Terminuse moje 😊 kad nam je pun mjesec da mi sve zavrsimo sa trudnocama? 🙃..
Aylaa dii sii? 🙋 caooo hahaha, samo da ti mahnem, nema te dugo 🤔
Tu sam, umorna sva jadna nikakva 😂 sto bi rekli nije mi do zivota 😂😂
Ti si dobri duh foruma, nemoj tako govoriti 🤪
Terminuse moje 😊 kad nam je pun mjesec da mi sve zavrsimo sa trudnocama? 🙃..
Mislim da je 12.iduci, da sam isla gledat kad su radjale cure prosli mj. 😂 eto, jos par dana i evo vas 😃

Bok cure.
Ayla, tekst je svarno lijep bas za pustiti suzu.
Pikulice, hrabro si ti to podnijela, bravo!
Dinah, cestitam! Bas mi je drago sto je tako sve dobro proslo!

Ja danas bila na pregledu i ocitan mi 1 trud na ctg-u koji nisam ni skuzila. Ugl, dolje se nista ne dogadja. Zatvorena, a beba visoko glavicom tako da u ponedjeljak idem na zadnji pregled, u utorak prijem u bolnici i u srijedu na carski. Eto, stize mi beba u srijedu 😊

Sto je? Beba izmorila a? 🤔
3 noci vec lose spavam ona zaspe ja nikako 🙄🙄🙄 kao da su pripreme za puni mjesec pa poludit cu i sto najgore ujutro se dignem ne nastavim spavati, tokom dana kad hocu malo ubiti oko ona se probudi 🙄🙄 mislim da cu sutra reci muzu da ja ode spavati a on neka bajli ja vise nemrem 
Ti si dobri duh foruma, nemoj tako govoriti 🤪
Vise sam duh na forumu 😂😂 bas sam i volju za njega izgubila, vratila sam se gledanju yt-era 
Ja danas bila na pregledu i ocitan mi 1 trud na ctg-u koji nisam ni skuzila. Ugl, dolje se nista ne dogadja. Zatvorena, a beba visoko glavicom tako da u ponedjeljak idem na zadnji pregled, u utorak prijem u bolnici i u srijedu na carski. Eto, stize mi beba u srijedu 😊
😲😲😲 Zasto carski, jesi to prije rekla pa ja zab ilii 🤔 
Drage moje, evo bas sam rekla danas tezak dan, bebi grcevi strasni bili i plakanje cetri sata. I evo veceras nam je uginula nasa zekica, kucni ljubimac, dobila zacep danas, isla vetu i dobila terapiju, mazili je, masirali stomacic al je bila preslaba i odjednom. Ja otisla presvuc bebicu u sobu, stavila je spavat, cujem moja zekica dahce, brzo pojurila, uzela je u narucje i uginula mi je u zagrljaju 😢😢😢💔 pretuzni smo i uplakani, ovo nam je druga ljubimica u dvije godine tocno. Imamo jos muskog zekica starog skoro 9godina koji je s nama sve prosao, od fakulteta, zenidbe, bebe...svi zivotini ciklusi
Nevjerojatno koliko se zavole ta prekrasna draga bica, a ona je bila samo godinu dana s nama 💔

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji