon treceg dojenja i izmedju mene i muza na krevetu. Mene glava razvaljuje i ocu i ja malo zaspati. Narucili smo Tiba kapi i nadam se da ce pomoci

Dok si bila u bolnici dali su te anesteziolozi pregledali i jesi i tamo imala bolove gdje su bili ubodi?? 

08. Studeni 2019. 05:22

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Aylaa dii sii? 🙋 caooo hahaha, samo da ti mahnem, nema te dugo 🤔

Tu sam, umorna sva jadna nikakva 😂 sto bi rekli nije mi do zivota 😂😂

Sto je? Beba izmorila a? 🤔

3 noci vec lose spavam ona zaspe ja nikako 🙄🙄🙄 kao da su pripreme za puni mjesec pa poludit cu i sto najgore ujutro se dignem ne nastavim spavati, tokom dana kad hocu malo ubiti oko ona se probudi 🙄🙄 mislim da cu sutra reci muzu da ja ode spavati a on neka bajli ja vise nemrem

A joj, ona dobra a tebi se ne spava. Mogu.mislit, koma 😒 ma uposli muza malo, da odmoris 😊

Ma uzas 😵😵

• Jeja4
    08. Studeni 2019. 06:59

lala3

Pikulicecestitam, mislim da sam propustila cestitati 💝
    Dinahcestitke, cekamo i tvoje iskustvo..
    Nisam bas u toku s desavanjima, jer i sto procitam nisam vise sigurna jesam li procitala 🙈🙈🙈
    Nekome je pitao za pritisak, sjecam se, 160/110 u perinatoloskoj i od nje na nalazu pise nadzor nad vidokorizicnom trudnocom…. silan nadzor sutradan me poslali kuci… Ne znam ni sama koliko tableta pijem, nisu normalni, ali eto sutra cu vidjeti sta dalje… 😘

Ja sam te pitala za pritisak. To je stvarno previsok da te pustaju kuci, mebi je bio 150/90 pa nisu htjeli riskirati iako je kasnije bio normalan, tj.130/80. Zaboravih kad ti je termin ali sigurno vec jesi u terminu i najbolje je poroditi te da se pritisak spusti tj.vrati u normalu.

• Jeja4
    08. Studeni 2019. 07:03

lala3

Terminuse moje 😊 kad nam je pun mjesec da mi sve zavrsimo sa trudnocama? 🙃..

Mislim da ce kroz koji dan, koliko sam jucer poskicala mjesec vani, lijepo se popunjava 🤣

• Jeja4
    08. Studeni 2019. 07:07

Cure, jel se netko cuo sa Manich, kako je malecki, jesu stigli kuci?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.