Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Studeni 2019. 11:51

Moja curka je jutros do 4h cvrkutala jucer je cijeli dan prespavala i naravno sinoc joj se ne spava, u 3h ja ju hranim ona se smije i od muke odem zapaliti cigar jer sam bila vise premorena ona lezi u kindaču i smije se na sav glas od muke sam se i ja smijala i naravno u 10 se vec budila i mm ju nahrani i nastavi s cvrkutanjem i dode majka i podruzila se s njom 15min i onda je postala nervozna jer bi spavala i popila malo mljeka i evo zaspala, a ja odoh da kuham bocice i peglat njezin ves ako skupim snage 😵😵

05. Studeni 2019. 11:52

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ja onim digitalnim toplomjerom, al uvijek i probam uz to 😯

Kako mislis probas? Popijes mali ili?

Da, nagnem iznad usta pa ciljam hahaha 😂 ne vjerujem ja tom digitalnom bas 😂

Ma najbolje men na zilama i nebuni se da joj vruco al kako je bocica staklena i na njoj odma primjetim jel vruco jako

Da, moje su plasticnre pa je teze skuzit 🤔

Da jedino sto plastika duze zadrzava toplinu u staklenoj se za cas ohladi 😐

05. Studeni 2019. 11:54

Frajla

Pikulice sretno danas 😘
    Bas je lijep datum 5.11. 🥰
    Ja bila u TA, cak nisam puno cekala, sve je ok, kontrola za tjedan dana ako ne rodim do tada

Super da je sve ok, sad samo cekamo baby boom.. Kad je puni mjesec pa se pripremi 😊 

• Noemi1
    05. Studeni 2019. 12:08

Pikulicee sretno danaas 😊😊
    Lala bome nije ti lako 😱 uzas je to kad se ne mos naspavat 😯
     Venus, moguci su grcevi vec od 2tj.tak kazu 🤷 ne znam jel bi biogaia pomogla, ali odmoc nece. To je probiotik. Pa mozes davat ako zelis. 

• Noemi1
    05. Studeni 2019. 12:10

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ja onim digitalnim toplomjerom, al uvijek i probam uz to 😯

Kako mislis probas? Popijes mali ili?

Da, nagnem iznad usta pa ciljam hahaha 😂 ne vjerujem ja tom digitalnom bas 😂

Ma najbolje men na zilama i nebuni se da joj vruco al kako je bocica staklena i na njoj odma primjetim jel vruco jako

Da, moje su plasticnre pa je teze skuzit 🤔

Da jedino sto plastika duze zadrzava toplinu u staklenoj se za cas ohladi 😐

A to da, jos stavim u onu pernicu i stvarno zadrzi super temperaturu 👍

• Noemi1
    05. Studeni 2019. 12:13

ayla

Moja curka je jutros do 4h cvrkutala jucer je cijeli dan prespavala i naravno sinoc joj se ne spava, u 3h ja ju hranim ona se smije i od muke odem zapaliti cigar jer sam bila vise premorena ona lezi u kindaču i smije se na sav glas od muke sam se i ja smijala i naravno u 10 se vec budila i mm ju nahrani i nastavi s cvrkutanjem i dode majka i podruzila se s njom 15min i onda je postala nervozna jer bi spavala i popila malo mljeka i evo zaspala, a ja odoh da kuham bocice i peglat njezin ves ako skupim snage 😵😵

Jaoo i moj je sinoc u 3 ujutro krenuo nes izvodit u kreveticu i ja ga stavim kod nas u krevet i kad se on poceo smijat i mahat, jedno pol sata se veselio sto pricamo s njim 😀 haha i onda reko dosta, ajmo presvlacenje i na spavanac. I fino odspavao jos do pol 11 😅

05. Studeni 2019. 12:24

Noemi1

ayla

Jaoo i moj je sinoc u 3 ujutro krenuo nes izvodit u kreveticu i ja ga stavim kod nas u krevet i kad se on poceo smijat i mahat, jedno pol sata se veselio sto pricamo s njim 😀 haha i onda reko dosta, ajmo presvlacenje i na spavanac. I fino odspavao jos do pol 11 😅

Bome divno, moja mase i rukama i nogama i smije se ja ju pustim da se umori 😂😂 i jos ju stavim potrbuske da se dodatno umori, dal tvoj pokaziva znakove da se hoce okrenuti 

05. Studeni 2019. 12:29

Jeli tko probao pelene lumpi iz konzuma vidim da su na akciji? 

Frajla
    05. Studeni 2019. 13:06

ayla

Jeli tko probao pelene lumpi iz konzuma vidim da su na akciji?

Ja jesam nesto, dosta su manje od pampers premium, tako da nisam uspila potrositi paket (a stvarno sam se trudila), pa pripazi na to
    Onak, nist posebno, al nisu ni strasne

• Noemi1
    05. Studeni 2019. 13:09

ayla

Noemi1

ayla

Bome divno, moja mase i rukama i nogama i smije se ja ju pustim da se umori 😂😂 i jos ju stavim potrbuske da se dodatno umori, dal tvoj pokaziva znakove da se hoce okrenuti

E ne, uopce. Iako i da hoce, mislim da ne moze od sirokog povijanja. Guza mu je ogromna s tim svim pelenama 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.