Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Studeni 2019. 00:31

Draga mamice,
    mogu li te na trenutak probuditi? Znam, teško ti je otvoriti oči, jer nismo uspjeli puno spavati ove noći. Samo, znaj mama... baš te trebam u ovom trenutku. Vidiš, osjećam se malo usamljeno, a i ležim u krevetu i počinje mi biti hladno.
    Nisam htio plakati, tako da oprosti što sam to učinio. Pokušavao sam privući tvoju pažnju tihim glasovima, ali spavala si tako snažno pa me nisi uspjela čuti. Još nisam naučio kako to činiti, promatram tebe i tatu kako međusobno komunicirate zvukovima i obraćate mi se i pokušavam naučiti od vas, ali za mene je to još uvijek preteško. Radi toga sam morao zaplakati kako bi me čula.
    Mamice, oprosti za moje suze. U tvojem trbuhu osjećao sam se sigurno, a još se privikavam na ovaj veliki krevet, nedostaju mi otkucaji tvoga srca, ritam tvoga disanja i onaj osjećaj kada rukom gladiš trbuh i štitiš me dok sam još bio unutra.

07. Studeni 2019. 00:32

Mamice, molim te poslušaj me, zovem te na jedini način koji znam. Osjećam se usamljeno, potrebna mi je tvoja toplina bar na kratko. Potrebno mi je osjetiti da si kraj mene i htio bih na kratko leći kraj tebe i osjetiti tvoju toplinu.
    Jako volim kada me zagrliš, obožavam to. Kada osjetim kako me nosiš i pažljivo ljuljaš, kada osjećam tvoj miris tada se osjećam najsigurnije. Kada osjećam tvoj dlan na mojim leđima i kada je moje uho naslonjeno na tvoja prsa tako da mogu čuti otkucaje tvoga srca, tada znam da je to moj dom. Ponekad čeznem za vremenom dok smo bili jedno tijelo, bilo je tako ugodno i sigurno, bili smo uvijek tako blizu. 
    Slušam te kako tiho šapćeš: „Bit će sve dobro, ne plači.“ Tvoj glas je tako nježan i tako poznat, kao i tvoj miris.

07. Studeni 2019. 00:33

Mamice, hoćeš li me pridržati još bar na kratko? Stvarno sam umoran i tvoja ramena su za mene mjesto gdje se najbolje odmaram, ona me podsjećaju na vrijeme dok sam bio u tvom trbuhu, Mamice sada ću sklopiti oči, molim te pridrži me još malo kako bi uživao u tvojoj prisutnosti i tvojoj ljubavi.
    Mamice, sad kad smo tako blizu... htio bih te još nešto zamoliti. Znam, da će zazvučati to dosta tužno, ali ne znam govoriti tako kao ti pa mi oprosti što iznova plačem. Mamice, malo sam žedan, osušilo mi se grlo i htio bih par gutljaja tvoga mlijeka, ono je tako ukusno i tako toplo.   
    Hvala ti mamice, to je baš ono što mi je trebalo. Bio sam stvarno jako žedan. Znaš, jako volim osjetiti tvoj prst na mojoj bradi i vidim kada mi se smiješiš. Ništa me ne razveseljuje više nego taj trenutak kada vidim osmijeh na tvome licu. Sada mi je tako lijepo pa ću opet malo zatvoriti oči i opustiti se, molim te mamice ne spuštaj me još dolje.

07. Studeni 2019. 00:34

Mamice, boli me trbuh, što to znači? Mamice, osjećaš li to? Tako me jako boli. Mamice, molim te pomozi mi, ne znam što se događa, nikada nisam osjetio tako nešto.
    Hvala ti mamice što si masirala moj stomačić. Znam da je kasno i da svi već spavaju, ali jako sam ti zahvalan što si ovdje sa mnom. Ne znam kako bi sve ovo bez tebe, stomak me boli puno manje kada me ovako držiš. Možda ću još malo zatvoriti oči... pridržat ćeš me još malo, jel tako?
    Mamice, malo sam se uplašio. Probudio sam se i nisam vidio gdje sam, bio je mrak i opet malo hladno. Znam da si umorna, ali zaželio sam te se, hoćeš li me uzeti u ruke malo?
    Mamice, znam da si umorna i vidim ponekad suze u tvojim očima. Oprosti mamice molim te, ako su one zbog mene. Osjećam se strano u ovome svijetu i čeznem da što više budem blizu tebe.
    Ponekad osjetim i kako tvoja suza padne na mene dok me lagano njišeš i pjevaš mi uspavanku da bi mogao zaspati. I predivan je osjećaj kada svojom nježnom rukom brišeš tu suzu s moga lica. Volim osjetiti tvoj nježni dodir na svome licu, možeš li to činiti češće?

