Pozdrav cure!Danas mi je termin,cijeli dan imam lagane grceve…u posljednjih sat i pol postali su jaci i mjerim ih od tad,pojavljuju se svako 5 minuta..bol u leđima koja se širi u trbuh najviše donji dio..nista se ne mijenja kad promijenim polozaj ili prosetam..strah me jer ne znam da li je to to..Neda mi se bezveze u bolnicu ako to ne bude to pa se vracat kuci jer je bila lazna uzbuna..prvorotkinja sam..sto vi mislite? Sad cu se otusirati toplom vodom da vidim oce li se smiriti,ako se ne smiri onda da idem?😅🙈🙈🙈🥰
Samo se ti polako spremi i odi do bolnice
Sta ima veze ako te vrate, bar te budu pregledali i znat ces na cemu si
Sretno 😘
Mommy sretno ti, meni to zvuci ko pravi skolski trudovic pogotovo sta idu iz ledja put naprijed i ne smanjuju se kad mijenjas poze. Sretno ti!
Ja sam bas uzbudjena kad tako dolaze nove bebice.
Mame koje dojite, jeste primjetile ikad da vas malo svrbe grudi ili bradavice za vrijeme, nakon podoja?
Znaci od upale i cvorica, prosla je bol iz grudi ugl od antibiotika, al bradavice me i dalje bole za vrijeme dojenja jer mi curica ne zeli zinuti lipo i reze me desnima po areoli. Al sam primjetila danas kao da me uz to malo sto boli malo i svrbe dok ona doji...
Inace su mi od prije osjeltjive bradavice i znale su mi se bolno ukrutit na 20min pec kad je vani hladno, a nekad me svrbit jako kao dermatitis.
Plus na lijevoj cici koja je veca su mi se sve strije male oko bradavice napravile, i mislim da ona vakum izdajalica cini jos gore 😥 koza istancana, cime to sprijeciti
Jos jedna terminusa ne mrda nigdje… Danas na kontroli sve ko prije, bila je dr Rubin (osjecanke ce znat) koja je korigirala tu zbrku s terminom, kaze trudni ste koliko ste trudni, znaci od zadnje menstruacije, bez obzira na velicinu bebe… Glavica je lijepo dolje u zdjelici ali sam jos uvijek samo prst otvorena… Kaze u petak opet kontrola pa cemo razmislit o prijemu u bolnicu…
E kakva ti je Rubinica? Jel ok? Cula sam da je dobra doktorica 😊
Curke dali vasi malci cmaču rukice, moja cmace toliko glasno da sam mislila da je gladna al jela je i nije uopce i ona nastavi dalje cmakat i nakon jela..
Noemi gdje si dns?
Eej evo me. A spavala do 13 😅 pa dook sam njega sredila, pa kavicu popila pa sudje.. Pa popodne gosti, sad je bilo kupanje pa hranjenje..ii sad cekam da zaspe da skuham veceru 😀 tamaan da u ponoc jedem 😅
E moj ne gura bas ruke u usta, osim kad je jaaako gladan pa bi od nervoze gurao. Uglavon mu je duda u ustima 😀
Pozdrav cure!Danas mi je termin,cijeli dan imam lagane grceve…u posljednjih sat i pol postali su jaci i mjerim ih od tad,pojavljuju se svako 5 minuta..bol u leđima koja se širi u trbuh najviše donji dio..nista se ne mijenja kad promijenim polozaj ili prosetam..strah me jer ne znam da li je to to..Neda mi se bezveze u bolnicu ako to ne bude to pa se vracat kuci jer je bila lazna uzbuna..prvorotkinja sam..sto vi mislite? Sad cu se otusirati toplom vodom da vidim oce li se smiriti,ako se ne smiri onda da idem?😅🙈🙈🙈🥰
Ajmeee stize bebaaaa 😀 pa ako se ne smiri nakon kupke ili promjene polozaja, to je to 😀 jaoooo bebiicaa 😁😁😁
Bila je ljubazna jako na pregledu, i nisam ni osjetila kad me ona pregledavala rucno za razliku od ostalih... Obzirom na taj zabaceni cervix svi to naguravaju maltene cijelu saku dok napipaju, ona u 3 sekunde nasla polozaj uvela onaj spekulum da nisam ni osjetila. Rekla je da nece ni komentirat to sto mi je gin pomakla termin na osnovu mjera sa uzv, da se to po njenom ne radi. Ona mi je i u TA prije tjedan dana radila uzv i bez obzira sto je pisalo da sam 39 tjedana na nalazu, napisala je na svom da sam 38.
Svi ju inace hvale da je super strucna, samo sto svi zivi idu zbog toga kod nje, pogotovo ovi s komplikacijama, pa je uvijek preopterecena i zbog tog nekad zna bit zivcana
Mommy blago tebi i sretno. .. Valjda cu i ja docekat... Mene svaku noc grci i skroz mislim sad ce nesto krenut al nis...
Imam vec par dana jedno mjesto na trbuhu kod pupka gdje mi je nekako utrnuto, uopce ne osjecam kad noktom stisnem... Jel imao netko takav osjecaj?
I kad puno stojim ili se umorim s desne strane imam jednu tocku iznutra koja me boli, nekako si zamisljam kao da mi se tu pupcana vrpca spaja na posteljicu 😁
Mommy sretno ti, meni to zvuci ko pravi skolski trudovic pogotovo sta idu iz ledja put naprijed i ne smanjuju se kad mijenjas poze. Sretno ti!
Ja sam bas uzbudjena kad tako dolaze nove bebice.
Mame koje dojite, jeste primjetile ikad da vas malo svrbe grudi ili bradavice za vrijeme, nakon podoja?
Znaci od upale i cvorica, prosla je bol iz grudi ugl od antibiotika, al bradavice me i dalje bole za vrijeme dojenja jer mi curica ne zeli zinuti lipo i reze me desnima po areoli. Al sam primjetila danas kao da me uz to malo sto boli malo i svrbe dok ona doji…
Inace su mi od prije osjeltjive bradavice i znale su mi se bolno ukrutit na 20min pec kad je vani hladno, a nekad me svrbit jako kao dermatitis.
Plus na lijevoj cici koja je veca su mi se sve strije male oko bradavice napravile, i mislim da ona vakum izdajalica cini jos gore 😥 koza istancana, cime to sprijeciti
E a jel ti beba ima soor mozda? Znaju od tog bolit/svrbit bradavice? Probaj bebi sterilnom gazom preci preko jezika i ako ostanu naslage bijele, onda ima soor, pa se maze rojazolom bradavica i bebi se da rojazol na dudu ili zlicicu
Bila je ljubazna jako na pregledu, i nisam ni osjetila kad me ona pregledavala rucno za razliku od ostalih… Obzirom na taj zabaceni cervix svi to naguravaju maltene cijelu saku dok napipaju, ona u 3 sekunde nasla polozaj uvela onaj spekulum da nisam ni osjetila. Rekla je da nece ni komentirat to sto mi je gin pomakla termin na osnovu mjera sa uzv, da se to po njenom ne radi. Ona mi je i u TA prije tjedan dana radila uzv i bez obzira sto je pisalo da sam 39 tjedana na nalazu, napisala je na svom da sam 38.
Svi ju inace hvale da je super strucna, samo sto svi zivi idu zbog toga kod nje, pogotovo ovi s komplikacijama, pa je uvijek preopterecena i zbog tog nekad zna bit zivcana
Da, ja sam bila jednom u TA kod nje i radili su skraceno (iduci dan je bila Velika Gospa). I bilo je ono 13h i onaa uzasno nervozna, pise mi nalaz, napise da sam trudna 26tj, umjesto 36 i nesto. I jos govori sestri aj pozurite, ne pada mi napamet ostajat duze na poslu. Tako da je meni dojam bio uzas, nista nije napravola ni uzv, a ja joj rekla da ima odstupanja u tezini bebe i da nisam bila na uzv 4tj. I ona nist 🙄 bila sam extraaa ljuta nakon pregleda, na rubu suza i skoro sam nazvala bilo kojeg privatnika da odem samo na uzv da vidim jel beba dobro napreduje. Reko aj strpit cu se jos tjedan dana.. Ali uglavnom, jako puno pohvala sam cula za nju i da je veliki strucnjak u svom poslu. Tako da vjerujem da sam ju uhvatila krivi dan..
Eh terminuse moje 😊, ja zadnja dva dana imam neke grceve po noci, a tijekom dana mi je sve teze u smislu da cesto osjecam pritisak dolje i neko probadanje, a najgore mi je popodne. Nikako se ne mogu namjestiti jer me nekako sve boli dolje...jedva sjednem i ustanem se. Ali nikako da se pokrene nesto. Sutra idem na pregled pa cemo vidjeti...
Sortiraj odgovore
Najstariji