Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marijaa.Ika
    07. Studeni 2019. 22:45

Venus

A odmaram, samo smo jednom bili van kratko otkad sam doma, ma patronazna lijepi te velike glupe flaster gaze, al ja to dignem, i stavim samo malu sterilnu gazu, prasak i mrvicu zalijepim, da moze zrak dolazit. Cisto da mi ne dira po odjeci. Stalno zovem muza “da me naprasi” 😂 pa valjda ce brzo bit suho

Bas mi se i frendica zali kako je boli rana, imala je carski prije tj dana.. Ali eto njoj muz bas i nije od neke pomoći, mama joj njegova pomogne. Tako da budi sretna 😊 odmaraj sto vise, ne pregibaj se. Proci ce i to.
    😌 

• Noemi1
    07. Studeni 2019. 23:21

ayla

Noemi1

Aylaa dii sii? 🙋 caooo hahaha, samo da ti mahnem, nema te dugo 🤔

Tu sam, umorna sva jadna nikakva 😂 sto bi rekli nije mi do zivota 😂😂

Sto je? Beba izmorila a? 🤔

lala3
    07. Studeni 2019. 23:22

Terminuse moje 😊 kad nam je pun mjesec da mi sve zavrsimo sa trudnocama? 🙃.. 

lala3
    07. Studeni 2019. 23:24

ayla

Noemi1

Ti si dobri duh foruma, nemoj tako govoriti 🤪

lala3
    07. Studeni 2019. 23:27

Noemi1

Lala sretno sutra na pregledu 🤞

Hvala 💝😘

• Noemi1
    07. Studeni 2019. 23:39

lala3

Terminuse moje 😊 kad nam je pun mjesec da mi sve zavrsimo sa trudnocama? 🙃..

Mislim da je 12.iduci, da sam isla gledat kad su radjale cure prosli mj. 😂 eto, jos par dana i evo vas 😃

• Zara88
    08. Studeni 2019. 00:17

Bok cure.
    Ayla, tekst je svarno lijep bas za pustiti suzu.
    Pikulice, hrabro si ti to podnijela, bravo!
    Dinah, cestitam! Bas mi je drago sto je tako sve dobro proslo!

• Zara88
    08. Studeni 2019. 00:21

Ja danas bila na pregledu i ocitan mi 1 trud na ctg-u koji nisam ni skuzila. Ugl, dolje se nista ne dogadja. Zatvorena, a beba visoko glavicom tako da u ponedjeljak idem na zadnji pregled, u utorak prijem u bolnici i u srijedu na carski. Eto, stize mi beba u srijedu 😊

08. Studeni 2019. 00:40

Noemi1

ayla

Noemi1

Sto je? Beba izmorila a? 🤔

3 noci vec lose spavam ona zaspe ja nikako 🙄🙄🙄 kao da su pripreme za puni mjesec pa poludit cu i sto najgore ujutro se dignem ne nastavim spavati, tokom dana kad hocu malo ubiti oko ona se probudi 🙄🙄 mislim da cu sutra reci muzu da ja ode spavati a on neka bajli ja vise nemrem 

08. Studeni 2019. 00:42

lala3

ayla

Noemi1

Ti si dobri duh foruma, nemoj tako govoriti 🤪

Vise sam duh na forumu 😂😂 bas sam i volju za njega izgubila, vratila sam se gledanju yt-era 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.