Drage zenice cestitke na bebicama 💕🥰
Dinah super za porod u vodi, jesi radjala doma ili u nekom centru/bolnici?
Pikulice nisu normalni s tim ubodima, ja sam dobila spinalnu pred carski, iako je anesteziologica potrefila sve iz prve, meni su ostali bolovi i posljedice ocito. Imam glavobolje redovite zadnje vrijeme, i cim se sagnem malo bebu presvuci dobijem bol tocno od mjesta uboda koj se siri na cijeli donji dio ledja prema slabinama 😑
Ja sam danas cijela bezveze, bebu udarilo grcevi na najjace danas, a tek joj je 18 dana. Od 1 do 4ipo je bar 2 sata proplakala i ostatak kenkala i mucila se. Tek je sad zaspala nakon treceg dojenja i izmedju mene i muza na krevetu. Mene glava razvaljuje i ocu i ja malo zaspati. Narucili smo Tiba kapi i nadam se da ce pomoci
Drage zenice cestitkena bebicama 💕🥰
Dinahsuper za porod u vodi, jesi radjala doma ili u nekom centru/bolnici?
Pikulicenisu normalni s tim ubodima, ja sam dobila spinalnu pred carski, iako je anesteziologica potrefila sve iz prve, meni su ostali bolovi i posljedice ocito. Imam glavobolje redovite zadnje vrijeme, i cim se sagnem malo bebu presvuci dobijem bol tocno od mjesta uboda koj se siri na cijeli donji dio ledja prema slabinama 😑
Ja sam danas cijela bezveze, bebu udarilo grcevi na najjace danas, a tek joj je 18 dana. Od 1 do 4ipo je bar 2 sata proplakala i ostatak kenkala i mucila se. Tek je sad zaspala nakon treceg dojenja i izmedju mene i muza na krevetu. Mene glava razvaljuje i ocu i ja malo zaspati. Narucili smo Tiba kapi i nadam se da ce pomoci
Joj Venus, tebi nikako da tegobe prodju. 😣 prvo tezak porod, pa tezak oporavak, pa sad grcevi 😢 bas mi je zao.. Nadam se da ce vam kapi pomoc 🤞
Hvala Noemi draga, je sastavilo se sve, bar je bebica super osim grceva, danas je patronazna vagala i ima vec 3600, rodjena sa 3010 i na otpustu sa 5 dana imala 2960. Bar sam ponosna da tu super napreduje, a grcevi ce valjda proci cim prije, nadam se 😬
A meni rana svuda lijepo zarasla, osim sto je ostalo zadebljanje na neka 2-3cm reza, al u sredini rezina gdje mi bio neki hematom/ranica jos i dalje curi i svaki dan cistim octenisept, stavljam tyrosur i laganu gazu, i opet ima neka rupica siroka pola centimetra i curi svaki dan, nikako se osusit. Danas mi je rekla patronazna da se javim ginekologici iduci tjedan ako ne prodje. Ne znam od ceg to. Jos sam zavrsila i klavocin jucer
Hvala Noemidraga, je sastavilo se sve, bar je bebica super osim grceva, danas je patronazna vagala i ima vec 3600, rodjena sa 3010 i na otpustu sa 5 dana imala 2960. Bar sam ponosna da tu super napreduje, a grcevi ce valjda proci cim prije, nadam se 😬
A meni rana svuda lijepo zarasla, osim sto je ostalo zadebljanje na neka 2-3cm reza, al u sredini rezina gdje mi bio neki hematom/ranica jos i dalje curi i svaki dan cistim octenisept, stavljam tyrosur i laganu gazu, i opet ima neka rupica siroka pola centimetra i curi svaki dan, nikako se osusit. Danas mi je rekla patronazna da se javim ginekologici iduci tjedan ako ne prodje. Ne znam od ceg to. Jos sam zavrsila i klavocin jucer
Ajde bar beba napreduje lijepo. A grcici ce vec proci 😊a ovo za ranu ne znam, al.bi otisla doktoru da pogleda 🤔 mozda moras vise odmarat? A mozda se nece tako lako osusit dok nije na zraku 🤔
A odmaram, samo smo jednom bili van kratko otkad sam doma, ma patronazna lijepi te velike glupe flaster gaze, al ja to dignem, i stavim samo malu sterilnu gazu, prasak i mrvicu zalijepim, da moze zrak dolazit. Cisto da mi ne dira po odjeci. Stalno zovem muza “da me naprasi” 😂 pa valjda ce brzo bit suho
A odmaram, samo smo jednom bili van kratko otkad sam doma, ma patronazna lijepi te velike glupe flaster gaze, al ja to dignem, i stavim samo malu sterilnu gazu, prasak i mrvicu zalijepim, da moze zrak dolazit. Cisto da mi ne dira po odjeci. Stalno zovem muza “da me naprasi” 😂 pa valjda ce brzo bit suho
Hahahhaha da me naprasi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 sto vise budi u lezecem polozaju, manje sjedenja dok ti se to ne osusi skroz 😯
Aylaa dii sii? 🙋 caooo hahaha, samo da ti mahnem, nema te dugo 🤔
Tu sam, umorna sva jadna nikakva 😂 sto bi rekli nije mi do zivota 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji