Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Studeni 2019. 00:58

Noemi1

Kako nam se popunjava lista 😀

Daa 🥰🥰

Venus
    06. Studeni 2019. 03:39

Cestitke Pikulice 💕💕😍

luce35
    06. Studeni 2019. 04:41

Pikulice cestitam 😍😍
     . .
    Ja se nisam javljala ni pratila jer mi je internet uzas, nadam se danas doma iz rodilista pa cu na svoj dobri vjerni wifi.
    Doduse sutra bi se trebala vratiti izvaditi savove i neznam ide li kakav pregled uz to pa bih mogla opet izgubit pola dana cekajuci na ambulanti 🙄

Frajla
    06. Studeni 2019. 06:14

Pikulica19

Da javim svojoj skvadrici da sam rodila dns i da cu prvom prilikom napisat iskustvo, bome je zivopisno….
    Moja srecica je duga 51cm i teska 3670g 🥰🥰🥰… Bome smo se i ona i ja napatile ali poslije u mazenju smo se izjadale jedna drugoj….
    Hvala na podrsci curke 😘😘😘

Cestitam 😘🥰

• Jeja4
    06. Studeni 2019. 06:55

Venus

I ja cekam da se Pikulicajavi, nadam se da je sve ok.
    I zanima me kako se Luceoporavlja ☺️

Kad vec spominjete odnose, sta ocekivati nakon carskog, meni sogorica govori kao ma bar ti dole nije nista dirano i “ona je citava” 😂 al ja se samo sjetim slojeva utrobe koji su rezani i koliko me zdjelica zaboli dok piskim itd., pa se uzasavam od same pomisli na seks 😂

Mi smo cekali 6 tjedana i svejedno je bolilo kao sam vrag na pocetku dok se ne razradi.
    Sva zahrdjalo dolje 🤣

• Jeja4
    06. Studeni 2019. 07:02

Pikulice cestitam 😊

• TeBa
    06. Studeni 2019. 08:31

ayla

Frajla

ayla

Jeli tko probao pelene lumpi iz konzuma vidim da su na akciji?

Ja jesam nesto, dosta su manje od pampers premium, tako da nisam uspila potrositi paket (a stvarno sam se trudila), pa pripazi na to
    Onak, nist posebno, al nisu ni strasne

Ja sam uvjek za probavanje pa da vidim koje valjaju, sad razmišljam bil il nebi 🤔

Ja jesam,vise su mi za preko dana,nisu za duze u noc,ostalo mi pola paketa pa njih preko dana obucem..jucer u katalogu vidim imaju neke nove, lumpi premium,mozda su te izdrzljivije 

06. Studeni 2019. 08:48

TeBa

ayla

Frajla

ayla

Ja jesam nesto, dosta su manje od pampers premium, tako da nisam uspila potrositi paket (a stvarno sam se trudila), pa pripazi na to

Ja sam uvjek za probavanje pa da vidim koje valjaju, sad razmišljam bil il nebi 🤔

Ja jesam,vise su mi za preko dana,nisu za duze u noc,ostalo mi pola paketa pa njih preko dana obucem..jucer u katalogu vidim imaju neke nove, lumpi premium,mozda su te izdrzljivije

Pa nezz, pise da dobro upijaju 

• TeBa
    06. Studeni 2019. 09:13

ayla

TeBa

ayla

Frajla

ayla

Pa nezz, pise da dobro upijaju

Ove obicne su vise za preko dana kad se cesce mijenja,npr 2-3 sata, ostavila sam dva put preko noci i oba mi je promocilo sve tako da koristim sad samo preko dana da potrosim. Te nove su sigurno onda izdrzljivije,mozda mali paket da uzmes i probas, opet ako ne mogu duze izdrzat mozes preko dana korostit kad cesce mijenjas, svakako nece propast..ja planiram sad kad potrosim njih,uz pampers,probat jos i od DM-a babylove pa cu vidjet kakve su mi one

Dinah
    06. Studeni 2019. 09:19

Aurora87

Da, ia ja bas gledam kako nam se lista popunjava, jos malo i krecemo na novi forum❤.
    Curke, nista bez lubrikanta kad se krene u akciju ocito😁

Mi smo koristili bademovo ulje (poslije citam da je za ph puno bolje kokosovo). Dugo nisam mogla ostati  trudna s drugom bebom. Pa sam imala spontani nakon 12tt, pa opet 5mj do trudnoce. Navodno lubrikanti onemogucavaju normalni prolaz spermijima pa moze biti problem. Ne znam, ali sjetite se kad vam dodje vrijeme za drugo 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.