Jel itko imao problema s baby bluesom ili postporodjajnom depresijom? Ja stalno placem, a ne znam ni sama zasto.
Jos jedna terminusa ne mrda nigdje... Danas na kontroli sve ko prije, bila je dr Rubin (osjecanke ce znat) koja je korigirala tu zbrku s terminom, kaze trudni ste koliko ste trudni, znaci od zadnje menstruacije, bez obzira na velicinu bebe... Glavica je lijepo dolje u zdjelici ali sam jos uvijek samo prst otvorena... Kaze u petak opet kontrola pa cemo razmislit o prijemu u bolnicu...
Jos jedna terminusa ne mrda nigdje… Danas na kontroli sve ko prije, bila je dr Rubin (osjecanke ce znat) koja je korigirala tu zbrku s terminom, kaze trudni ste koliko ste trudni, znaci od zadnje menstruacije, bez obzira na velicinu bebe… Glavica je lijepo dolje u zdjelici ali sam jos uvijek samo prst otvorena… Kaze u petak opet kontrola pa cemo razmislit o prijemu u bolnicu…
Kad je termin po ZM?
Jel itko imao problema s baby bluesom ili postporodjajnom depresijom? Ja stalno placem, a ne znam ni sama zasto.
Uh ja sam ti prvih mjesec dana plakala ko kisna godina. Prvih 2 tjedna najvise pa sve manje i manje. Sreca, tuga, umor, sta god hoces ja sam plakala i to lila suze. U zadnja 2 tjedna sam plakala samo 2 puta od umora
Uh ja sam ti prvih mjesec dana plakala ko kisna godina. Prvih 2 tjedna najvise pa sve manje i manje. Sreca, tuga, umor, sta god hoces ja sam plakala i to lila suze. U zadnja 2 tjedna sam plakala samo 2 puta od umora
Sto vise spavaj kad beba spava i nadam se da imas podrsku kod kuce i drzi se, proci Ce to 😘 ako ne prodje ima onih tko Ce pomoci 🙂
Sto vise spavaj kad beba spava i nadam se da imas podrsku kod kuce i drzi se, proci Ce to 😘 ako ne prodje ima onih tko Ce pomoci 🙂
Slažem se s Reginom, svakako trazi svi mogucu pomoc (oko djeteta, kuhanja i kuce) i podrsku koju mozes dobiti od bliznjih. Ako ne krene na bolje svakako potrazi i stručnu pomoc, bolje prije nego kasnije
Sretno 😘
Curke dali vasi malci cmaču rukice, moja cmace toliko glasno da sam mislila da je gladna al jela je i nije uopce i ona nastavi dalje cmakat i nakon jela..
Noemi gdje si dns?
Uh, ja sam bila luuudddaaaa... jos ako upadnes u film da vidis svasta nesto sto drugi ne vide izvuc te moze samo beba koja normalno napreduje. Svakako da mi je ova pamet i iskustvo onda, nakon misec bi ravno u psihologa.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure!Danas mi je termin,cijeli dan imam lagane grceve...u posljednjih sat i pol postali su jaci i mjerim ih od tad,pojavljuju se svako 5 minuta..bol u leđima koja se širi u trbuh najviše donji dio..nista se ne mijenja kad promijenim polozaj ili prosetam..strah me jer ne znam da li je to to..Neda mi se bezveze u bolnicu ako to ne bude to pa se vracat kuci jer je bila lazna uzbuna..prvorotkinja sam..sto vi mislite? Sad cu se otusirati toplom vodom da vidim oce li se smiriti,ako se ne smiri onda da idem?😅🙈🙈🙈🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji