Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Studeni 2019. 09:53

TeBa

ayla

TeBa

ayla

Frajla

ayla

Jeli tko probao pelene lumpi iz konzuma vidim da su na akciji?

Ja jesam nesto, dosta su manje od pampers premium, tako da nisam uspila potrositi paket (a stvarno sam se trudila), pa pripazi na to
    Onak, nist posebno, al nisu ni strasne

Ja sam uvjek za probavanje pa da vidim koje valjaju, sad razmišljam bil il nebi 🤔

Ja jesam,vise su mi za preko dana,nisu za duze u noc,ostalo mi pola paketa pa njih preko dana obucem..jucer u katalogu vidim imaju neke nove, lumpi premium,mozda su te izdrzljivije

Pa nezz, pise da dobro upijaju

Ove obicne su vise za preko dana kad se cesce mijenja,npr 2-3 sata, ostavila sam dva put preko noci i oba mi je promocilo sve tako da koristim sad samo preko dana da potrosim. Te nove su sigurno onda izdrzljivije,mozda mali paket da uzmes i probas, opet ako ne mogu duze izdrzat mozes preko dana korostit kad cesce mijenjas, svakako nece propast..ja planiram sad kad potrosim njih,uz pampers,probat jos i od DM-a babylove pa cu vidjet kakve su mi one

Svi kažu da je babylove dobar ja ih nisam probala, a budem vidla sto cu

Venus
    06. Studeni 2019. 10:29

Jutro cure, mi od starta koristimo babylove i zadovoljna sam ☺️☺️

Frajla
    06. Studeni 2019. 11:01

ayla

TeBa

ayla

Frajla

ayla

Ja jesam nesto, dosta su manje od pampers premium, tako da nisam uspila potrositi paket (a stvarno sam se trudila), pa pripazi na to

Ja sam uvjek za probavanje pa da vidim koje valjaju, sad razmišljam bil il nebi 🤔

Ja jesam,vise su mi za preko dana,nisu za duze u noc,ostalo mi pola paketa pa njih preko dana obucem..jucer u katalogu vidim imaju neke nove, lumpi premium,mozda su te izdrzljivije

Lumi radi teta violeta 😉
    Znaci nije neka žnj marka, iako nisu ko njihove, mrvicu su losije, bar one obicne....

• Jeja4
    06. Studeni 2019. 11:14

ayla

TeBa

ayla

TeBa

ayla

Frajla

ayla

Ove obicne su vise za preko dana kad se cesce mijenja,npr 2-3 sata, ostavila sam dva put preko noci i oba mi je promocilo sve tako da koristim sad samo preko dana da potrosim. Te nove su sigurno onda izdrzljivije,mozda mali paket da uzmes i probas, opet ako ne mogu duze izdrzat mozes preko dana korostit kad cesce mijenjas, svakako nece propast..ja planiram sad kad potrosim njih,uz pampers,probat jos i od DM-a babylove pa cu vidjet kakve su mi one

Svi kažu da je babylove dobar ja ih nisam probala, a budem vidla sto cu

Probaj Trudi pelene, meni najbolje. Koristila s prvom kceri, sad cu i s drugom, rijetko promoce i kvalitetne su. Ima ih u farmacija i jos nekim privat ljekarnama. Kod mene ima u privat ljekarni u naselju pa ostajem vjerna njima 

Frajla
    06. Studeni 2019. 11:28

Od urina su sterilne (i preporuka je da budu jednokratne)
    Ako ces visekratne pogledaj avent, jer su vece, prijateljica je kasnije i kasice nosila u njima
    Tommee tippee (koja ja imam) su stvarno malecke, 60 ml mislim 🤔 

• Jeja4
    06. Studeni 2019. 12:30

Danas me sve nesto bocka, probada i steze povremeno dolje. Ne znam jel to mala cacka po mjehuru, cerviksu i sl. ili su po malo pripreme. Osjetim je skroz nisko. Moje terminuse, imati vi kakve simptome?

06. Studeni 2019. 13:29

Hvala curke, budem onda uzela jedan paket cisto da probam 😊 trudi sam vidla da imaju u apoteki privatnoj samo sto nemaju popusta koliko sam primjetila a ipak sam vise za popuste pogotovo kad je 2+1 gratis 😁

Frajla
    06. Studeni 2019. 13:53

Jeja4

Danas me sve nesto bocka, probada i steze povremeno dolje. Ne znam jel to mala cacka po mjehuru, cerviksu i sl. ili su po malo pripreme. Osjetim je skroz nisko. Moje terminuse, imati vi kakve simptome?

Kod mene apsolutno nista....ni bolova ni promjene iscjetka
    Prozori oprani, doduse mozda bi bilo vise koristi da sam to ja napravila, a ne muz 😂, ali odma se osjecam spremnijom za ici roditi

06. Studeni 2019. 13:58

Frajla

Jeja4

Kod mene apsolutno nista….ni bolova ni promjene iscjetka
    Prozori oprani, doduse mozda bi bilo vise koristi da sam to ja napravila, a ne muz 😂, ali odma se osjecam spremnijom za ici roditi

Ako su tvoju cisti evo moji nisu pa doleti 😂😂😂😂

Frajla
    06. Studeni 2019. 14:09

ayla

Frajla

Jeja4

Kod mene apsolutno nista….ni bolova ni promjene iscjetka

Ako su tvoju cisti evo moji nisu pa doleti 😂😂😂😂

Ako ne pokrenu prozori bude vozanje po planinama 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.