A odmaram, samo smo jednom bili van kratko otkad sam doma, ma patronazna lijepi te velike glupe flaster gaze, al ja to dignem, i stavim samo malu sterilnu gazu, prasak i mrvicu zalijepim, da moze zrak dolazit. Cisto da mi ne dira po odjeci. Stalno zovem muza “da me naprasi” 😂 pa valjda ce brzo bit suho
Bas mi se i frendica zali kako je boli rana, imala je carski prije tj dana.. Ali eto njoj muz bas i nije od neke pomoći, mama joj njegova pomogne. Tako da budi sretna 😊 odmaraj sto vise, ne pregibaj se. Proci ce i to.
😌
Aylaa dii sii? 🙋 caooo hahaha, samo da ti mahnem, nema te dugo 🤔
Tu sam, umorna sva jadna nikakva 😂 sto bi rekli nije mi do zivota 😂😂
Sto je? Beba izmorila a? 🤔
Terminuse moje 😊 kad nam je pun mjesec da mi sve zavrsimo sa trudnocama? 🙃..
Ti si dobri duh foruma, nemoj tako govoriti 🤪
Terminuse moje 😊 kad nam je pun mjesec da mi sve zavrsimo sa trudnocama? 🙃..
Mislim da je 12.iduci, da sam isla gledat kad su radjale cure prosli mj. 😂 eto, jos par dana i evo vas 😃
Bok cure.
Ayla, tekst je svarno lijep bas za pustiti suzu.
Pikulice, hrabro si ti to podnijela, bravo!
Dinah, cestitam! Bas mi je drago sto je tako sve dobro proslo!
Ja danas bila na pregledu i ocitan mi 1 trud na ctg-u koji nisam ni skuzila. Ugl, dolje se nista ne dogadja. Zatvorena, a beba visoko glavicom tako da u ponedjeljak idem na zadnji pregled, u utorak prijem u bolnici i u srijedu na carski. Eto, stize mi beba u srijedu 😊
Sto je? Beba izmorila a? 🤔
3 noci vec lose spavam ona zaspe ja nikako 🙄🙄🙄 kao da su pripreme za puni mjesec pa poludit cu i sto najgore ujutro se dignem ne nastavim spavati, tokom dana kad hocu malo ubiti oko ona se probudi 🙄🙄 mislim da cu sutra reci muzu da ja ode spavati a on neka bajli ja vise nemrem
Ti si dobri duh foruma, nemoj tako govoriti 🤪
Vise sam duh na forumu 😂😂 bas sam i volju za njega izgubila, vratila sam se gledanju yt-era
Sortiraj odgovore
Najstariji