Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TeBa
    07. Studeni 2019. 07:52

ayla

Noemi1

ayla

Curke dali vasi malci cmaču rukice, moja cmace toliko glasno da sam mislila da je gladna al jela je i nije uopce i ona nastavi dalje cmakat i nakon jela..
    Noemi gdje si dns?

Eej evo me. A spavala do 13 😅 pa dook sam njega sredila, pa kavicu popila pa sudje.. Pa popodne gosti, sad je bilo kupanje pa hranjenje..ii sad cekam da zaspe da skuham veceru 😀 tamaan da u ponoc jedem 😅
    E moj ne gura bas ruke u usta, osim kad je jaaako gladan pa bi od nervoze gurao. Uglavon mu je duda u ustima 😀

Nije gladna davala joj jesti, bit ce da je primjetila rukice i da ih sada trpa ja nezz drugi razlog ili krecu zubići

Ayla moj je prije par dana primjetio rukice,skupi u saku i bas tako cmace haha,stalno nesto broji sa njima,stavlja ih pred facu,trlja oci s njima vjerojatno je to..jer probala sam mu dat jest nakon guranja sake,ali nece..tako da,istrazuju vjerojatno

• TeBa
    07. Studeni 2019. 08:01

Ayla tekst je predivan🥰
    Jel tvoja mlati nogama? Moj se cili otkrije,moram tiskat deku ili poplun uz ogradu i madrac da ne ostane otkriven haha
    I ja katkad zaboravim dat taj D vitamin😕

Dinah
    07. Studeni 2019. 08:22

Ajla, predivan tekst, plakala sam na njega ko kisna  godina lad sam ga prvi put citala!!

Cure drage, stigla nama nasa Megi u 3.45! 
    Teska 4100g. Stigla u prisutstvo mame, tate i velike seke! Bilo je predivno, predivno! Bolno, ali tako prirodno i spontano! Preporod kad sam usla u bazen s toplom vodom..... Milina! 
    Pisat cu vam detaljnjije ❤️

• TeBa
    07. Studeni 2019. 08:28

Dinah

Ajla, predivan tekst, plakala sam na njega ko kisna godina lad sam ga prvi put citala!!

Teska 4100g. Stigla u prisutstvo mame, tate i velike seke! Bilo je predivno, predivno! Bolno, ali tako prirodno i spontano! Preporod kad sam usla u bazen s toplom vodom….. Milina!

Cestitam🥰

Frajla
    07. Studeni 2019. 08:34

Jeja4

Cure, koje vec imate djecu, pogotovo vrticku, jeste razmisljali da i njih i sebe cijepite protiv gripe? Za trudnice je besplatno i razmisljam da danas nazovem svoju dr opce prakse, da se odem cijepiti i pedijatricu od kceri, da cijepim i nju a mm ode kod svoje dr na cijepljenje? Malo sam se raspitala u jednoj grupi za vakcinacije, cijepivo nije zivo pa navodno nema mogucnosti dobivanja gripe od cijepiva.

Ja intenzivno razmisljam o tome.
    Zapravo sam muzu rekla da se cijepi obavezno, jer imaju na poslu besplatno, tj nije toliko sto je besplatno, nego je organizirano, ode tamo, upiknu ga i gotovo, ne mora se narucivati ni nista
    Malog bi isto cijepila, i zbog njega i zbog bebe, bas cu morati nazvati pedijatricu
    A za sebe budem vidila, moram malo procitati kako funkcionira, da nisam u terminu sigurno bi, al neznam kak je to sve tipa ako se danas cijepim, a sutra rodim 🤔
    Moguce da samo kompliciram bezveze....
    Znas do kada je besplatno za rizicne skupine?

Frajla
    07. Studeni 2019. 08:37

Dinah

Ajla, predivan tekst, plakala sam na njega ko kisna godina lad sam ga prvi put citala!!

Teska 4100g. Stigla u prisutstvo mame, tate i velike seke! Bilo je predivno, predivno! Bolno, ali tako prirodno i spontano! Preporod kad sam usla u bazen s toplom vodom….. Milina!

Cestitam 😘
    Sada uzivajte i mazite se 🥰

• ReginaP
    07. Studeni 2019. 08:38

Dinah, cestitam I zelim vam objema brz oporavak 🥰
    Aurora, tako i meni bude i onda pomaknem blazinicu i pojavi mi se kapljica mlijeka i onda prestane svrbez, trnci, sta je to vec 😅
    Ova Klaiceva je horor. Narucili nas iz Merkura ovdje danas u pola 9 i dodjem 15 minuta ranije da ne kasnim slucajno. Prvo jedva nadjem gdje se trebam upisati i onda me zena posalje na drugi kraj bolnice i kaze da doktor tek iza 9 dolazi. Pa koji vrag onda narucuju ranije 😡😡😡 

• Jeja4
    07. Studeni 2019. 09:09

Dinah

Cestitam 😊

• Jeja4
    07. Studeni 2019. 09:13

Frajla

Jeja4

Cure, koje vec imate djecu, pogotovo vrticku, jeste razmisljali da i njih i sebe cijepite protiv gripe? Za trudnice je besplatno i razmisljam da danas nazovem svoju dr opce prakse, da se odem cijepiti i pedijatricu od kceri, da cijepim i nju a mm ode kod svoje dr na cijepljenje? Malo sam se raspitala u jednoj grupi za vakcinacije, cijepivo nije zivo pa navodno nema mogucnosti dobivanja gripe od cijepiva.

Ja intenzivno razmisljam o tome.
    Zapravo sam muzu rekla da se cijepi obavezno, jer imaju na poslu besplatno, tj nije toliko sto je besplatno, nego je organizirano, ode tamo, upiknu ga i gotovo, ne mora se narucivati ni nista
    Malog bi isto cijepila, i zbog njega i zbog bebe, bas cu morati nazvati pedijatricu
    A za sebe budem vidila, moram malo procitati kako funkcionira, da nisam u terminu sigurno bi, al neznam kak je to sve tipa ako se danas cijepim, a sutra rodim 🤔
    Moguce da samo kompliciram bezveze….
    Znas do kada je besplatno za rizicne skupine?

Pise da do kraja studenog. Zovem svoju dr ali nju dobiti, premija. Moram nazvati i pedijatricu. Nedavno smo cijepili malu zadnjom dozom protiv krpelja pa je rekla da ce je zapisati i za cijepivo protiv gripe e sad, moram nazvati, da li ga ja podizem u ljekarni pa nosim njima ili kako to vec ide. 

• Marijaa.Ika
    07. Studeni 2019. 10:17

Dinah

Cestitam!
    😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.