07. Studeni 2019. 00:35

Mamice, opet polako padam u san u tvome naručju. Tako si meka, topla i nježna. Nigdje drugdje nije mi tako ugodno kao uz tebe. Opet osjećam udaranje tvoga srca i ritam tvoga disanja, predivno je to. 
    I znaj mamice, jedva čekam da naučim još više toga kako bih mogli komunicirati, kao što to činite ti i tata, a do tada ti zahvaljujem što reagiraš kada te zovem svojim plačem.
    Kad još malo narastem, želim nadoknaditi ljubav koju mi pružaš. Jedva čekam da mogu biti još više i s mojim bratom i sestrom i svim ovim ljudima koji me dolaze vidjeti. Mamice hvala ti što se od tebe mogu naučiti ljubavi prema drugoj osobi, učiš me kako slušati drugoga, bez obzira na to što ja još ne mogu govoriti. Hvala ti što mi pokazuješ da se mogu osjećati sigurno uz tebe. Učiš me da tvoja ljubav nema granica iako si ponekad i jako umorna. Hvala ti za to. 
    I mamice znaj, volim te puno!

07. Studeni 2019. 00:37

Evo nadam se da se ne ljutite jer sam toliko por nap, al htjela sam to podjeliti s vama 😊😊

• Noemi1
    07. Studeni 2019. 00:45

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Curke dali vasi malci cmaču rukice, moja cmace toliko glasno da sam mislila da je gladna al jela je i nije uopce i ona nastavi dalje cmakat i nakon jela..
    Noemi gdje si dns?

Eej evo me. A spavala do 13 😅 pa dook sam njega sredila, pa kavicu popila pa sudje.. Pa popodne gosti, sad je bilo kupanje pa hranjenje..ii sad cekam da zaspe da skuham veceru 😀 tamaan da u ponoc jedem 😅
    E moj ne gura bas ruke u usta, osim kad je jaaako gladan pa bi od nervoze gurao. Uglavon mu je duda u ustima 😀

Nije gladna davala joj jesti, bit ce da je primjetila rukice i da ih sada trpa ja nezz drugi razlog ili krecu zubići

Da, moguce, sad im je kao ta oralna faza, kad stalno trpaju rucice u usta. Moj jos nije valjda dosao do te faze 🤷

Hoce i on uskoro pa kad pocme cmakanje 😂😂

Hahah daa, zasad cmace samo dudu 😂

07. Studeni 2019. 00:48

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Curke dali vasi malci cmaču rukice, moja cmace toliko glasno da sam mislila da je gladna al jela je i nije uopce i ona nastavi dalje cmakat i nakon jela..
    Noemi gdje si dns?

Eej evo me. A spavala do 13 😅 pa dook sam njega sredila, pa kavicu popila pa sudje.. Pa popodne gosti, sad je bilo kupanje pa hranjenje..ii sad cekam da zaspe da skuham veceru 😀 tamaan da u ponoc jedem 😅
    E moj ne gura bas ruke u usta, osim kad je jaaako gladan pa bi od nervoze gurao. Uglavon mu je duda u ustima 😀

Nije gladna davala joj jesti, bit ce da je primjetila rukice i da ih sada trpa ja nezz drugi razlog ili krecu zubići

Da, moguce, sad im je kao ta oralna faza, kad stalno trpaju rucice u usta. Moj jos nije valjda dosao do te faze 🤷

Hoce i on uskoro pa kad pocme cmakanje 😂😂

Hahah daa, zasad cmace samo dudu 😂

Ma moju ju i dalje baca sad je pocela rukom ju micati 😂😂 ako ce joj biti ruka za uspavljivanje men jos bolje

• Noemi1
    07. Studeni 2019. 00:48

ayla

Noemi1

ayla

MonaL.

ayla

MonaL.

ayla

MonaL.

Ayla, ti imaš dr. Brown's bočicu? Onu sa cjevčicom? Ja imam avent plastičnu anticolic al nisam baš nešto zadovoljna..

A ja nezz sto da ti kazem koliko je to od pomoci 🤪 da imam kada napravim bocicu vidim da se mljeka povuce u tu cjevcicu to bi kao trebao biti zrak sta li i onda na kraju kad popije mljeko to jos uvjek stoji u toj cijevi

Onda je valjda ok 😅 a ja inače kupim sve šta neko pohvali 🤣 moj se mali toliko zraka naguta da po cijele noći stenje,napinje se ,nateže. Donio pupčanu kilu od naprezanja🙄

Moja se napreze samo kad treba kakati i primjetim kad joj nedam espumisan da ona stenje pogano, zato joj sad jednom dnevno dadem 25 kapi i to joj valja dovoljno da ju ne boli..

