Ayla, ti imaš dr. Brown's bočicu? Onu sa cjevčicom? Ja imam avent plastičnu anticolic al nisam baš nešto zadovoljna..
A ja nezz sto da ti kazem koliko je to od pomoci 🤪 da imam kada napravim bocicu vidim da se mljeka povuce u tu cjevcicu to bi kao trebao biti zrak sta li i onda na kraju kad popije mljeko to jos uvjek stoji u toj cijevi
Onda je valjda ok 😅 a ja inače kupim sve šta neko pohvali 🤣 moj se mali toliko zraka naguta da po cijele noći stenje,napinje se ,nateže. Donio pupčanu kilu od naprezanja🙄
Ma nek rade kako hoce samo nek me porode, jer je ovo potencijalno opasno i za bebu i za mene... naravno samo u BiH je ovakvo zdravstvo korumpirano 🙄
Hvala curke, budem onda uzela jedan paket cisto da probam 😊 trudi sam vidla da imaju u apoteki privatnoj samo sto nemaju popusta koliko sam primjetila a ipak sam vise za popuste pogotovo kad je 2+1 gratis 😁
Nekad je bilo, i na trudi, sve osim maramica, a onda su ukinuli i na pelene ali ne smeta. Recimo 3 kom.u paketu i vlazne maramice au oko 100 kn, bas sam neki dan pitala
Htjela sam rexi 3 paketa pelena i vlazne maramice, u jednom paketu
Bas sam nedavno vidjela taj paket na internetu,koliko pelena bude u paketu?
Hvala curke, budem onda uzela jedan paket cisto da probam 😊 trudi sam vidla da imaju u apoteki privatnoj samo sto nemaju popusta koliko sam primjetila a ipak sam vise za popuste pogotovo kad je 2+1 gratis 😁
Nekad je bilo, i na trudi, sve osim maramica, a onda su ukinuli i na pelene ali ne smeta. Recimo 3 kom.u paketu i vlazne maramice au oko 100 kn, bas sam neki dan pitala
Htjela sam rexi 3 paketa pelena i vlazne maramice, u jednom paketu
Koliko ima u jednom paketu 3 velicine bas nisam gledala to
Ayla, ti imaš dr. Brown's bočicu? Onu sa cjevčicom? Ja imam avent plastičnu anticolic al nisam baš nešto zadovoljna..
A ja nezz sto da ti kazem koliko je to od pomoci 🤪 da imam kada napravim bocicu vidim da se mljeka povuce u tu cjevcicu to bi kao trebao biti zrak sta li i onda na kraju kad popije mljeko to jos uvjek stoji u toj cijevi
Onda je valjda ok 😅 a ja inače kupim sve šta neko pohvali 🤣 moj se mali toliko zraka naguta da po cijele noći stenje,napinje se ,nateže. Donio pupčanu kilu od naprezanja🙄
Moja se napreze samo kad treba kakati i primjetim kad joj nedam espumisan da ona stenje pogano, zato joj sad jednom dnevno dadem 25 kapi i to joj valja dovoljno da ju ne boli..
Lala, a bas ti je situacija za pop…i ja bih vj na tvom mjestu onda tako, poduzela sta god se moze iako je to bas katastrofa da nekome moras zanositi jaja u krivine a prima placu za taj posao….ali kad je zivot u pitanju, ne dvojis.
Noemi, da, neki dan bas mm podigao…bude mali sudocrem, nasine (valjda tako), neka pumpica za nos cistiti, kojekakvih malih testera i bude jedna trudi pelena, to mi bila asocijacija.neka kremica za guzu njihova…hm, ne sjecam se, a raspakirala sam pa ni ne znam vise sta mi je odakle
U pa super. Imam i njihovu karticu pa skupljas bodove pa bude 10% popusta nakon 500 bodova valjda. Tak da nije lose.😊

Joj lala bas katastrofa 😒 znaci za 2 dana ides kod svoje doktorice? Aj valjda ce ona bit pametnija od ovih u bolnici..

Jel itko imao problema s baby bluesom ili postporodjajnom depresijom? Ja stalno placem, a ne znam ni sama zasto.

Jos jedna terminusa ne mrda nigdje... Danas na kontroli sve ko prije, bila je dr Rubin (osjecanke ce znat) koja je korigirala tu zbrku s terminom, kaze trudni ste koliko ste trudni, znaci od zadnje menstruacije, bez obzira na velicinu bebe... Glavica je lijepo dolje u zdjelici ali sam jos uvijek samo prst otvorena... Kaze u petak opet kontrola pa cemo razmislit o prijemu u bolnicu...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji