Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    07. Studeni 2019. 01:36

ayla

Evo nadam se da se ne ljutite jer sam toliko por nap, al htjela sam to podjeliti s vama 😊😊

Wow bas je lijep tekst ❤ 

• Noemi1
    07. Studeni 2019. 01:37

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Curke dali vasi malci cmaču rukice, moja cmace toliko glasno da sam mislila da je gladna al jela je i nije uopce i ona nastavi dalje cmakat i nakon jela..
    Noemi gdje si dns?

Eej evo me. A spavala do 13 😅 pa dook sam njega sredila, pa kavicu popila pa sudje.. Pa popodne gosti, sad je bilo kupanje pa hranjenje..ii sad cekam da zaspe da skuham veceru 😀 tamaan da u ponoc jedem 😅
    E moj ne gura bas ruke u usta, osim kad je jaaako gladan pa bi od nervoze gurao. Uglavon mu je duda u ustima 😀

Nije gladna davala joj jesti, bit ce da je primjetila rukice i da ih sada trpa ja nezz drugi razlog ili krecu zubići

Da, moguce, sad im je kao ta oralna faza, kad stalno trpaju rucice u usta. Moj jos nije valjda dosao do te faze 🤷

Hoce i on uskoro pa kad pocme cmakanje 😂😂

Hahah daa, zasad cmace samo dudu 😂

Ma moju ju i dalje baca sad je pocela rukom ju micati 😂😂 ako ce joj biti ruka za uspavljivanje men jos bolje

Da, i meni je poceo rukom micat 😅

• Noemi1
    07. Studeni 2019. 01:38

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

MonaL.

ayla

MonaL.

ayla

MonaL.

Ayla, ti imaš dr. Brown's bočicu? Onu sa cjevčicom? Ja imam avent plastičnu anticolic al nisam baš nešto zadovoljna..

A ja nezz sto da ti kazem koliko je to od pomoci 🤪 da imam kada napravim bocicu vidim da se mljeka povuce u tu cjevcicu to bi kao trebao biti zrak sta li i onda na kraju kad popije mljeko to jos uvjek stoji u toj cijevi

Onda je valjda ok 😅 a ja inače kupim sve šta neko pohvali 🤣 moj se mali toliko zraka naguta da po cijele noći stenje,napinje se ,nateže. Donio pupčanu kilu od naprezanja🙄

Moja se napreze samo kad treba kakati i primjetim kad joj nedam espumisan da ona stenje pogano, zato joj sad jednom dnevno dadem 25 kapi i to joj valja dovoljno da ju ne boli..

Moj se stalno napreže..po preporuci pedijatra sam uvela i espumisan svaki obrok pa ćemo vidjeti. Dosad sam mu davala Biogaia kapi i Tiba kapi. Više ne znam koliko čega dajem

Ja za sada espumisan i vitamin D koji nekada zaboravim dati kao dns 😐

Haha pa daj sad? Sta ima veze. Ni ja ne dajem u isto vrijeme. Nekad dam u 9, nekad u 11, nekad u 12, ovisi dokad spavamo. A ak zaboravim, dam popodne kad se sjetim 😁

Bi da ne spava, toliko se izmorila od mlacenja rukama i nogama i vriske da je pocela plakati reko idem napraviti bocicu i napravim i popje 30ml i samo zaspe nije ni podrignula evo ni nemrda koliko je umorna sad bi bilo idealno da joj noktice skratim al nemam snage sve me zivo boli preksinoc zaspala u 4 i u 10 se budla sinoc zaspala u 2 i u pol 7 se budla od umora vise ni spavat nemogu 😵😵😵😵😵 sad sam umorna ko pas i opet nemogu zaspat a budit cu se u 8 rekla kolegica da ce doci ujutro a nez u koje doba al moram se dignut da pocistim ovaj nered uz to me noga boli ajd makar cu nju odmoriti 🙄🙄

Ajde naspavat ces se do 8 😁 a i bebica je umorna pa se vjerojatno nece ni ona buditi 😊 moj sinoc tek u 3 zaspo 🙄 i probudi se u 15 do 6 gladaan..reko aaj dobro, jeo pa smo do 12, 13spavali 😄

Milina i mi nastavimo inace al ja nisam jutros htjela rekla muzu da ju uspava al vidim da greska 😂😂

Hahahahhaa koja greska, ne ponovila se 😂😂😂😂😂😂😂😂

07. Studeni 2019. 05:00

Noemi1

ayla

Evo nadam se da se ne ljutite jer sam toliko por nap, al htjela sam to podjeliti s vama 😊😊

Wow bas je lijep tekst ❤

Daa meni je top 😘

07. Studeni 2019. 05:01

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

MonaL.

ayla

MonaL.

ayla

MonaL.

Ayla, ti imaš dr. Brown's bočicu? Onu sa cjevčicom? Ja imam avent plastičnu anticolic al nisam baš nešto zadovoljna..

