Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    05. Studeni 2019. 21:11

Smijes koliko zelis jer se ne upija u organizam 😉
    Zato i pise bas da smiju trudnice, sto je veeeeelika rijetkost da je bas negdje napisano da nesto smijemo

C1M4
    05. Studeni 2019. 21:21

Frajla

Smijes koliko zelis jer se ne upija u organizam 😉
    Zato i pise bas da smiju trudnice, sto je veeeeelika rijetkost da je bas negdje napisano da nesto smijemo

Hvala tiii🙏 nadam se da ce pomoci🙄

Dinah
    05. Studeni 2019. 22:08

Vecer curke, vecina uziva u mazenju s bebicama, a neke smo u vjecitom iscekivanju. Danas me zvala babica i ponudila tzv membranes sweep. Morala sam poslije guglat sta je to jer ju nisam bas skuzila. Ali kako shvacam to je slicno kao kod nas vaginalni pregled, pa ti prstima kruzi oko cerviksa ne bi li se potaknulo izlucivanje prostaglandina i da krene porod. Ipak sam odbila. Tek mi je sutra termin po zadnjem danu menge pa se tjesim. Bh Bh kontrakcije i dalje prisutne tu i tamo.
    Zara kako se ti osjecas?

• Noemi1
    05. Studeni 2019. 22:09

Vrapcic123

Pozdrav cure, imam pitanje jedno za vas obzirom da ste mnoge već rodile… Naime zanima me spremanje uzorka krvi iz pupkovine, je li koja sačuvala uzorak? Kakva su vam iskustva? Gdje ste spremile? Kolika je cijena? Hvala puno!

Cijena je oko 2 tisuce eura. Cuva se do 18god zivota djeteta, mozes iskoristit kad hoces. Nakon 18god, onda odlucujes hoces nastavit cuvati ili sta ces. 

Frajla
    05. Studeni 2019. 22:14

Dinah

Vecer curke, vecina uziva u mazenju s bebicama, a neke smo u vjecitom iscekivanju. Danas me zvala babica i ponudila tzv membranes sweep. Morala sam poslije guglat sta je to jer ju nisam bas skuzila. Ali kako shvacam to je slicno kao kod nas vaginalni pregled, pa ti prstima kruzi oko cerviksa ne bi li se potaknulo izlucivanje prostaglandina i da krene porod. Ipak sam odbila. Tek mi je sutra termin po zadnjem danu menge pa se tjesim. Bh Bh kontrakcije i dalje prisutne tu i tamo.
    Zara kako se ti osjecas?

To i kod nas cesto rade pred kraj, obicno kazu da ce malo procackati pokrenu otvaranje

Venus
    05. Studeni 2019. 22:20

Dinah meni je doktorica to sama napravila na redovnom pregledu s 38+5, bez pitanja dok je gledala otvorenost, ja sam skakutala na onoj stolici koliko me bolilo i potrajalo je, i tek je na kraju rekla sta je napravila (pokidala membrane da odvoji vodenjak/ovoje od cerviksa) i ja bila ono blago sokirana i sjebana od boli. Rekla je da to obicno pokrene stvar. Ugl. Bio je utorak, pola sata iza sam se grcila od bolova i ostatak dana krvarila, onda mi je dva tri dana ispadao krvavi sluzni cep, i u nedjelju s 39+3 pukao vodenjak i zavrsila na drip maratonu i carskom bez svojih trudova. Al ne mislim da je to ista pomoglo, kazu da ako djeluje onda krene porod u roku 48h, ako ne, onda tijelo nije spremno.

Venus
    05. Studeni 2019. 22:23

Ja sam bijesna sad i zivcana, jer sam nakon cijelog dana keksa i kruha odlucila pojest nesto zdravo i hranjivo, i prvi obrok da sama skuham kako sam doma, napravila divnu juhu od raznog povrca i heljdini rezanci i crvena leca, bas zdravo. I naravno jedna od paprika u unutra je bila ljuta, iako mi muz tvrdi da je moja mama odvojila ljute, i on nije ni probao jer je to “mala rog paprika” i zato je crvena i nije ljuta. 
    I sad je to papreno i ja sva iznervirana jer sam gladna i cekam tu juhu ko uzeglo sunce.
    Teoretski ja je mogu pojest, al beba se 2-3 puta dnevno grci i vristi u bolovima i strah me kako bi jos i to na nju utjecalo 😭😰😭😰😭😰

• Noemi1
    05. Studeni 2019. 22:55

Dinah

Zara kako se ti osjecas?

E neka od cura je ovo imala na pregledu i nije joj bilo dobro iskustvo 🤔

Venus
    05. Studeni 2019. 23:12

Noemi1

Dinah

Zara kako se ti osjecas?

E neka od cura je ovo imala na pregledu i nije joj bilo dobro iskustvo 🤔

🙋🏻‍♀️😬

• Zara88
    05. Studeni 2019. 23:43

Dinah

Zara kako se ti osjecas?

Osim sto se brzo umorim i pritiska koji osjecam dolje ne mogu reci da bas imam neke bolove. Zna mi se onak stvrdnut i zategnut stomak i ajde par puta sam osjetila kao menstrualju bol i to je to. Nadam se da ce i nama dvjema krenuti sad svaki dan 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.