Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    06. Studeni 2019. 17:02

Jel itko imao problema s baby bluesom ili postporodjajnom depresijom? Ja stalno placem, a ne znam ni sama zasto.

october30
    06. Studeni 2019. 17:06

Jos jedna terminusa ne mrda nigdje... Danas na kontroli sve ko prije, bila je dr Rubin (osjecanke ce znat) koja je korigirala tu zbrku s terminom, kaze trudni ste koliko ste trudni, znaci od zadnje menstruacije, bez obzira na velicinu bebe... Glavica je lijepo dolje u zdjelici ali sam jos uvijek samo prst otvorena... Kaze u petak opet kontrola pa cemo razmislit o prijemu u bolnicu...

Frajla
    06. Studeni 2019. 17:11

october30

Jos jedna terminusa ne mrda nigdje… Danas na kontroli sve ko prije, bila je dr Rubin (osjecanke ce znat) koja je korigirala tu zbrku s terminom, kaze trudni ste koliko ste trudni, znaci od zadnje menstruacije, bez obzira na velicinu bebe… Glavica je lijepo dolje u zdjelici ali sam jos uvijek samo prst otvorena… Kaze u petak opet kontrola pa cemo razmislit o prijemu u bolnicu…

Kad je termin po ZM?

october30
    06. Studeni 2019. 17:27

Danas 06.11. Mi je punih 40 tjedana po ZM

• ReginaP
    06. Studeni 2019. 17:32

Kengurica

Jel itko imao problema s baby bluesom ili postporodjajnom depresijom? Ja stalno placem, a ne znam ni sama zasto.

Uh ja sam ti prvih mjesec dana plakala ko kisna godina. Prvih 2 tjedna najvise pa sve manje i manje. Sreca, tuga, umor, sta god hoces ja sam plakala i to lila suze. U zadnja 2 tjedna sam plakala samo 2 puta od umora

• ReginaP
    06. Studeni 2019. 17:34

ReginaP

Kengurica

Uh ja sam ti prvih mjesec dana plakala ko kisna godina. Prvih 2 tjedna najvise pa sve manje i manje. Sreca, tuga, umor, sta god hoces ja sam plakala i to lila suze. U zadnja 2 tjedna sam plakala samo 2 puta od umora

Sto vise spavaj kad beba spava i nadam se da imas podrsku kod kuce i drzi se, proci Ce to 😘 ako ne prodje ima onih tko Ce pomoci 🙂

Frajla
    06. Studeni 2019. 18:41

ReginaP

ReginaP

Kengurica

Sto vise spavaj kad beba spava i nadam se da imas podrsku kod kuce i drzi se, proci Ce to 😘 ako ne prodje ima onih tko Ce pomoci 🙂

Slažem se s Reginom, svakako trazi svi mogucu pomoc (oko djeteta, kuhanja i kuce) i podrsku koju mozes dobiti od bliznjih. Ako ne krene na bolje svakako potrazi i stručnu pomoc, bolje prije nego kasnije
    Sretno 😘

06. Studeni 2019. 19:50

Curke dali vasi malci cmaču rukice, moja cmace toliko glasno da sam mislila da je gladna al jela je i nije uopce i ona nastavi dalje cmakat i nakon jela.. 
    Noemi gdje si dns? 

• Stelle123
    06. Studeni 2019. 19:52

Kengurica

Uh, ja sam bila luuudddaaaa... jos ako upadnes u film da vidis svasta nesto sto drugi ne vide izvuc te moze samo beba koja normalno napreduje. Svakako da mi je ova pamet i iskustvo onda, nakon misec bi ravno u psihologa. 

url=https://lilypie.com]

mommy_V
    06. Studeni 2019. 20:26

Pozdrav cure!Danas mi je termin,cijeli dan imam lagane grceve...u posljednjih sat i pol postali su jaci i mjerim ih od tad,pojavljuju se svako 5 minuta..bol u leđima koja se širi u trbuh najviše donji dio..nista se ne mijenja kad promijenim polozaj ili prosetam..strah me jer ne znam da li je to to..Neda mi se bezveze u bolnicu ako to ne bude to pa se vracat kuci jer je bila lazna uzbuna..prvorotkinja sam..sto vi mislite? Sad cu se otusirati toplom vodom da vidim oce li se smiriti,ako se ne smiri onda da idem?😅🙈🙈🙈🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.