Curke dali vasi malci cmaču rukice, moja cmace toliko glasno da sam mislila da je gladna al jela je i nije uopce i ona nastavi dalje cmakat i nakon jela..
Noemi gdje si dns?
Eej evo me. A spavala do 13 😅 pa dook sam njega sredila, pa kavicu popila pa sudje.. Pa popodne gosti, sad je bilo kupanje pa hranjenje..ii sad cekam da zaspe da skuham veceru 😀 tamaan da u ponoc jedem 😅
E moj ne gura bas ruke u usta, osim kad je jaaako gladan pa bi od nervoze gurao. Uglavon mu je duda u ustima 😀
Nije gladna davala joj jesti, bit ce da je primjetila rukice i da ih sada trpa ja nezz drugi razlog ili krecu zubići
Ayla moj je prije par dana primjetio rukice,skupi u saku i bas tako cmace haha,stalno nesto broji sa njima,stavlja ih pred facu,trlja oci s njima vjerojatno je to..jer probala sam mu dat jest nakon guranja sake,ali nece..tako da,istrazuju vjerojatno
Ayla tekst je predivan🥰
Jel tvoja mlati nogama? Moj se cili otkrije,moram tiskat deku ili poplun uz ogradu i madrac da ne ostane otkriven haha
I ja katkad zaboravim dat taj D vitamin😕
Ajla, predivan tekst, plakala sam na njega ko kisna godina lad sam ga prvi put citala!!
Cure drage, stigla nama nasa Megi u 3.45!
Teska 4100g. Stigla u prisutstvo mame, tate i velike seke! Bilo je predivno, predivno! Bolno, ali tako prirodno i spontano! Preporod kad sam usla u bazen s toplom vodom..... Milina!
Pisat cu vam detaljnjije ❤️
Ajla, predivan tekst, plakala sam na njega ko kisna godina lad sam ga prvi put citala!!
Teska 4100g. Stigla u prisutstvo mame, tate i velike seke! Bilo je predivno, predivno! Bolno, ali tako prirodno i spontano! Preporod kad sam usla u bazen s toplom vodom….. Milina!
Cestitam🥰
Cure, koje vec imate djecu, pogotovo vrticku, jeste razmisljali da i njih i sebe cijepite protiv gripe? Za trudnice je besplatno i razmisljam da danas nazovem svoju dr opce prakse, da se odem cijepiti i pedijatricu od kceri, da cijepim i nju a mm ode kod svoje dr na cijepljenje? Malo sam se raspitala u jednoj grupi za vakcinacije, cijepivo nije zivo pa navodno nema mogucnosti dobivanja gripe od cijepiva.
Ja intenzivno razmisljam o tome.
Zapravo sam muzu rekla da se cijepi obavezno, jer imaju na poslu besplatno, tj nije toliko sto je besplatno, nego je organizirano, ode tamo, upiknu ga i gotovo, ne mora se narucivati ni nista
Malog bi isto cijepila, i zbog njega i zbog bebe, bas cu morati nazvati pedijatricu
A za sebe budem vidila, moram malo procitati kako funkcionira, da nisam u terminu sigurno bi, al neznam kak je to sve tipa ako se danas cijepim, a sutra rodim 🤔
Moguce da samo kompliciram bezveze....
Znas do kada je besplatno za rizicne skupine?
Teska 4100g. Stigla u prisutstvo mame, tate i velike seke! Bilo je predivno, predivno! Bolno, ali tako prirodno i spontano! Preporod kad sam usla u bazen s toplom vodom….. Milina!
Cestitam 😘
Sada uzivajte i mazite se 🥰
Dinah, cestitam I zelim vam objema brz oporavak 🥰
Aurora, tako i meni bude i onda pomaknem blazinicu i pojavi mi se kapljica mlijeka i onda prestane svrbez, trnci, sta je to vec 😅
Ova Klaiceva je horor. Narucili nas iz Merkura ovdje danas u pola 9 i dodjem 15 minuta ranije da ne kasnim slucajno. Prvo jedva nadjem gdje se trebam upisati i onda me zena posalje na drugi kraj bolnice i kaze da doktor tek iza 9 dolazi. Pa koji vrag onda narucuju ranije 😡😡😡
Cestitam 😊
Cure, koje vec imate djecu, pogotovo vrticku, jeste razmisljali da i njih i sebe cijepite protiv gripe? Za trudnice je besplatno i razmisljam da danas nazovem svoju dr opce prakse, da se odem cijepiti i pedijatricu od kceri, da cijepim i nju a mm ode kod svoje dr na cijepljenje? Malo sam se raspitala u jednoj grupi za vakcinacije, cijepivo nije zivo pa navodno nema mogucnosti dobivanja gripe od cijepiva.
Ja intenzivno razmisljam o tome.
Zapravo sam muzu rekla da se cijepi obavezno, jer imaju na poslu besplatno, tj nije toliko sto je besplatno, nego je organizirano, ode tamo, upiknu ga i gotovo, ne mora se narucivati ni nista
Malog bi isto cijepila, i zbog njega i zbog bebe, bas cu morati nazvati pedijatricu
A za sebe budem vidila, moram malo procitati kako funkcionira, da nisam u terminu sigurno bi, al neznam kak je to sve tipa ako se danas cijepim, a sutra rodim 🤔
Moguce da samo kompliciram bezveze….
Znas do kada je besplatno za rizicne skupine?
Pise da do kraja studenog. Zovem svoju dr ali nju dobiti, premija. Moram nazvati i pedijatricu. Nedavno smo cijepili malu zadnjom dozom protiv krpelja pa je rekla da ce je zapisati i za cijepivo protiv gripe e sad, moram nazvati, da li ga ja podizem u ljekarni pa nosim njima ili kako to vec ide.
Cestitam!
😊
Sortiraj odgovore
Najstariji