Terminuse moje 😊 kad nam je pun mjesec da mi sve zavrsimo sa trudnocama? 🙃..
Mislim da je 12.iduci, da sam isla gledat kad su radjale cure prosli mj. 😂 eto, jos par dana i evo vas 😃
Ja sam jucer otvorila kladionicu
Muz kaze 14.11 🤪
Mislim da je 12.iduci, da sam isla gledat kad su radjale cure prosli mj. 😂 eto, jos par dana i evo vas 😃
Muz kaze 14.11 🤪
Hehe, i mi smo otvorili kladionicu i ja pogodila🤣. Slusao me jos u trbuhu❤😁
Uh, ja sam rekla 9., a sad me ipak malo frka 🙈
Bila na kontroli, kaze dva prsta otvorena, cerviks jos uvijek nije centriran...Uzv protoci u redu, procijenjena tezina 3900... Malo mi je tlak visi, za mojih do sada 100/60 ovih 130/90 je granicno, pustila me kuci ali da pratim tlak
Zadnji pregled u nedjelju ako do tad nista ne bude u utorak hospitalizacija... Tako da Zara88 mozda cemo se druzit 😁
Meni je termin 19.11., predvidjam sljedeci tjedan, negdje 12.11. 😁
Ma tebi ce doci na termin😁
Bas me zanima da li da.....u ponedjeljak opet na pregled pa cemo vidjeti kaj veli 😁
Cesto razmisljam kako ce to sve i kada krenuti, kako ce to sve izgledati i proci.
Jeja, stigla je Manich kuci u ponedjeljak. Dobro su i ona i Liam, on nema zuticu vise, sve je ok 😊
Muz kaze 14.11 🤪
Hehe, i mi smo otvorili kladionicu i ja pogodila🤣. Slusao me jos u trbuhu❤😁
Uh, ja sam rekla 9., a sad me ipak malo frka 🙈
Cekaajte, ocu i ja sudjelovat 😂 ja kazem 13. 😂
Bila na kontroli, kaze dva prsta otvorena, cerviks jos uvijek nije centriran…Uzv protoci u redu, procijenjena tezina 3900… Malo mi je tlak visi, za mojih do sada 100/60 ovih 130/90 je granicno, pustila me kuci ali da pratim tlak
Zadnji pregled u nedjelju ako do tad nista ne bude u utorak hospitalizacija… Tako da Zara88 mozda cemo se druzit 😁
Opaa ekipica ce se skupiti 😁 wohoo
Sortiraj odgovore
Najstariji