Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    06. Studeni 2019. 22:42

Ayla, moj mali tako trpa ruke u usta i grize ih kad je umoran jako, a ne moze se smiriti da zaspi
    Aurora, jel te svrbe bradavice ili grudi? Mene nekad nakon podoja znaju grudi svrbit 🤷

• MonaL.
    06. Studeni 2019. 22:50

ayla

MonaL.

ayla

MonaL.

Ayla, ti imaš dr. Brown's bočicu? Onu sa cjevčicom? Ja imam avent plastičnu anticolic al nisam baš nešto zadovoljna..

A ja nezz sto da ti kazem koliko je to od pomoci 🤪 da imam kada napravim bocicu vidim da se mljeka povuce u tu cjevcicu to bi kao trebao biti zrak sta li i onda na kraju kad popije mljeko to jos uvjek stoji u toj cijevi

Onda je valjda ok 😅 a ja inače kupim sve šta neko pohvali 🤣 moj se mali toliko zraka naguta da po cijele noći stenje,napinje se ,nateže. Donio pupčanu kilu od naprezanja🙄

Moja se napreze samo kad treba kakati i primjetim kad joj nedam espumisan da ona stenje pogano, zato joj sad jednom dnevno dadem 25 kapi i to joj valja dovoljno da ju ne boli..

Moj se stalno napreže..po preporuci pedijatra sam uvela i espumisan svaki obrok pa ćemo vidjeti. Dosad sam mu davala Biogaia kapi i Tiba kapi. Više ne znam koliko čega dajem

06. Studeni 2019. 23:38

Noemi1

ayla

Curke dali vasi malci cmaču rukice, moja cmace toliko glasno da sam mislila da je gladna al jela je i nije uopce i ona nastavi dalje cmakat i nakon jela..
    Noemi gdje si dns?

Eej evo me. A spavala do 13 😅 pa dook sam njega sredila, pa kavicu popila pa sudje.. Pa popodne gosti, sad je bilo kupanje pa hranjenje..ii sad cekam da zaspe da skuham veceru 😀 tamaan da u ponoc jedem 😅
    E moj ne gura bas ruke u usta, osim kad je jaaako gladan pa bi od nervoze gurao. Uglavon mu je duda u ustima 😀

Nije gladna davala joj jesti, bit ce da je primjetila rukice i da ih sada trpa ja nezz drugi razlog ili krecu zubići 

06. Studeni 2019. 23:39

ReginaP

Ayla, moj mali tako trpa ruke u usta i grize ih kad je umoran jako, a ne moze se smiriti da zaspi
    Aurora, jel te svrbe bradavice ili grudi? Mene nekad nakon podoja znaju grudi svrbit 🤷

Spava ona super, kad je umorna pocme plakati i onda znam da hoce malo papati i da bi spavala 

06. Studeni 2019. 23:41

MonaL.

ayla

MonaL.

ayla

MonaL.

Ayla, ti imaš dr. Brown's bočicu? Onu sa cjevčicom? Ja imam avent plastičnu anticolic al nisam baš nešto zadovoljna..

A ja nezz sto da ti kazem koliko je to od pomoci 🤪 da imam kada napravim bocicu vidim da se mljeka povuce u tu cjevcicu to bi kao trebao biti zrak sta li i onda na kraju kad popije mljeko to jos uvjek stoji u toj cijevi

Onda je valjda ok 😅 a ja inače kupim sve šta neko pohvali 🤣 moj se mali toliko zraka naguta da po cijele noći stenje,napinje se ,nateže. Donio pupčanu kilu od naprezanja🙄

Moja se napreze samo kad treba kakati i primjetim kad joj nedam espumisan da ona stenje pogano, zato joj sad jednom dnevno dadem 25 kapi i to joj valja dovoljno da ju ne boli..

Moj se stalno napreže..po preporuci pedijatra sam uvela i espumisan svaki obrok pa ćemo vidjeti. Dosad sam mu davala Biogaia kapi i Tiba kapi. Više ne znam koliko čega dajem

Ja za sada espumisan i vitamin D koji nekada zaboravim dati kao dns 😐 

• Noemi1
    06. Studeni 2019. 23:45

ayla

Noemi1

ayla

Curke dali vasi malci cmaču rukice, moja cmace toliko glasno da sam mislila da je gladna al jela je i nije uopce i ona nastavi dalje cmakat i nakon jela..
    Noemi gdje si dns?

Eej evo me. A spavala do 13 😅 pa dook sam njega sredila, pa kavicu popila pa sudje.. Pa popodne gosti, sad je bilo kupanje pa hranjenje..ii sad cekam da zaspe da skuham veceru 😀 tamaan da u ponoc jedem 😅
    E moj ne gura bas ruke u usta, osim kad je jaaako gladan pa bi od nervoze gurao. Uglavon mu je duda u ustima 😀

Nije gladna davala joj jesti, bit ce da je primjetila rukice i da ih sada trpa ja nezz drugi razlog ili krecu zubići

Da, moguce, sad im je kao ta oralna faza, kad stalno trpaju rucice u usta. Moj jos nije valjda dosao do te faze 🤷

• Noemi1
    06. Studeni 2019. 23:46

ayla

MonaL.

ayla

MonaL.

ayla

MonaL.

Haha pa daj sad? Sta ima veze. Ni ja ne dajem u isto vrijeme. Nekad dam u 9, nekad u 11, nekad u 12, ovisi dokad spavamo. A ak zaboravim, dam popodne kad se sjetim 😁

06. Studeni 2019. 23:59

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi gdje si dns?

Da, moguce, sad im je kao ta oralna faza, kad stalno trpaju rucice u usta. Moj jos nije valjda dosao do te faze 🤷

Hoce i on uskoro pa kad pocme cmakanje 😂😂

07. Studeni 2019. 00:04

Noemi1

ayla

MonaL.

ayla

MonaL.

ayla

MonaL.

Haha pa daj sad? Sta ima veze. Ni ja ne dajem u isto vrijeme. Nekad dam u 9, nekad u 11, nekad u 12, ovisi dokad spavamo. A ak zaboravim, dam popodne kad se sjetim 😁

Bi da ne spava, toliko se izmorila od mlacenja rukama i nogama i vriske da je pocela plakati reko idem napraviti bocicu i napravim i popje 30ml i samo zaspe nije ni podrignula evo ni nemrda koliko je umorna sad bi bilo idealno da joj noktice skratim al nemam snage sve me zivo boli preksinoc zaspala u 4 i u 10 se budla sinoc zaspala u 2 i u pol 7 se budla od umora vise ni spavat nemogu 😵😵😵😵😵 sad sam umorna ko pas i opet nemogu zaspat a budit cu se u 8 rekla kolegica da ce doci ujutro a nez u koje doba al moram se dignut da pocistim ovaj nered uz to me noga boli ajd makar cu nju odmoriti 🙄🙄

07. Studeni 2019. 00:29

Htjedoh vam poslat jedan post al veli komentar predugacak morat cu podjeliti u par poruka 🙄🙄 jako je ljep da vam dade snage za borbu s bebicama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.