A ja nezz sto da ti kazem koliko je to od pomoci 🤪 da imam kada napravim bocicu vidim da se mljeka povuce u tu cjevcicu to bi kao trebao biti zrak sta li i onda na kraju kad popije mljeko to jos uvjek stoji u toj cijevi

Onda je valjda ok 😅 a ja inače kupim sve šta neko pohvali 🤣 moj se mali toliko zraka naguta da po cijele noći stenje,napinje se ,nateže. Donio pupčanu kilu od naprezanja🙄

Moja se napreze samo kad treba kakati i primjetim kad joj nedam espumisan da ona stenje pogano, zato joj sad jednom dnevno dadem 25 kapi i to joj valja dovoljno da ju ne boli..

Moj se stalno napreže..po preporuci pedijatra sam uvela i espumisan svaki obrok pa ćemo vidjeti. Dosad sam mu davala Biogaia kapi i Tiba kapi. Više ne znam koliko čega dajem

Haha pa daj sad? Sta ima veze. Ni ja ne dajem u isto vrijeme. Nekad dam u 9, nekad u 11, nekad u 12, ovisi dokad spavamo. A ak zaboravim, dam popodne kad se sjetim 😁

Bi da ne spava, toliko se izmorila od mlacenja rukama i nogama i vriske da je pocela plakati reko idem napraviti bocicu i napravim i popje 30ml i samo zaspe nije ni podrignula evo ni nemrda koliko je umorna sad bi bilo idealno da joj noktice skratim al nemam snage sve me zivo boli preksinoc zaspala u 4 i u 10 se budla sinoc zaspala u 2 i u pol 7 se budla od umora vise ni spavat nemogu 😵😵😵😵😵 sad sam umorna ko pas i opet nemogu zaspat a budit cu se u 8 rekla kolegica da ce doci ujutro a nez u koje doba al moram se dignut da pocistim ovaj nered uz to me noga boli ajd makar cu nju odmoriti 🙄🙄

Ajde naspavat ces se do 8 😁 a i bebica je umorna pa se vjerojatno nece ni ona buditi 😊 moj sinoc tek u 3 zaspo 🙄 i probudi se u 15 do 6 gladaan..reko aaj dobro, jeo pa smo do 12, 13spavali 😄

Milina i mi nastavimo inace al ja nisam jutros htjela rekla muzu da ju uspava al vidim da greska 😂😂

Hahahahhaa koja greska, ne ponovila se 😂😂😂😂😂😂😂😂

Bas bas 😂😂😂

• Jeja4
    07. Studeni 2019. 06:57

TeBa

Jeja4

Jeja4

ayla

Hvala curke, budem onda uzela jedan paket cisto da probam 😊 trudi sam vidla da imaju u apoteki privatnoj samo sto nemaju popusta koliko sam primjetila a ipak sam vise za popuste pogotovo kad je 2+1 gratis 😁

Nekad je bilo, i na trudi, sve osim maramica, a onda su ukinuli i na pelene ali ne smeta. Recimo 3 kom.u paketu i vlazne maramice au oko 100 kn, bas sam neki dan pitala

Htjela sam rexi 3 paketa pelena i vlazne maramice, u jednom paketu

Bas sam nedavno vidjela taj paket na internetu,koliko pelena bude u paketu?

Isla sam sad guglati jer se ne sjecam vise, pise ukupno 63 kom pelena u tri paketa, znaci 21 po paketu.

• Jeja4
    07. Studeni 2019. 07:00

lala3

Ma nek rade kako hoce samo nek me porode, jer je ovo potencijalno opasno i za bebu i za mene… naravno samo u BiH je ovakvo zdravstvo korumpirano 🙄

Koliki ti je pritisak? Ja sam u prvoj trudnoci, na kraju imala 150/90, zadrzali me u bolnici, iako je na prijemu vec pao na normalu, 130/80, sibnuli mi injekciju normabela i svejedno ostala do poroda. Visoki tlak je opasan i za tebe i za bebu

october30
    07. Studeni 2019. 07:11

Ayla zbog tebe i teksta jedna hormonalna terminusa lije krokodilske suze ranim jutrom 😁

• Jeja4
    07. Studeni 2019. 07:13

Cure, koje vec imate djecu, pogotovo vrticku, jeste razmisljali da i njih i sebe cijepite protiv gripe? Za trudnice je besplatno i razmisljam da danas nazovem svoju dr opce prakse, da se odem cijepiti i pedijatricu od kceri, da cijepim i nju a mm ode kod svoje dr na cijepljenje? Malo sam se raspitala u jednoj grupi za vakcinacije, cijepivo nije zivo pa navodno nema mogucnosti dobivanja gripe od cijepiva.

• MonaL.
    07. Studeni 2019. 07:30

ayla

MonaL.

ayla

MonaL.

ayla

MonaL.

Jao taj D3 ja dala dva dana i 5 nisam,al bili smo vani na suncu sve dane. 
    I tekst koji si podijelila je super 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.