Moj se stalno napreže..po preporuci pedijatra sam uvela i espumisan svaki obrok pa ćemo vidjeti. Dosad sam mu davala Biogaia kapi i Tiba kapi. Više ne znam koliko čega dajem

Ja za sada espumisan i vitamin D koji nekada zaboravim dati kao dns 😐

Haha pa daj sad? Sta ima veze. Ni ja ne dajem u isto vrijeme. Nekad dam u 9, nekad u 11, nekad u 12, ovisi dokad spavamo. A ak zaboravim, dam popodne kad se sjetim 😁

Bi da ne spava, toliko se izmorila od mlacenja rukama i nogama i vriske da je pocela plakati reko idem napraviti bocicu i napravim i popje 30ml i samo zaspe nije ni podrignula evo ni nemrda koliko je umorna sad bi bilo idealno da joj noktice skratim al nemam snage sve me zivo boli preksinoc zaspala u 4 i u 10 se budla sinoc zaspala u 2 i u pol 7 se budla od umora vise ni spavat nemogu 😵😵😵😵😵 sad sam umorna ko pas i opet nemogu zaspat a budit cu se u 8 rekla kolegica da ce doci ujutro a nez u koje doba al moram se dignut da pocistim ovaj nered uz to me noga boli ajd makar cu nju odmoriti 🙄🙄

Ajde naspavat ces se do 8 😁 a i bebica je umorna pa se vjerojatno nece ni ona buditi 😊 moj sinoc tek u 3 zaspo 🙄 i probudi se u 15 do 6 gladaan..reko aaj dobro, jeo pa smo do 12, 13spavali 😄

07. Studeni 2019. 00:50

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

MonaL.

ayla

MonaL.

ayla

MonaL.

Ayla, ti imaš dr. Brown's bočicu? Onu sa cjevčicom? Ja imam avent plastičnu anticolic al nisam baš nešto zadovoljna..

A ja nezz sto da ti kazem koliko je to od pomoci 🤪 da imam kada napravim bocicu vidim da se mljeka povuce u tu cjevcicu to bi kao trebao biti zrak sta li i onda na kraju kad popije mljeko to jos uvjek stoji u toj cijevi

Onda je valjda ok 😅 a ja inače kupim sve šta neko pohvali 🤣 moj se mali toliko zraka naguta da po cijele noći stenje,napinje se ,nateže. Donio pupčanu kilu od naprezanja🙄

Moja se napreze samo kad treba kakati i primjetim kad joj nedam espumisan da ona stenje pogano, zato joj sad jednom dnevno dadem 25 kapi i to joj valja dovoljno da ju ne boli..

Moj se stalno napreže..po preporuci pedijatra sam uvela i espumisan svaki obrok pa ćemo vidjeti. Dosad sam mu davala Biogaia kapi i Tiba kapi. Više ne znam koliko čega dajem

Ja za sada espumisan i vitamin D koji nekada zaboravim dati kao dns 😐

Haha pa daj sad? Sta ima veze. Ni ja ne dajem u isto vrijeme. Nekad dam u 9, nekad u 11, nekad u 12, ovisi dokad spavamo. A ak zaboravim, dam popodne kad se sjetim 😁

Bi da ne spava, toliko se izmorila od mlacenja rukama i nogama i vriske da je pocela plakati reko idem napraviti bocicu i napravim i popje 30ml i samo zaspe nije ni podrignula evo ni nemrda koliko je umorna sad bi bilo idealno da joj noktice skratim al nemam snage sve me zivo boli preksinoc zaspala u 4 i u 10 se budla sinoc zaspala u 2 i u pol 7 se budla od umora vise ni spavat nemogu 😵😵😵😵😵 sad sam umorna ko pas i opet nemogu zaspat a budit cu se u 8 rekla kolegica da ce doci ujutro a nez u koje doba al moram se dignut da pocistim ovaj nered uz to me noga boli ajd makar cu nju odmoriti 🙄🙄

Ajde naspavat ces se do 8 😁 a i bebica je umorna pa se vjerojatno nece ni ona buditi 😊 moj sinoc tek u 3 zaspo 🙄 i probudi se u 15 do 6 gladaan..reko aaj dobro, jeo pa smo do 12, 13spavali 😄

Milina i mi nastavimo inace al ja nisam jutros htjela rekla muzu da ju uspava al vidim da greska 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.